Προς το περιεχόμενο

Irthe i ora gia vista i oxi??

Lefteris10

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ωραία αφού θάφτηκαν καλά τα vista και σε αυτό το topic...για να ανατρέξουμε όλοι μαζί στην ερώτηση, που άνοιξε το θέμα και να σκεφτούμε πόσο βοηθήσαμε...

• Απαντ. 62
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

ontws meta to sp1 prepei na balei kaneis ena leitourgiko ths MS gia na mhn exei (polla) problhmata. Mexri tote pairnei gnwmes. Egw pantws de 8a balw mias kai exw laptop kai den pairnei kai polu anaba8mish. Siga mh dwsw lefta na balw allo leitourgiko mono kia mono gia to aero kai 2-3 pragmatakia. Mia xara grhgora trexoun ta xp mou. Allwste gia efe kai taxuthta exw ubuntu feisty me beryl. Omologw oti de 8a 3anaxrhsimopoihsw ta windows para mono gia liga programmatakia opws gia na kanw sync to kinhto mou h gia to Visual Studio. Alliws ola ta kanei to linux. Kai 3ekinaei se 30 sec enw ta xp 8eloun 1:30 min (xwris efe)

Δημοσ.
Συγν'ωμη ρε παιδιά.. Τι φταίει δηλαδή η Creative?? Τι είναι? Πουτάνες της Microsoft όλες οι άλλες εταιρείες? Όποτε δηλαδή γουστάρει η MS να βγάζει καινουριο λειτουργικό που να μην υποστηρίζει τίποτα από τα προηγούμενα πρέπει όλοι να σκίζονται να βγάζουν καινούριους drivers για να ικανοποιήσουν την ηλιθιότητα του Bill?

Γιατί φίλε μου? Σε ένα καινούριο σύστημα άμα έχεις XP θα είναι x γρήγορό ας πούμε. Άμα βάλεις Vista θα είναι x/2 γρήγορο. Και τι κερδίζεις από αυτό? Ασυμβατότητα, προβλήματα, καθε βδομάδα καμια 20 update κλπ κλπ. Διαφωνείς μαζί μου? Αν ναι πες μου τι σου προσφέρουν διαφορετικό τα Vista από τα XP. Ok θα μου πεις το φοβερό και τρομερό search και τα widgets. Τα τελευταία 10 χρόνια ζούσες χωρίς αυτά, θα πληρώσεις τώρα το φοβερό αυτό τίμημα για αυτά τα 2 πραγματάκια?

Τα ζώα στην MS άλλαξαν ακόμα και το φορμάτ στα καινούρια office. Έβαλα τα 2007 και μετά είδα ότι δεν με βολεύουν και ξαναέβαλα τα 2003 και δεν μπορούσα να διαβάσω τα αρχεία από το 2007!!!!! ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΤΕ ΔΥΝΑΤΟΝ!

Γαμώ το κέρατό μου δηλαδή, έχω xp αυθεντικότατα με όλα τα update και ότι άλλη μαλακία έχει βγάλει η MS και για να δουλεύουν όπως θέλω πρέπει να τρώνε format μια το εξάμηνο. Και σαν να μην έφτανε αυτό για κάποιο μαγικό λόγο αυτή τη στηγμή (πριν 1 μήνα έκανα format) δεν ανοίγει το musicmatch. Ανοίγει το proccess αλλά δεν ανοίγει το πρόγραμμα, και το κάνω uninstall και μετά είναι πάλι εκεί, και δεν μπορώ να κάνω καινούρια έκδοση install από πάνω!! Δηλαδή ΕΛΕΟΣ, ΕΛΕΟΣ!! Και πόσα άλλο κουφά έχω να πω εγώ όπως και πολλοί πολλοί άλλοι δεν λέγεται!

Μήπως όλα αυτά έχουν εξαφανιστεί από τα Vista ή μήπως, μήπως λέω εγώ, έχουν πολλαπλασιαστεί (τουλάχιστον στην αρχή, πριν βγει το πρώτο SP..lol)?

