Προς το περιεχόμενο

Ιδέα για δημοσκόπηση: Τί λέτε για τα Vista;

Eusebius

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η δημοσκόπηση ξεκίνησε και είναι εδώ:

http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=190395

===========================================

Η ιδέα μου ήρθε απʼ αυτό το τόπικ:

Ήρθε η ώρα για τα Βίστα ή όχι;

http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=190214

Νομίζω ότι θα έχει γούστο και θα είναι και χρήσιμη για τα μέλη του φόρουμ. Το τερπνόν μετά του ωφελίμου δηλαδή! :-)

0. Τα εγκατέστησα και μου αρέσουν.

1. Τα εγκατέστησα και τα έβγαλα.

2. Τα πήρα προεγκατεστημένα και μου αρέσουν.

3. Τα πήρα προεγκατεστημένα και τα έβγαλα.

4. Δεν βιάζομαι: τιμή, απαιτήσεις υλικού, οδηγοί, άλλοι λόγοι.

5. Δεν βιάζομαι: τα 2000/XP/2003 δουλεύουν ρολόι.

6. Δεν ασχολούμαι: έχω Linux.

7. Δεν ασχολούμαι: έχω OS X.

8. Τί είναι τα Vista;

9. ΔΓ/ΔΑ/Δεν με καλύπτουν οι επιλογές.

Κάποιες διορθώσεις, με βάση τις προτάσεις μέχρι το 11ο μήνυμα.

Επειδή είναι δύσκολο να βολευτούν όλοι οι συνδυασμοί σε δέκα επιλογές, ίσως να επιτρεπόταν να διαλέγουμε πάνω από ένα...

0. Τα εγκατέστησα και τα κράτησα.

1. Τα εγκατέστησα και τα έβγαλα (πείτε γιατί).

2. Τα πήρα προεγκατεστημένα και τα κράτησα.

3. Τα πήρα προεγκατεστημένα και τα έβγαλα (πείτε γιατί).

4. Επιφυλάσσομαι: απαιτήσεις υλικού, συμβατότητα λογισμικού, οδηγοί, τιμή, άλλοι λόγοι.

5. Δεν ασχολούμαι: τα 2000/XP/2003 δουλεύουν ρολόι και με καλύπτουν για την ώρα.

7. Δεν ασχολούμαι: έχω OS X.

8. Τί είναι τα Vista;

9. ΔΓ/ΔΑ/Άλλο.

Τί λέτε;

• Απαντ. 81
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ta eggatestisa kai eimai uper euxaristimenos .(ta bussiness pio siggekrimena) To idio pc me xp sernotane , me ta vista fisaei.Pros to paron den exw antimetopisei kanena problima para mono me to tv tuner mou pou den douleuei alla mikro to kako.

Ta sinistw anepifilakta se osous exoune pc to opoio mporei na ta sikwsei.

Kai kati alo.... kalo tha itane na ekferoune gnwmes mono osoi exoune original to leitourgiko giati oi peiratikes ekdoseis kathws kai oi beta isws na einai kai moufes.

Δημοσ.

Με τη λογική ότι υπάρχει στη κεντρική παρόμοια δημοσκόπηση,θα έλεγα να κάνουμε κάτι διαφορετικό.

κάποιο παρόμοιο poll με το παρακάτω..ίσωs θα βοηθούσε καλύτερα το τι γίνετε με τα VISTA.

Eχω VISTA.. αλλα:

1.προβλήματα στα games

2.προβλήματα σε software

3.ασυμβατότητες hardware-περιφερειακών.

4.δεν έχω κανένα πρόβλημα

5.είναι πολύ βαριά τελικά

Δημοσ.

Ta perasa kai se 10 meres ta xilosa dioti mou spasane ta@@ alla kai ton xrono mou me asinvatotites kai diafora spastika provlimata pou den eixa xrono na psaxo na to vro.

Otan do oti doulevoune teleia kai aprovlimatista tha ta xanaperaso.

