Προς το περιεχόμενο

Irthe i ora gia vista i oxi??

Lefteris10

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε steven, kανένας δεν προμοτάρει τα svista αλλά δεν είναι δυνατόν να κρίνουμε κάτι που έχει 2 μήνες που κυκλοφόρησε (για Ελλάδα μιλάω) και να λέμε ότι είναι άχρηστο, για πέταμα, θα χαλάει, θα κολλάει, δεν υποστηρίζει, δεν κάνει , δεν δείχνει κλπ.

Εξάλλου δέστο και έτσι.

Αν ήσουν εταιρεία H/W και ήθελες να πουλήσεις νέα προϊόντα ποιός θα ήταν ο πλέον εύκολος τρόπος;;;

Βγάζεις άχρηστο όλο το h/w που έχεις κυκλοφορήσει μέχρι τώρα ανακοινώνοντας ότι ΔΕΝ θα κυκλοφορήσεις drivers για τα vista, κάνεις και μια συμφωνιούλα με την MS να ΜΗΝ συμπεριλάβουν έστω και απλούς drivers στο νέο λειτουργικό και έτσι πετυχαίνεις δύο πραματάκια αμέσως.

1- πουλάς νέο h/w που θα είναι και καλά συμβατο με vista.

2- όλοι κατηγορούν την κακή MS που δεν φρόντισε να βγάλει drivers για το ένα ή για το άλλο.

Εξάλλου δεν θυμάμαι κανέναν ο οποίος να βολεύτηκε ποτέ με τους generic drivers των ΧΡ για οτιδήποτε αφού οι επιδόσεις ήταν για κλάματα και το functionality ανύπαρκτο.

• Απαντ. 62
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Στο ότι προτρέχω, όπως και πολλοί άλλοι, σε αυτό το θέμα είναι σίγουρο... Το παραδέχομαι.. Και συνήθως είναι κακό αυτό...

Αλλά είτε το θέλεις είτε όχι δεν μας έχει απογοητεύει ποτέ η MS...Οπότε....:)

Σίγουρα όλοι οι κατασκευαστές δεν είναι παναγίες, αλλά δεν μπορώ να πιστέψω ότι δεν μπορεί η MS να τους πείσει να βγάλουν ή ότι δεν μπορεί να κάνει το καινούριο της λειτουργικό να είναι συμβατό και με τους παλιούς.....

Δημοσ.

Εχω μια απορία.

Γιατί να μην μπορώ να βάλω και να βγάλω 1000 προγράμματα να τα δοκιμάσω επειδή έτσι μου αρέσει.

Θέλω να δοκιμάσω πολλές φορές προγράμματα να δω αν είναι καλύτερα απο αυτά που χρησιμοποιώ και φοβάμαι.

Σε αυτό το πολύ βασικό για μένα ποιός φταίει εγώ η το λειτουργικό που χρησιμοπιεί την registry. Ποιός σας είπε ότι δεν θα μπορούσαν να το φτιάξουν να δουλεύει χωρίς την καταραμένη την registry. Απλώς να το βάζεις το πρόγραμμα σε ένα φάκελλο και να το τρέχεις. Και ότι αλλαγές κάνει να σώζονται στον ίδιο φάκελλο.

Ετσι ούτε εγκατάσταση θα είχαμε ούτε απεγκατάσταση ούτε θα βάραινε το σύστημα ούτε format ούτε τίποτα. Δεν το καταλαβαίνω δεν το καταλαβαίνω.

Βάζεις ένα πρόγραμμα και αρχίζουμε μπαίνει στο c:\Program Files στο c:\Program Files\Common Files\ στο c:\WINDOWS\ στο c:\WINDOWS\system32\ στο c:\Documents and Settings\ ούτε ξέρω σε πόσα σημεία κλπ. κλπ.

Να πάμε και στη registry , έκανα μια εγκατάσταση σήμερα και έπιασε χώρο 190.000 μαζί με ονομασίες θα μας τρελάνουν.

Αυτά τα ολίγα και ηλίθια για το περίφημο λειτουργικό και τη λογική του.

Αν έχετε καταλάβει τώρα τελευταία τα portable ανεβαίνουν σταθερά.

Από ότι φαίνεται σε λίγο ότι κυκλοφορεί θα είναι σε portable.

Πχ. office 2007 , WMP11 κλπ. Βγήκε και αυτό το Thinstall και τα έχει διαλύσει όλα.