Γιατί στα OSX δεν συμβαίνει ΠΟΤΕ κάτι τέτοιο?? Γιατί το MacBook μου όταν το άνοιξα για πρώτη φορά πριν 1 χρόνο άνοιξε σε 21 δευτερόλεπτα και ανοίγει ακόμα σε 21 δευτερόλεπτα? Γιατί το MacPro κάνει 2.500 χιλιάρικα και είναι αναγκασμένος να έχω ακόμα αυτή τη μαλακία με τα windows κάτω από το τραπέζι μου?

Πηγαίντε και δείτε όλοι οι Vistαδες το παρακάτω videaki να δείτε τι έχουν τα Vista παραπάνω...

Υπερβολικό?? Δεν έχω βάλει vista αλλά είμαι σίγουρος ότι είναι έτσι!

Edit: http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=190252 Τέτοια θέματα μου αρέσουν....

Πού είδες ακριβώς ότι το κάθε λειτουργικό ΠΡΕΠΕΙ και ΕΙΝΑΙ υποχρεωμένο να υποστηρίζει ότι h/w έχει κυκλοφορήσει τα τελευταία 20 χρόνια ;;;;;

Πού είδες ακριβώς ότι το office 2003 πρέπει να διαβάζει τα αρχεία του 2007???

Aν δεν έσωσες τα αρχεία του 2003 όταν τα άνοιξες από το 2007 με backward compatibility τότε φυσικά φταίς εσύ και όχι το 2007.

(εννοείτε ότι το ίδιο ακριβώς συμβαίνει και με το 2003 και 2000 ή το 2000 και τα 97 αλλά μάλλον δεν τα πρόλαβες αυτά τα πακέτα)

Και σε ένα σύστημα με 98 ή 2k όταν βάλαμε τα ΧΡ είχαμε από ταχύτητα από χ σε χ/2 (μη σου πώ και χ/4).

Tί σημαίνει αυτό δηλαδή;;;

Μήπως τα 98 και τα 2k κάνανε ότι κάνουν τα ΧΡ ή έχουν τις ίδιες δυνατότητες ;;;

Δηλαδή τα vista έχουν μόνο 2 πράγματα διαφορετικά από τα ΧΡ;;;

Tόσα χρόνια δούλευαν μόνο για αυτά;;;

To ότι το musicmatch δεν κάνει πλήρες install δεν σημαίνει ότι φταίνε τα ΧΡ.

Και ο Nortonας όταν μπεί δεν βγαίνει με τίποτα, δεν άκουσα κανέναν να κατηγορεί το λειτουργικό για αυτό.

Όταν φορτώνουμε το λειτουργικό με 1002 άχρηστα προγράμματα μετά φταίει αυτό που δεν ανοίγει ή σκάει.

Δηλαδή δεν έχεις δουλέψει με τα vista ποτέ.

Μάλιστα, και εγώ πιστεύω ότι οι FERRARI είναι πολύ επικύνδυνα αυτοκίνητα μετά τα 280 χλμ/ώρα.

Δεν έχω Ferrari αλλά πιστεύω ότι έτσι είναι.:?

Την επόμενη φορά που δεν θα σου πετύχει ο φραπές, μπορείς να στείλεις τον bill στο διάλα....

Σίγουρα τα ΧΡ θα φταίνε και για αυτό. :)

Δημοσ.

Μάλιστα, και εγώ πιστεύω ότι οι FERRARI είναι πολύ επικύνδυνα αυτοκίνητα μετά τα 280 χλμ/ώρα.

Δεν έχω Ferrari αλλά πιστεύω ότι έτσι είναι.:?

Δεν έχεις δίκιο. Μετά τα 287,354 συμβαίνει αυτό που λες :-D

Την επόμενη φορά που δεν θα σου πετύχει ο φραπές, μπορείς να στείλεις τον bill στο διάλα....

Σίγουρα τα ΧΡ θα φταίνε και για αυτό. :)

Μου έλυσες ένα μεγάλο πρόβλημα!!! Δε μου δουλεύει τελευταία καλά η εσπρεσομηχανή... Φορμάτ θέλει??? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Έχει δίκιο ρε παιδιά ο dpolal. Αν το σκεφτείτε, το MacOS έχει ένα μεγάλο πλεονέκτημα απέναντι στα windows, όποια κι αν είναι αυτά:

Κατασκευάζεται με βάση ένα σύνολο συγκεκριμένων μηχανημάτων και συνδιασμών.