Den viazome paidia.

Aloste den prosferoune kai kati to idietero kai sinarpastiko apo ta Xp pou pane sfera kai xoris provlimata se mena.

Δημοσ.

4. Δεν βιάζομαι: τιμή, απαιτήσεις υλικού, οδηγοί, άλλοι λόγοι.

5. Δεν βιάζομαι: τα 2000/XP/2003 δουλεύουν ρολόι.

Αυτό κάνει η είναι άκυρο ψηφοδέλτιο; Μέχρι πόσους σταυρούς μπορούμε να βάλουμε;

Δημοσ.
To idio pc me xp sernotane , me ta vista fisaei.

Ναι και εμένα αυτό με παραξένεψε:confused:

Δικό μου .Τα προγράμματα που χρησιμοποιώ δε δουλεύουν σε vista ή είνα επίπονη η εγκατάσταση τους και δεν έχω όρεξη να τα εγκαθιστώ

5.Δεν βιάζομαι: τα 2000/XP/2003 δουλεύουν ρολόι.

Δημοσ.
Με τη λογική ότι υπάρχει στη κεντρική παρόμοια δημοσκόπηση,θα έλεγα να κάνουμε κάτι διαφορετικό.

Δεν το είχα πάρει είδηση ότι άλλαξε η δημοσκόπηση στην 1η σελίδα. :-)

Έκανα κάποιες μικροαλλαγές στο προσχέδιο με βάση τις παρατηρήσεις μέχρι το 11ο μήνυμα. Αν επιτραπεί να διαλέγουμε πάνω από μία από επιλογές, θα είναι καλύτερα νομίζω.

Δημοσ.
Kala tora plaka mas kaneis etsi?

Oxi giati na sas kanw plaka... to leitourgiko ekmetaleuetai tin dinami apo to pc sto 100% . POu to parakseno??? Brosta pigenoume oxi pisw.. Makari na mporousa na agorasw kai ta 64bita gia na ekmetaleuetai plirws tin dinamh tou cpu mou.

To olo installation krathse 18 mins more or less

Bootaroune se xrono miden.

Afou balw to password sto log on - fortwnoune se deuterolepta.

Ola ta programata (3dSmax 9 - photoshop cs3 - autocad 2006 - office ) fotwnoune polly pio grigora kai douleuoune episis pio grigora se sxesi me ta xp.

Kai polla alla tetia...

Opoios den me pisteuei as erthei na ton kerasw ena kafe na ta dei me ta matakia tou.... isws den proseksate ti eipa pio panw.. Einai original ta Vista sas?

Giati me to pou ta kaneis eggatastasi exei arketoutsika updates pou oi peiratikes copies sigoura den kanoune update. (apo oso fantazomai e ) .

Δημοσ.

γεια σας παιδια .εγκατεστησα τα vista απο κουπονι,..στην αρχη ειπα θα πεταξω τον υπολογιστη μου απο το μπαλκονι...οτι εκανα μου πετουσε μια μπλε οθονη και εκανε restart..το πηγα σε φιλαρακι με adsl και το ξετιναξαμε στα drive τα νεα σχετικα με τα vista και σταματησε να πεταει μπλε οθονη. εκει που λεει την βαθμολογια για τα vista windows ειχα σκορ 1.. εκανα ανανεωση και μετα ειχα CPU 5.3 , MEM 4.5, HDD 5.4 DWM 5.9 KAI D3D 5.9

με αποτελεσμα 4.5 της μνημης. απο οτι ειδα με σκορ πανω απο 4 τα windows aero sta premium λειτουργουν κανονικα . εμενα παντος δεν φαινεται κατι διαφορετικο..τι βλακεια κανω?..η πως ενεργοποιουνται?..μερσι!!!

ιntel 600 diplopirinos .mth gigabyte 965p-ds4 rev2.0, trof tagan 700w, karta graf XFX 8800GTX ,1G ΡΑΜ

ΟΥΠΣ.. O 6600 ειναι!! *

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...