Προς το περιεχόμενο

Ιδέα για δημοσκόπηση: Τί λέτε για τα Vista;

Eusebius

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 81
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Εγω τα έβαλα τα SVISTA και τα έβγαλα την ίδια μέρα. Γινότανε πανδαιμόνιο δεν έβρισκε drivers, δεν παίζανε σωστά διάφορα προγράμματα κ.τ.λ. Πανηγύρι μεγάλο. Καλό λειτουργικό αλλά πολύ νωρίς ακόμα

Δημοσ.
polidis για σενα..θα συμφωνησω με τον HexStatic,

πηρα πισι πριν κυκλοφορησουν τα vista εδω και 4 μηνες, μου εδωσαν κουπονι και πριν 10 μερες μου ειρθαν τα vista ta εκανα setup και οπως λεει ο HexStatic εκανα καπου 3-5 κλικ αναβαθμιση κιολας..στην αρχη μου πεταγε μπλε οθονες και εκανε restart, νευριασα..αλλα οταν κατεβασα τα drivers συμβατα για vista χωρις δοκιμες και μετρησεις εκανε μπαμ οτι το pc πεταγε !! πολυ πιο γρηγορα απο τα xp .

ειχα λοιπον xp εκανα anaβαθμιση και ολα μια χαρα..και ρωτω..ετυχε??????....

ειναι σιγουρο οτι καποτε ολοι θα εχουν vista και οσο περνα ο καιρος οτι προβληματα υπαρχουν θα διορθονονται (ασχετο αν τα προβληματα δεν τελειονουν ποτε ).δεν ειμαι κολημενος με την microsoft..αλλα το ρευμα μας παρασυρει ολους..και σιγουρα δεν ειναι τυχαιο που η microsoft ειναι εκει που εινα.

ασε που περιμενω να παρω και την οθοναρα samsung 226 BW και βλεπω να πεταω με τα αερο :-D :mrgreen: :-D

core 2 6600 .gigabyte 965-ds4 ,1G ram , XFX 8800 GTX ,sony dvd RW, lg dvd, tagan 700 w.

A!!!! gia mena etsi.

Re file diavases pio pano oti akrivos tetia kolpa opos les esy meta to install mas ekanan ta Vista se olokenourio pc?

h den to diavases?

Kai ginotane psilompaxalo kai eki pou tha psaxname me tis ores na vroume odigous rithmiseis etc...etc.. ta ksilosame kai tha perimenoume.

Endaxei ipame poses fores tha to poume oti kolisane kala kai sto diko sou to systima ta vista eno se mena den kolisan ti na kanoume diladi?

Kai pali tha to xanapo gia na to xonepsoune merikoi

ori ta VISTA se megalo pososto exoune provlimata tora.

Argotera ime sigouros oti tha strosoune ta pragmata kai tha ta valoune oloi.

ypomoni.

Einai re seis kai ston anthropo.Ego prosopika kaliptome pros to paron me XP kai logou xronou den mporo na troo me tis ores gia na setero ena pc me vista pou mou spane ta @@

Εγω τα έβαλα τα SVISTA και τα έβγαλα την ίδια μέρα. Γινότανε πανδαιμόνιο δεν έβρισκε drivers, δεν παίζανε σωστά διάφορα προγράμματα κ.τ.λ. Πανηγύρι μεγάλο. Καλό λειτουργικό αλλά πολύ νωρίς ακόμα

Etsi Bravo!!!!

Δημοσ.
Emena pantos mou trexoun ola teleia, ektos apo tin creative web cam pou den me endiaferei kiolas...100 fores kalutera apo xp...3 atoma me 5pc mesa sto spiti kai oloi ta xp ta exoume gia games...

A!!! kata ta alla trexoune ola telia etsi?

Kamia kameroula den tha mas paizi kanena programma palio pou xrisimopiousame den tha anigei kai tha perimenoume to kainourio.

Kai idios ta paixnidakia re seis giati alithia ta paizete me XP akoma afou ola doulevoune telia sta vista??

Kata ta alla provlimma ouden me ta Vista etsi?

Ti na peis pleon!!!!!

Δημοσ.

Ρε παιδιά τι έχετε πάθει με τα Vista? Ποσοστά παίρνετε από τις πωλήσεις των ΧΡ;!

Τα πράγματα έχουν ως εξής: κάθε σοβαρή εταιρεία που σέβεται τον εαυτό της, βγάζει οδηγούς. Ειδικά όταν το λειτουργικό κυκλοφορεί ήδη τρεις μήνες και πόσους ακόμα πιο πρίν σαν beta. Γιατί δηλαδή η Apple έχει ήδη βγάλει οδηγούς για το hardware της στα Vista?