Δε μπορούμε να έχουμε απαίτηση από ένα λειτουργικό που κατασκευάζεται για 200.000.000 πιθανούς συνδιασμούς hardware και με drivers που η κάθε μια εταιρία βγάζει με τον δικό της τρόπο. Σε αυτή την περίπτωση, πάρτε ένα dell με λειτουργικό που θα είναι φτιαγμένο για το συγκεκριμένο μηχάνημα, κόψτε τα πειράματα με βάλε-βγάλε software και δε θα έχετε κανένα πρόβλημα!

Δημοσ.
Geia se olous!!

Exw ena pentium 4 sta 2.6, 1 Gb RAM, GForce 5500 256Mb kai arketa megalo skliro.

αλλαξε επεξεργαστη και βαλε αλλο ενα γιγα ραμ αν τελικα αποφασισεις να μπεις στο χορό των βίστα.να ξερεις ομως οτι αν μπεις θα χορεψεις!!σχετικά τώρα με το πακετάκι των βίστα που βρήκες η πειρα μου λεει οτι κατι τετοια ειναι για τα πανηγυρια είτε είναι αθλια με τα αρχεια πειραγμενα κλπ ειτε ειναι σπασμενα του κ@λου με πολλα προβληματα αργοτερα...

it's up to u...

η πιο σπαστικη #%#$%#$ία των Βίστα!http://www.youtube.com/watch?v=VuqZ8AqmLPY

Δημοσ.
Πού είδες ακριβώς ότι το κάθε λειτουργικό ΠΡΕΠΕΙ και ΕΙΝΑΙ υποχρεωμένο να υποστηρίζει ότι h/w έχει κυκλοφορήσει τα τελευταία 20 χρόνια ;;;;;

Μπορεί να έχει καλομάθει από τα λειτουργικά της Apple, που τα εγκαθιστάς σε ό,τι συνδυασμό hw τραβάει η όρεξή σου. :-P

Δημοσ.

1.5 GB μνήμη και P4 στα 3 Ghz ο επεξεργαστής μου και πάλι δυσκολεύεται.

μου πήρε 2 μέρες για να εγκαταστήσω drivers για όλες τις συσκευές και δεν βρήκα support για την κάρτα τηλεόρασης. γνώμη μου: βρες πρώτα όλους τους drivers που χρειάζεσαι και βάλε τουλάχιστον 512 MB μνήμη και μέτα προχώρα. να έχεις όμως υπ'όψη σου ότι αρκετά προγράμματα δεν έχουν υποστήριξη για vista. είναι βέβαια θέμα χρόνου να βγουν νεές εκδόσεις.

Δημοσ.

βασικα ειστε υπερβολικοι.

οπως και με τα xp πριν χρονια ετσι και με τα vista σημερα επικρατει ενα μενος και μια ταση για υποτιμηση τους. το νεο αυτο λειτουργικο ειναι σαφως βελτιωμενο τοσο σε εμφανιση οσο και σε λειτουργικοτητα, το προβλημα ομως ειναι οτι ολοι εστιαζουν στην εμφανιση γιατι η λειτουργικοτητα απαιτει και λιγο ψαξιμο. . τωρα οσο για αυτα που λες περι ορεξεων του Gates κανεις δεν σε υποχρεωνει να μεταβεις στο νεο λειτουργικο οπως κανεις δεν σου λεει βαλε τα νεα office. ομως οπως και με διαφορες εφαρμογες (πχ mozilla) οταν βγαινει καινουρια εκδοση ειναι (συνηθως) βελτιωμενη μονο και μονο για να μεινει μεσα στα πραγματα.

και οπως μονο σου λες μετα απο 2sp γινανε ανθρωπινα.........

αγαπητε steven θα σου πω κατι παρα πολυ απλο για να λυσεις το προβλημα σου κανε μετονομασια το αρχει που θες απο *.office2007 (δεν θυμαμαι την καταληξη) se *.doc η .dot. τοσο απλο

Δημοσ.

Πού είδες ακριβώς ότι το office 2003 πρέπει να διαβάζει τα αρχεία του 2007???

Aν δεν έσωσες τα αρχεία του 2003 όταν τα άνοιξες από το 2007 με backward compatibility τότε φυσικά φταίς εσύ και όχι το 2007.

