Προς το περιεχόμενο

Μεταχειρισμένο PC

george_o/c

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν παιδιά... Ξέρετε που μπορώ να βρω μεταχειρισμένο PC με περίπου 200-300 ευρώ? Μόνο το κουτί εννοείται. Θέλω να δοκιμάσω να κάνω overclocking γιατί η χαζοmotherboard μου (Intel D865 Perl) δε με αφήνει να πειράξω to FSB και έτσι ο P4 παραμένει στα 3.0GHz..... Σας παρακαλώ θέλω να το λιώσω τώρα το καλοκαίρι που θα έχω και χρόνο!

Δημοσ.
Λοιπόν παιδιά... Ξέρετε που μπορώ να βρω μεταχειρισμένο PC με περίπου 200-300 ευρώ? Μόνο το κουτί εννοείται. Θέλω να δοκιμάσω να κάνω overclocking γιατί η χαζοmotherboard μου (Intel D865 Perl) δε με αφήνει να πειράξω to FSB και έτσι ο P4 παραμένει στα 3.0GHz..... Σας παρακαλώ θέλω να το λιώσω τώρα το καλοκαίρι που θα έχω και χρόνο!

Aφου το θες για να πειραματιστεις γιατι δεν αγοραζεις μια καινουργια motherbord 478?

• Moderators
Δημοσ.

Οτιδηποτε με VIA chip πολυ απλα ΔΕΝ κανει για overclocking...

Βεβαια καλυτερη απο το 0 θα ειναι (σε σχεση με τη δικια σου).

• Moderators
Δημοσ.

Χαχαχα!! Αυτος παει 400 στανταρ!!!

(πωωω τι μου θυμισες τωρα...).

Κατσε να ακουσεις και αλλες γνωμες για τη μητρικη που ειπες, αν και νομιζω οτι για να στον παει απο 3GHz στα 3,4-3,5 δεν θα εχει προβλημα! :D

Δημοσ.

ναι κ εγώ αυτό φαντάστηκα :-)

δεν τους κατάλαβα ποτέ τους overclockers κ τους moders στα αυτοκίνητα... φτιάχνουν κ φτιάχνουν κ φτιάχνουν κ στο τέλος έχουν επενδύσει τόσα χρήματα κ χρόνο (κ ο χρόνος είναι χρήμα), όσα θα χρειαζόταν να πάρουν ενα καλύτερο μηχάνημα/αυτοκίνητο ;-)

φίλε, δοκίμασε ebay, βγάλε μια χρεωστική κ χτύπα δημοπρασίες ή άμεσες αγορές, εδώ στην ελλάδα θα σου βγει πιο ακριβά...

Δημοσ.

Κοίτα στις αγγελίες και θα βρείς πολλά μηχανήματα τώρα που όλοι αναβαθμίζουν.

Προτίμησε κανένα Asus ή Abit που ανεβάζουν άνετα.

Δημοσ.

GeorgeMan εγώ βλέπω πως η συγκεκριμένη μητρική τα πάει παρα πολύ καλά για τα λεφτά τις πραγματικά χωρίς σατα δίσκους γιατί μετά από 225Fsb χάνει τον κοντρόλερ της ανεβαίνει αρκετα ο Northwood ο δικός μου αλλα θελε λίγο vmod γιατί αλλιώς δεν κανεις δουλειά δεν έχει επιλογές για overvoltage και το καλο είναι ότι οι P4 αν βραχυκυκλώσεις κάποια ποδαράκια μπορείς να σηκώσεις τάση μέχρι 1.8 volt με τα πολύ τον έχω φτάσει ήδη 3.6Ghz αλλα δεν μπορώ να βάλω τους δίσκους μου αν δεν πάρω κάποιον pci κοντρόλερ τω board έχει pci/pcie lock και γενικά πολύ καλά χαρακτηριστικά για via και για τα λεφτά του

τώρα το αν θα το πάρει το παιδί επιλογή του είναι εγώ λέω τι βλέπω εδώ μπροστά μου εκτος αν εσύ το oc

το θέλεις να σπάσουμε παγκόσμια ρέκο τότε ναι τα via δεν κάνουν ;)

τώρα για μένα ναι όπως είπαν και οι υπολοιπου υπάρχουν αγγελίες που δίναν 2-3 μητρικές για 478 αν δεχτούς οι πολίτες να στείλουν με αντικαταβολή χτυπα μια

όσο για software OC GeorgeMan πάλι λάθος σε βρίσκω γιατί εγώ έκανα Oc σε intel board που δεν σε άφηνε να σηκώσεις τρίχα από fsb και τον είχα πάει 3,3 Ghz τον P4 και τις μνήμες στα 440Mhz

αυτά από εμενα τα συμπεράσματα δικά σας ;)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...