Επίσης KAΘE εταιρεία, εφαρμόζει βασικούς κανόνες marketing. Είναι φυσιολογικό για μια εταιρεία να μην υποστηρίζει hardware παλιό, αφού θέλει να πουλήσει καινούργιο. Κάπως έτσι επιτυγχάνεται η μεγιστοποίηση κέρδους.

Κάθε χρήστης που ασχολείται έστω και ελάχιστα, ξέρει ότι για να δουλέψει το μηχάνημα του θέλει οδηγούς. Κάτι που είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με την πρώτη διαπίστωση.

Όταν είχα pentium 3 στα 633, έβαλα ΧΡ. Δεν περίμενα να "φυσάνε". Αν και ένα αεράκι το ένιωθα από το ανεμιστηράκι της cpu! :)

Εν κατακλείδει, τα Vista έχουν υποστήριξη για KAΠOIEΣ παλιές συσκευές. Για κάποιες άλλες πρέπει να βγάλουν οι εταιρείες. Αλλά δεν...

Αφού είστε power users, ψάξτε το λίγο να τα στρώσετε. Έτοιμα τα περιμένει η γκόμενα(χωρίς παρεξήγηση για τις κοπέλες του φόρουμ) γραμματέας που γράφει στο όφις(!)

Αυτά τα ολίγα από μένα...

Δημοσ.
Ρε παιδιά τι έχετε πάθει με τα Vista? Ποσοστά παίρνετε από τις πωλήσεις των ΧΡ;!

Οχι ρε φίλε απλά το "αγαπημένο" το λΣ δεν είναι γκόμενα για να το θαυμάζουμε.Το pc το παίρνουμε για να κάνουμε κάποιες δουλειές (από παιχνίδια μέχρι πρόγνωση σεισμών και επιχειρησιακή έρευνα).Αν λοιπόν το κανούργιο λειτουργικό της ms δεν έχει τπτ να μου προσφέρει σε σχέση με το παλαιό τότε μένω με το παλαιό

Δημοσ.

Τρεις μέρες τα κράτησα. Μετά τα έσβησα. Με ενοχλούσαν οι βλακείες περί ασφάλειας, η ασυμβατότητα με προγράμματα και hardware. Οσο για ταχύτητα, έβαλα τα vista 64 bit ultimate στον καινούριο μου υπολογιστή intel core2duo 2.67, 4giga ram, 8800gts και μου φαινότανε ότι είναι το ίδιο γρήγορος με τον παλιό μου pentium 4 - 1giga - ati 9700 pro. Στον παλιό μου υπολογιστή δε, έβαλα τα vista 32 bit business και εγκατέστησα το mcaffe security suite και μετά τα vista δεν ξεκινάγανε.

Δημοσ.

Ε αυτό προσπαθούν να σας πουν κάποιοι τόση ώρα και δεν γίνονται κατανοητοί. Αν το καινούργιο δεν σου κάνει ή δεν μπεις στη διαδικασία να το ψάξεις σαν καινούργιο λειτουργικό, τότε μένεις στο παλιό και δοκιμασμένο.

Όσον αφορά στις ασυμβατότητες με προγράμματα, αν τα Vista είχαν backwards compatibility, θα έβγαιναν κάποιοι και θα έλεγαν ότι η Microsoft έφτιαξε ένα λειτουργικό βασισμένο στα ΧΡ. Όπως είχε γίνει στη μετάβαση από τα 2000.

Και γιατί να κατηγορηθεί η MS και όχι οι εταιρείες που προσφέρουν το ασύμβατο λογισμικό;

Δημοσ.
Και γιατί να κατηγορηθεί η MS και όχι οι εταιρείες που προσφέρουν το ασύμβατο λογισμικό;

Οποτε δλδ καυλώνει την ms να βγάλει καινούργιο ΛΣ πρέπει να τρέχουν οι εταιρείες;

Δημοσ.

Εννοείται. Μήπως οι εταιρείες αυτές υπάρχουν γιατί η Microsoft έχει το 95% της αγοράς και πουλάνε τρέλα;

Και δεν βγάζει οπότε θέλει λειτουργικό η Microsoft. Εδώ την κατηγορούσαν ότι άργησε να βγάλει καινούργιο να αντικαταστήσει τα "γερασμένα" και γεμάτα τρύπες ΧΡ. Οι ίδιοι που τώρα τα προτιμούν από τα "ανέτοιμα" ΧΡ...