(εννοείτε ότι το ίδιο ακριβώς συμβαίνει και με το 2003 και 2000 ή το 2000 και τα 97 αλλά μάλλον δεν τα πρόλαβες αυτά τα πακέτα)

Υποχρεωμένος δεν είναι κανένας να κάνει τίποτα... Μήπως θα ήταν όμως λίγο ανθρώπινο να σκέφτονται και λίγο τον καταναλωτή' date=' πέρα από την τσέπη τους? Και φυσικά όταν είσαι η Microsoft τους γράφεις όλους στα τέτοια σου... Λογικό..

Και δεν μιλάμε για 20 χρόνια, μιλάμε από τη μια μέρα στην άλλη. ΟΚ να μην δουλεύει ο dot matrix που έχω εδώ και 20 χρονια για να τυπώνω αποδείξεις με τα Vista να πω οκ... Αλλά να μη δουλεύει η webcam που πήρα πριν από μισό χρόνο... Sorry......

Και σε ένα σύστημα με 98 ή 2k όταν βάλαμε τα ΧΡ είχαμε από ταχύτητα από χ σε χ/2 (μη σου πώ και χ/4).

Tί σημαίνει αυτό δηλαδή;;;

Μήπως τα 98 και τα 2k κάνανε ότι κάνουν τα ΧΡ ή έχουν τις ίδιες δυνατότητες ;;;

Όχι, αυτές οι μεταβάσεις (98 προς 2Κ, XP) είχαν κάτι να προσφέρουν στον χρήστη! Είχαν διαφορές πολλές! Από εκεί που σου πέταγε στα 98 50 μπλε οθόνες τη μέρα, μετά σου πέταγε μια το μήνα στα XP, 2K. Ήταν milestone για τα windows. Τώρα όμως? Που είναι φίλε μου τα 5 χρόνια εξέλιξεις και οι εκατομμύρια γραμμές κώδικα σε άσπρο χαρτί που γράφτηκαν? Στο ότι είναι σε μια φούσκα το logo?

Δηλαδή τα vista έχουν μόνο 2 πράγματα διαφορετικά από τα ΧΡ;;;

Tόσα χρόνια δούλευαν μόνο για αυτά;;;

Έλα ντε... Αυτή είναι η ερρώτηση... Πως είναι δυνατόν? Αυτό αναρωτιέμαι και εγώ! :)

To ότι το musicmatch δεν κάνει πλήρες install δεν σημαίνει ότι φταίνε τα ΧΡ.

Και ο Nortonας όταν μπεί δεν βγαίνει με τίποτα, δεν άκουσα κανέναν να κατηγορεί το λειτουργικό για αυτό.

Όταν φορτώνουμε το λειτουργικό με 1002 άχρηστα προγράμματα μετά φταίει αυτό που δεν ανοίγει ή σκάει.

1. Διαβασε καλύτερα το προβλημα που περιέγραψα γιατί είσαι out..

2. Το musicmatch την ίδια ακριβώς έκδοση, το ίδιο ακριβώς αρχείο, το χρησιμοπιώ εδώ και 2 χρόνια για ένα συγκεκριμένο σκοπό και μόνο. Μετά από το τελευταίο format που έκανα αποφάσισε να μη δουλεύει.. Το πρόγραμμα φταίει ή μήπως τα windows??

Δεν έχω Ferrari αλλά πιστεύω ότι έτσι είναι.

Είχα παιξει μαζί τους σε ένα φίλο μου.. Το παράδειγμα σου τελείως άκυρο.. Αλλά έτσι κι αλλιως τα Vista ειναι της Microsoft. Είμαι με windows από 3.11 και τα έχω φάει στη μούρη όπως όλοι. Ξέρω τι είναι, όπως και οι περισσότεροι. Ξέρουμε τι σημαίνει registry, .dll....να συνεχίσω? Ότι και να κάνεις άμα οι βάσεις σου είναι λάθος θα βγάλεις σκατά αποτέλεσμα. Το μόνο που παλεύεται είναι το πόσο σκατα θα είναι. Τώρα αν είναι λίγο ή πολύ δεν με ενδιαφέρει μιας και εδώ και 1 χρόνο έχω να το συγκρίνω με το MacOSX. Πιο πριν όταν δεν ήξερα τίποτα άλλο εκτός από Windows δεν έλεγα τίποτα, τι να πω, αυτό είχα, αυτό νόμιζα ότι ήταν το μοναδικό και καλύτερο....