Δημοσ.
Πού είδες ακριβώς ότι το κάθε λειτουργικό ΠΡΕΠΕΙ και ΕΙΝΑΙ υποχρεωμένο να υποστηρίζει ότι h/w έχει κυκλοφορήσει τα τελευταία 20 χρόνια ;;;;;

Πού είδες ακριβώς ότι το office 2003 πρέπει να διαβάζει τα αρχεία του 2007???

Aν δεν έσωσες τα αρχεία του 2003 όταν τα άνοιξες από το 2007 με backward compatibility τότε φυσικά φταίς εσύ και όχι το 2007.

(εννοείτε ότι το ίδιο ακριβώς συμβαίνει και με το 2003 και 2000 ή το 2000 και τα 97 αλλά μάλλον δεν τα πρόλαβες αυτά τα πακέτα)

Και σε ένα σύστημα με 98 ή 2k όταν βάλαμε τα ΧΡ είχαμε από ταχύτητα από χ σε χ/2 (μη σου πώ και χ/4).

Tί σημαίνει αυτό δηλαδή;;;

Μήπως τα 98 και τα 2k κάνανε ότι κάνουν τα ΧΡ ή έχουν τις ίδιες δυνατότητες ;;;

Δηλαδή τα vista έχουν μόνο 2 πράγματα διαφορετικά από τα ΧΡ;;;

Tόσα χρόνια δούλευαν μόνο για αυτά;;;

To ότι το musicmatch δεν κάνει πλήρες install δεν σημαίνει ότι φταίνε τα ΧΡ.

Και ο Nortonας όταν μπεί δεν βγαίνει με τίποτα, δεν άκουσα κανέναν να κατηγορεί το λειτουργικό για αυτό.

Όταν φορτώνουμε το λειτουργικό με 1002 άχρηστα προγράμματα μετά φταίει αυτό που δεν ανοίγει ή σκάει.

Δηλαδή δεν έχεις δουλέψει με τα vista ποτέ.

Μάλιστα, και εγώ πιστεύω ότι οι FERRARI είναι πολύ επικύνδυνα αυτοκίνητα μετά τα 280 χλμ/ώρα.

Δεν έχω Ferrari αλλά πιστεύω ότι έτσι είναι.:?

Την επόμενη φορά που δεν θα σου πετύχει ο φραπές, μπορείς να στείλεις τον bill στο διάλα....

Σίγουρα τα ΧΡ θα φταίνε και για αυτό. :)

1. βγάζω τον εκτυπωτή απο το USB, εκτυπωτή που χρησημοποιώ μέσω δικτύου και τον βάζω σε άλλο usb slot. Πας να ανοίξεις το "Printers & λοιπά" και κρασάρει ο υπολιστής. Εγώ φταίω?

2. Έχω δυο λειτουργικά στο πισι μου και θέλω να βάλω κ τρίτο τα windows xp. Εγώ φταίω που μου πηδάνε το boot sector και δεν μπορώ να μπουτάρω στα άλλα λειτουργικά;

3. Εκεί που κάνω δουλειά, μου βγαίνει ένα παράθυρο κ μου λέει έχεις το τάδε τρόγιαν φίλε κ άδικα παλεύεις να σώσεις το τάδε αρχείο. Εγώ φταίω που πλήρωσα ένα λειτουργικό 100 ευρώ, το έχω φορτώσει με antivirus και firewall πάει σαν την κότα και τρώει κ ιούς; Ε βέβαια εγώ φταίω.

4. Παίρνω flash μνήμη και την βάζω στο usb. Την μία την βρίσκει την άλλη όχι. Εγώ φταίω;

Αλλά είτε το θέλεις είτε όχι δεν μας έχει απογοητεύει ποτέ η MS...Οπότε....:)

κάνεις πλάκα έτσι;

Δημοσ.
κάνεις πλάκα έτσι;

Όχι καθόλου.. Διάβασε τα προηγούμενα μυνήματά μου. Ποτέ δεν μας έχει απογοητεύσει. Πάντα τα λειτουργικά της είναι χάλια ότι και να λέει πριν. 100% επιτυχία..:)

1. βγάζω τον εκτυπωτή απο το USB, εκτυπωτή που χρησημοποιώ μέσω δικτύου και τον βάζω σε άλλο usb slot. Πας να ανοίξεις το "Printers & λοιπά" και κρασάρει ο υπολιστής. Εγώ φταίω?

Άκου και το άλλο θεικό!! Έχω ένα εξωτερικό TV Tuner και το βάζω στις εξωτερικές θύρες USB που έχει το κουτί μου μπροστά... Άμα το βάλω στην άλλη από αυτή που το έκανα αρχικά install δεν το βλέπει και θέλει ξανα Install τους drivers! HAHAHAHA.... Είναι πραγματικά για γέλια οι άνθρωποι...