Κοίτα να δεις που στο τέλος θα με κατηγορήσουν ότι είμαι μούφα Mac user! Μιλήστε και κάνας άλλος ρε παιδιά! :-P

Δημοσ.
Τρεις μέρες τα κράτησα. Μετά τα έσβησα. Με ενοχλούσαν οι βλακείες περί ασφάλειας, η ασυμβατότητα με προγράμματα και hardware. Οσο για ταχύτητα, έβαλα τα vista 64 bit ultimate στον καινούριο μου υπολογιστή intel core2duo 2.67, 4giga ram, 8800gts και μου φαινότανε ότι είναι το ίδιο γρήγορος με τον παλιό μου pentium 4 - 1giga - ati 9700 pro. Στον παλιό μου υπολογιστή δε, έβαλα τα vista 32 bit business και εγκατέστησα το mcaffe security suite και μετά τα vista δεν ξεκινάγανε.

Sopa re file.. edoses 450 euro kai agorases ta vista kai meta apo 3 meres ta ebgales? Diladi esi mesa se 3 meres mporeses na diapistwseis an ena leitougiko pou aloi to testaroune mines twra an einai kalo i oxi?

A kai meta agorases kai ta bussiness gia na ta dokimaseis.... dwste mas kai emas tipota re paidia..afou einai xalia tote xariste ta mas se emas.. original e ? Giati an den milame gia original tote den uparxei logos kan na pernoume meros stin sizitisi.

Εννοείται. Μήπως οι εταιρείες αυτές υπάρχουν γιατί η Microsoft έχει το 95% της αγοράς και πουλάνε τρέλα;

Και δεν βγάζει οπότε θέλει λειτουργικό η Microsoft. Εδώ την κατηγορούσαν ότι άργησε να βγάλει καινούργιο να αντικαταστήσει τα "γερασμένα" και γεμάτα τρύπες ΧΡ. Οι ίδιοι που τώρα τα προτιμούν από τα "ανέτοιμα" ΧΡ...

Κοίτα να δεις που στο τέλος θα με κατηγορήσουν ότι είμαι μούφα Mac user! Μιλήστε και κάνας άλλος ρε παιδιά! :-P

Einai kati san tin paideia...xronia twra fonazane kai kanane katalipseis gia na alaksei kati stin paidia kai me to pou phgane na alaksoune kati tote pally bgikane oloi stous dromous gia na stamatisoune oi alages....

Eimaste protoporiakos laos den to lew...

Telika tha mou apantisei kaneis.. Phra ena amaksi kainourgio kai tou bazw super benzini anti gia amolubdh kai den paei...ara.. to amaksi einai mapa e? H h benzini einai mapa? To mono sigouro pantos einai oti egw den ftaiw se tipota.. malon fteei autos pou eftiakse to amaksi.

Δημοσ.
Οποτε δλδ καυλώνει την ms να βγάλει καινούργιο ΛΣ πρέπει να τρέχουν οι εταιρείες;

Ama goustaroune as bgaloune kai autes leitourgika na min trexoune katholou... Pally kala na les pou exoume mono windows/linux/macos kai oxi alla 100 leitourgika giati aliws oxi apla tha trexane oi etairies.... tha trexane kai den tha ftanane.

Δημοσ.

Σιγά μη τα αγόραζα.. αφού μου δίνει κάποιο χρόνο πριν την ενεργοποίηση... Τα εγκατέστησα χωρίς να τα ενεργοποιήσω και τα απεγκατέστησα πριν λήξουνε.

Α! και κάτι άλλο: Η Hewlett-Packard ανακοίνωσε στο site της ότι δεν έχει και ούτε πρόκειται να βγάλει drivers για vista για τον εκτυπωτή μου (deskjet 9650, αγορασμένος δεκέμβριο του 2005 για 450 ευρώ). Φυσικά δεν φταίει η microsoft γι' αυτό, αλλά το να μη μπορώ να τυπώνω είναι μείον για μένα. Οπως και η μη υποστήριξη της γνωστότερης ίσως κάρτας ήχου, SoundBlaster Live, από τα vista.

Δημοσ.
Οχι ρε φίλε απλά το "αγαπημένο" το λΣ δεν είναι γκόμενα για να το θαυμάζουμε.Το pc το παίρνουμε για να κάνουμε κάποιες δουλειές (από παιχνίδια μέχρι πρόγνωση σεισμών και επιχειρησιακή έρευνα).Αν λοιπόν το κανούργιο λειτουργικό της ms δεν έχει τπτ να μου προσφέρει σε σχέση με το παλαιό τότε μένω με το παλαιό

Bale 98 tote... kai ekei douleuei kai to word kai to excel kai internet kai ola.

A kai ta second edition e... einai beltiomena.

Δημοσ.

Δυστυχώς εχω την εντύπωση ότι αυτή είναι μια παγκόσμια νοοτροπία στο χώρο του ΙΤ.

Αν μπορεί κάποιος θέλω να μου πει ποιό μέρος του υπολογιστή του δεν δούλεψε με τα ανέτοιμα Vista(και όχι ΧΡ όπως εκ παραδρομής είπα στην προηγούμενη απάντηση μου).

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...