Σίγουρα τα ΧΡ θα φταίνε και για αυτό.

Κοίτα άμα πάρουμε ως δεδομένο ότι τα MacOSX....μέχρι και καφέ σου ψήνουν...δίκιο έχεις..;):P

Κατα τα άλλα δεν πίνω καφέ:)

Μπορεί να έχει καλομάθει από τα λειτουργικά της Apple, που τα εγκαθιστάς σε ό,τι συνδυασμό hw τραβάει η όρεξή σου.

Μπορεί να μην έχει η Apple μεγάλη προσφορά σε hardware και πίστεψε με για μένα είναι ένα μεγάλο πρόβλημα αυτό αυτή τη στιγμή, Όμως αυτό που κάνει το κάνει καλά και όποιον τον καλύπτει αυτό που προσφέρει, το παίρνει. *Άποψη μου όταν κάνεις μια δουλειάμ την κάνεις ΚΑΛΑ. Άμα δεν μπορείς, τα παρατάς, Ή λες σαν MS εμένα το σύστημα μου θα δουλεύει με αυτά τα 10, 20, 50 πράγματα αψεγάδιαστα. Όποιος γουστάρει ας βάλει ότι θέλει με δική του ευθύνη... Δεν είδα κάτι τέτοιο όμως... Γιατί??

Δημοσ.

vasika nai eiste polu upervolikoi.....oute ta XP otan vgikan upostirizan h/w 5 xronwn opws einai twra i TV tuner kartes mas kai oi audigy....episis einai toso aplo.....kratas ta XP k vazeis ta vista se allo partition....ta exw 4 mines kai exw ksexasei na bw stta XP edw kai kana mhno...

Δημοσ.
Υποχρεωμένος δεν είναι κανένας να κάνει τίποτα... Μήπως θα ήταν όμως λίγο ανθρώπινο να σκέφτονται και λίγο τον καταναλωτή, πέρα από την τσέπη τους? Και φυσικά όταν είσαι η Microsoft τους γράφεις όλους στα τέτοια σου... Λογικό..

Και δεν μιλάμε για 20 χρόνια, μιλάμε από τη μια μέρα στην άλλη. ΟΚ να μην δουλεύει ο dot matrix που έχω εδώ και 20 χρονια για να τυπώνω αποδείξεις με τα Vista να πω οκ... Αλλά να μη δουλεύει η webcam που πήρα πριν από μισό χρόνο... Sorry......

Όχι, αυτές οι μεταβάσεις (98 προς 2Κ, XP) είχαν κάτι να προσφέρουν στον χρήστη! Είχαν διαφορές πολλές! Από εκεί που σου πέταγε στα 98 50 μπλε οθόνες τη μέρα, μετά σου πέταγε μια το μήνα στα XP, 2K. Ήταν milestone για τα windows. Τώρα όμως? Που είναι φίλε μου τα 5 χρόνια εξέλιξεις και οι εκατομμύρια γραμμές κώδικα σε άσπρο χαρτί που γράφτηκαν? Στο ότι είναι σε μια φούσκα το logo?

Έλα ντε... Αυτή είναι η ερρώτηση... Πως είναι δυνατόν? Αυτό αναρωτιέμαι και εγώ! :)

1. Διαβασε καλύτερα το προβλημα που περιέγραψα γιατί είσαι out..

2. Το musicmatch την ίδια ακριβώς έκδοση, το ίδιο ακριβώς αρχείο, το χρησιμοπιώ εδώ και 2 χρόνια για ένα συγκεκριμένο σκοπό και μόνο. Μετά από το τελευταίο format που έκανα αποφάσισε να μη δουλεύει.. Το πρόγραμμα φταίει ή μήπως τα windows??