Δημοσ.
Σίγουρα έχις δίκιο ότι όταν κάνει κάποιος κάποια δουλειά πρέπει να την την κάνει σωστά. Το θέμα είναι γιατί θα πρέπει εξαρχής να μπεί στην διαδικασία.......

Αναμένετε κόσμε... Σε ένα 6αμηνο θα έχουμε Λεοπαρδάλεις να τρέχουν αχαλίνωτες στα Mac μας...

Θα πρέπει να μπει στη διαδικασία, γιατί είναι Η ΔΟΥΛΕΙΑ της αυτή, από τα windows ZEI η creative.

Το τόσο μένος εναντίον της MS δεν οδηγεί πουθενά. Όποιος θέλει mac ας ακολουθήσει τον δικό του (μοναχικό) δρόμο και ας δει και ιπποπόταμους να καλπάζουν.

Το μόνο που συμφωνώ φίλε steven είναι αυτό για το κόστος. Ας έπρεπε όλοι μας να πληρώσουμε για τα Vista και θα σου έλεγα αν θα γίνονταν όλες αυτές οι κουβέντες που κάνουμε!!!

Δημοσ.

Δηλαδή υπονοείς ότι το επόμενο MacOSX θα λέγεται Hippo???:):) Cool!!

...(μοναχικό) δρόμο...

Όχι και τόσο θα έλεγα... Πληθαίνουμε συνεχώς και με πολύ γρήγορους ρυθμούς... Στα laptop ειδικά σε 1-2 χρόνια θα έχει η Apple ένα καθόλου ευκαταφρόνητο ποσοστό της αγοράς...

Και έτσι κι αλλιώς σκέψου ότι η MS κυριαρχεί εδώ και 10 χρόνια και ούτε...να δούμε που θα μας βρει το τέλος των επόκμενων 10 χρόνων... Οι οιωνοί πάντως δεν είναι καθόλου καλοί για την MS...

Δημοσ.

Βρε μακάρι και να κλείσει, τί με νοιάζει εμένα;

Τη δουλειά μου και τα χόμπυ μου με τον έναν ή με τον άλλον τρόπο θα τα κάνω σε οποιοδήποτε σύστημα με ό,τι λειτουργικό και να έχει. Το μοναδικό μου κόλλημα είναι με τα παιχνίδια.

Ας τρέξουν αύριο όλα τα παιχνίδια σε άλλη πλατφόρμα εκτός από windows και εγώ σου εγκαθιστώ και palm os!

Γενικά ΤΩΡΑ δεν υπάρχει λόγος για vista. Απλά όποιος κάθεται να πειραματιστεί τώρα, δεν θα ταλαιπωρηθεί (πολύ) στο μέλλον. Γιατί όταν θελήσω να παίξω το Alan Wake, θα πρέπει να φάω και μια βδομάδα να στήσω τα Vista.

Εχω μια απορία.

Γιατί να μην μπορώ να βάλω και να βγάλω 1000 προγράμματα να τα δοκιμάσω επειδή έτσι μου αρέσει.

Θέλω να δοκιμάσω πολλές φορές προγράμματα να δω αν είναι καλύτερα απο αυτά που χρησιμοποιώ και φοβάμαι.

Φτιάξε ένα image με το Norton Ghost ή το TrueImage και εγκατέστησε ό,τι σαβούρα θέλεις.

Όταν τελείωσεις με τους πειραματισμούς, σε 4-5 λεπτά θα έχει καθαρό σύστημα.

Δημοσ.

2. Έχω δυο λειτουργικά στο πισι μου και θέλω να βάλω κ τρίτο τα windows xp. Εγώ φταίω που μου πηδάνε το boot sector και δεν μπορώ να μπουτάρω στα άλλα λειτουργικά;

3. Εκεί που κάνω δουλειά, μου βγαίνει ένα παράθυρο κ μου λέει έχεις το τάδε τρόγιαν φίλε κ άδικα παλεύεις να σώσεις το τάδε αρχείο. Εγώ φταίω που πλήρωσα ένα λειτουργικό 100 ευρώ, το έχω φορτώσει με antivirus και firewall πάει σαν την κότα και τρώει κ ιούς; Ε βέβαια εγώ φταίω.

4. Παίρνω flash μνήμη και την βάζω στο usb. Την μία την βρίσκει την άλλη όχι. Εγώ φταίω;

1- Τρέχεις τα προγράμματα του εκτυπωτή φαντάζομαι ή τον έχεις με τους generic drivers των ΧΡ ;;;;

Aν είναι και Epson κιόλας τότε... :?

