daniel's_saving_grace Δημοσ. 29 Απριλίου 2007 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2007 Λύνει κάποια μικροπροβληματάκια: http://docs.info.apple.com/article.html?artnum=305256 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ManosBar13 Δημοσ. 22 Μαΐου 2007 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2007 Είναι δυνατόν να αυξηθεί το Maximum Capacity της μπαταρίας; Σύμφωνα με το Coconut Battery αλλά και το iStat Pro όταν έγινε το firmware update και για λίγο καιρό μετά,το Max.Cap. της μπαταρίας του MacBook Pro μου ήταν 86% και τώρα είναι στο 88%. Αυτά σε διάστημα ένα μήνα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tmants Δημοσ. 22 Μαΐου 2007 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2007 Ναι είναι, εγώ πήρα used ένα iBook kαι από 27% που ήταν η μπαταρία (coconut Battery) με σωστό καλιμπράρισμα και 2 μήνες πολύ προσεκτική-σωστή χρήση την έφτασα 47%. Απίστευτο? Εχώ το history του coconutBattery, το ανεβάζω άμα θες κιόλας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ic3m@N Δημοσ. 22 Μαΐου 2007 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2007 Eπειδή είμαι καινούριος σε φορητούς υπολογιστές... όταν λες σωστή χρήση...τι ακριβώς εννοείς; Γιατί το macbook μου το έχω κοντά δύο μήνες τώρα και το capacity έχει πέσει στο 93% ok για το καλιμπράρισμα διάβασα πως γίνεται και κάποια στιγμή θα το κάνω... μήπως ειναι νωρίς ή δεν πειράζει αν το κάνω τώρα..; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tmants Δημοσ. 22 Μαΐου 2007 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2007 Καλιμπράρισμα νομίζω ότι είναι καλό να κάνεις μια φορά το μήνα, οπότε μήπως ήρθε η ώρα? Κάντο σύμφωνα με τις οδηγείες της apple και αφησέ το και κλειστό "για 2 ώρες νομίζω" και μετά ξαναφόρτισε. Όσον αφορά τι κάνω εγώ με τη μπαταρία και θεωρώ σωστό κατα τη γνώμη μου πάντα: εννοώ ότι το έχω κυρίως στο ρεύμα και μια-δυο φορές τη βδομάδα κάνω χρήση της μπαταρίας όχι μέχρι να κλείσει εντελώς αλλά γενικά να κινείται το πράγμα, να είναι η μπαταρία σε ζωή-εγρήγορση και όχι να στεκεται εκεί φορτισμένη και μιά φορά το μήνα κάνω καλιμπράρισμα και από ότι φαίνεται λειτουργεί ο τρόποσ μια χαρα καθώς macbook 7 μηνών battery 98% και iBook G4 του 2004 από 27% την πήγα 47%. Αυτά από μένα. Μην διανοηθείς να βγάλεις τη μπαταρία εντελώς καθώς και μειώνεται η απόδοση του επεξεργαστή αυτόματα αλλά και κυνδινέυεις άμεσα από εναλαγές τάσης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ic3m@N Δημοσ. 22 Μαΐου 2007 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2007 μάλιστα... ευχαριστώ αφεντικό... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vrethan Δημοσ. 23 Μαΐου 2007 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2007 Καλοί μου φίλοι, είμαι κι εγώ καινούργιος χρήστης του MacBook Pro 17" και θα ήθελα να μου πείτε πως μπορεί να γίνει το καλιμπράρισμα της μπαταρίας. Το έχω τρεις μήνες και δεν έχω καλιμπράρει τη μπαταρία λόγω άγνοιας. Ας με διαφωτίσετε σας παρακαλώ και σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tmants Δημοσ. 23 Μαΐου 2007 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2007 Δες εδώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vrethan Δημοσ. 23 Μαΐου 2007 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2007 Δες εδώ Σ' ευχαριστώ μεγάλε!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
daniel's_saving_grace Δημοσ. 23 Μαΐου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2007 Πάντως η γενική συμβουλή είναι "στο ρεύμα μόνο όταν χρειάζεται, χρησιμοποιείτε τη μπαταρία κατά το δυνατό". Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.