Είχα παιξει μαζί τους σε ένα φίλο μου.. Το παράδειγμα σου τελείως άκυρο.. Αλλά έτσι κι αλλιως τα Vista ειναι της Microsoft. Είμαι με windows από 3.11 και τα έχω φάει στη μούρη όπως όλοι. Ξέρω τι είναι, όπως και οι περισσότεροι. Ξέρουμε τι σημαίνει registry, .dll....να συνεχίσω? Ότι και να κάνεις άμα οι βάσεις σου είναι λάθος θα βγάλεις σκατά αποτέλεσμα. Το μόνο που παλεύεται είναι το πόσο σκατα θα είναι. Τώρα αν είναι λίγο ή πολύ δεν με ενδιαφέρει μιας και εδώ και 1 χρόνο έχω να το συγκρίνω με το MacOSX. Πιο πριν όταν δεν ήξερα τίποτα άλλο εκτός από Windows δεν έλεγα τίποτα, τι να πω, αυτό είχα, αυτό νόμιζα ότι ήταν το μοναδικό και καλύτερο....

Κοίτα άμα πάρουμε ως δεδομένο ότι τα MacOSX....μέχρι και καφέ σου ψήνουν...δίκιο έχεις..;):P

Κατα τα άλλα δεν πίνω καφέ:)

Μπορεί να μην έχει η Apple μεγάλη προσφορά σε hardware και πίστεψε με για μένα είναι ένα μεγάλο πρόβλημα αυτό αυτή τη στιγμή, Όμως αυτό που κάνει το κάνει καλά και όποιον τον καλύπτει αυτό που προσφέρει, το παίρνει. *Άποψη μου όταν κάνεις μια δουλειάμ την κάνεις ΚΑΛΑ. Άμα δεν μπορείς, τα παρατάς, Ή λες σαν MS εμένα το σύστημα μου θα δουλεύει με αυτά τα 10, 20, 50 πράγματα αψεγάδιαστα. Όποιος γουστάρει ας βάλει ότι θέλει με δική του ευθύνη... Δεν είδα κάτι τέτοιο όμως... Γιατί??

Κοίτα, φίλε.

Από τι στιγμή που μετράς την απόδοση των εκδόσεων των win με τον αριθμό των μπλέ οθονών που σου πετάνε μάλλον κάπου το έχεις χάσει το θέμα.

Τί να σου πώ, μπράβο καταρχήν στο κουράγιο σου που έκανες κάθε εξάμηνο format αλλά τελικά μήπως να αναρωτηθείς ότι κάτι μπορεί να ΜΗΝ έκανες καλά ;;;;

Προσωπικά έκανα format στα ΧΡ μετά από 2,5 χρόνια στον υπολογιστή μου.

Δεν μου είχε πετάξει καμμία μπλέ οθόνη, απλά κάνωντας πειράματα και βάζωντας βγάζωντας κάποια προγράμματα κατάφερα να τα κάνω λίγο χάλια.

Αργούσαν στο φόρτωμα και κάποια περιφερειακά δεν έπαιζαν σωστά.

Εννοείτε ότι αυτά τα 2,5 χρόνια δεν έβαζα έβγαζα καθημερινά προγράμματα και ότι άλλο έπεφτε στα χέρια μου, είχα καταλήξει σε 10-20 εφαρμογές που κάλυπταν τις ανάγκες μου και με αυτές πορευόμουν.

Αυτό τώρα δεν με κάνει καλύτερο από εσένα, απλά σκέψου ότι πιθανότατα κάτι που έκανες και εσύ προκαλούσε συσσωρευτικά πρόβλημα.

Όπως επίσης είναι γνωστό αλλά κανένας δεν το παραδέχεται ότι στις περισσότερες περιπτώσεις οι ίδιοι οι χρήστες προκαλούν προβλήματα με τον τρόπο που διαχειρίζονται το λειτουργικό τους.

Ούτε τα πέρνω από την ΜΣ ούτε έχω άλλο συμφέρον.

Βαρέθηκα απλά να διαβάζω από διάφορους ότι MS = 666, f@ck MS, die Bill και άλλα χαριτωμένα, λες και για όλα μας τα προβλήματα φταίει η MS.

P.S.

Για το Musicmatch να σου πώ ότι επειδή και εγώ το χρησιμοποιούσα χρόνια ούτε είναι το ποιό ελαφρή ούτε και το ποιό σταθερό πρόγραμμα που έχω δεί μέχρι τώρα.