2- Nαί έχεις δίκιο... Θα έπρεπε τα ΧΡ να δουλεύουν άψογα μαζί με τουλάχιστον άλλα 5 λειτουργικά στον ίδιο δίσκο, το ίδιο ακριβώς όπως κάνουν και όλα τα υπόλοιπα λειτουργικά. :evil:

3- το trojan το ανακάλυψε το λειτουργικό ή το avtivirus άραγε;;;;

Και στο φινάλε αφού θέλεις να το εγκαταστήσεις έπρεπε να σε αφήσει (το λειτουργικό βέβαια, όχι το antivirus), δημοκρατία έχουμε εξάλου...

Αν στο φινάλε γίνει το πισί σώβρακο θα κατηγορούμε την MS με τα απαίσια λειτουργικά της. :evil:

4- Δηλαδή το λειτουργικό φταίει που δεν αναγνωρίζει το φλασάκι γιατί δεν το γουστάρει ενώ δεν έχει πρόβλημα με όλες τις άλλες usb συσκευές... :-D

Έχουμε αποκλείσει όλα τα άλλα...

Έχεις κανένα άλλο ακράδαντο παράδειγμα του πόσο άχρηστο λειτουργικό είναι τα ΧΡ ;;;;;

Δημοσ.

@dpolal

Επιμένεις για το καλό λειτουργικό της MS ενώ αν κοιτάξεις λιγάκι internet θα δεις εκατομύρια προβλήματα που οφείλοναι στην MS.

Ετυχε μάλιστα σε παρουσίαση καινούργιου λειτουργικού από την MS παρουσία του Bill να βγάλει μπλέ οθόνη με το καλημέρα. Επεσε βέβαια ΤΟ γέλιο από τους παρευρισκόμενους.

Να υποθέσουμε βέβαια ότι τα λάθη-παραλείψεις των XP διορθώθηκαν στα vista. Και μην ξεχνιόμαστε σίγουρα προστέθηκαν καινούργια όπου θα ψαχνόμαστε τουλάχιστον τα επόμενα 5 χρόνια. Οχι τίποτα άλλο , αλλά επειδή δεν έχουμε τι να κάνουμε θα πρέπει να ασχολούμαστε με τα καπρίτσια της MS.

Βαρέθηκα πιά. Η μόνη μου ελπίδα είναι πότε θα βγουν λειτουργικά έξυπνα σε φλασάκια και ανάλογα τι μου αρέσει θα επιλέγω.

Δημοσ.

Αυτό που λες με την παρουσία του ΜΠΙΛ, είχε γίνει πριν 10 χρόνια, όταν παρουσίαζε τα Windows 98.....

Οι μισοί ++ που κριτικάρετε τα Vista εδω μέσα, ΔΕ ΤΑ ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ ΚΑΝ. Ελλαδιστάν 1 ζωή. Είδατε ότι 2-3 παιδιά που τα έχουν, όπως και εγώ ( εδω και 3ς μήνες dual boot me xp ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΞΑΝΑΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ XP )

δεν έχουμε ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.

Τι αρχίζετε λοιπόν πάλι τα μπλα μπλα και τις κριτικές??

Δημοσ.
@dpolal

Ετυχε μάλιστα σε παρουσίαση καινούργιου λειτουργικού από την MS παρουσία του Bill να βγάλει μπλέ οθόνη με το καλημέρα. Επεσε βέβαια ΤΟ γέλιο από τους παρευρισκόμενους.

αυτό εγινε σε παρουσιαση των Windows 98 απο τοτε εχει βελτιωθει η MS :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Οι μισοί ++ που κριτικάρετε τα Vista εδω μέσα, ΔΕ ΤΑ ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ ΚΑΝ. Ελλαδιστάν 1 ζωή. Είδατε ότι 2-3 παιδιά που τα έχουν, όπως και εγώ ( εδω και 3ς μήνες dual boot me xp ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΞΑΝΑΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ XP )

προσωπικα οχι μονο τα εχω δει αλλα τα εχω και αυθεντικα :-D.οποτε μην κρυφτουμε πισω απ'το δαχτυλο λεγοντας οτι στα σπασμενα μπορει να εχει γινει καμμια μ@λ@κι@ κλπ κλπ.χωρις να θελω να μπω (για αλλη μια φορα) στο τρυπακι της κοντρας,απλα αυτο που λες μου φαινεται λιγο υπερβολικο.αν θελεις βεβαια μας λες και για ποιο λογο χρησιμοποιεις τον υπολογιστη σου...(εννοω αν βλεπεις ταινιες,κλιπακια,τι προγραμματα δουλευεις κλπ)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...