Και ναί, ξαφνικά μετά από καιρό μόλις φόρτωνε μου κόλλαγε για κανένα 4λεπτο αλλά δεν έφταιγαν τα XP για αυτό... (ούτε ο bill φυσικά)

Δημοσ.

Ρε παιδιά, μοντες για να δουλέψει κάτι μπορείς να κάνεις πάντα... Γιατί όμως? Γιατί να πρέπει να σχοληθώ? Να έχω 2 λειτουργικά μέσα μπας και crasharei to ένα να δουλέψω με το άλλο....

Κοιτάχτε το windows section.. 9/10 topics είναι προβλήματα εκ των οποίων καπερισσότερα πράγματι βρίσκουν λύση, κάνοντας χίλιες δυο πουστιές, πειράζοντας αρχεία του συστήματος κλπ κλπ.. Γιατί όμως να συμβάινει αυτό εξαρχής? Το θέμα μας είναι να εξασκούμαστε στο troubleshooting ή να μην έχουμε ιδέα από αυτό, επειδή πολύ απλά δεν το χρειαζόμαστε?

Καιτάξτε και στο MacOS section. Το περισσότερα "προβλήματα" είναι "πως θα κάνω αυτό" επειδή πολύ απλά οι περισσότεροι δεν έχουμε εξοικοιωθεί με τα Mac...

Και για να επανέλθω στο ζουμί. Περιμένετε τουλάχιστον το 1ο SP και μετά βάλτε τα. Πέρα από τα πολλά προβλήματα που σίγουρα θα σας δημιουργηθούν, δεν θα υπάρχει και κανένας να σας τα λύσει, μιας και είναι ακόμα πολύ καινούριο λειτουργικό... Επίσης περιμένετε λίγο να ανέβουν οι επιδόσεις των pc ώστε με κανονικά χρήματα να παίρνεις ένα pc που να μπορεί να τα τρέξει άνετα και να έχει και λίγο μέλλον....

Δημοσ.
Ρε παιδιά, μοντες για να δουλέψει κάτι μπορείς να κάνεις πάντα... Γιατί όμως? Γιατί να πρέπει να σχοληθώ? Να έχω 2 λειτουργικά μέσα μπας και crasharei to ένα να δουλέψω με το άλλο....

Κοιτάχτε το windows section.. 9/10 topics είναι προβλήματα εκ των οποίων καπερισσότερα πράγματι βρίσκουν λύση, κάνοντας χίλιες δυο πουστιές, πειράζοντας αρχεία του συστήματος κλπ κλπ.. Γιατί όμως να συμβάινει αυτό εξαρχής? Το θέμα μας είναι να εξασκούμαστε στο troubleshooting ή να μην έχουμε ιδέα από αυτό, επειδή πολύ απλά δεν το χρειαζόμαστε?

Καιτάξτε και στο MacOS section. Το περισσότερα "προβλήματα" είναι "πως θα κάνω αυτό" επειδή πολύ απλά οι περισσότεροι δεν έχουμε εξοικοιωθεί με τα Mac...

Και για να επανέλθω στο ζουμί. Περιμένετε τουλάχιστον το 1ο SP και μετά βάλτε τα. Πέρα από τα πολλά προβλήματα που σίγουρα θα σας δημιουργηθούν, δεν θα υπάρχει και κανένας να σας τα λύσει, μιας και είναι ακόμα πολύ καινούριο λειτουργικό... Επίσης περιμένετε λίγο να ανέβουν οι επιδόσεις των pc ώστε με κανονικά χρήματα να παίρνεις ένα pc που να μπορεί να τα τρέξει άνετα και να έχει και λίγο μέλλον....

Πές, πές θα σε πείσουμε τελικά.... :mrgreen:

Πού να ασχοληθείς και με το linux δηλαδή... :twisted:

Δημοσ.
Κοίτα' date=' φίλε.

Από τι στιγμή που μετράς την απόδοση των εκδόσεων των win με τον αριθμό των μπλέ οθονών που σου πετάνε μάλλον κάπου το έχεις χάσει το θέμα.[/quote']

Ένα απλό παράδειγμα έφερα ρ συ. Μη κολλάς....

Ας υποθέσουμε ότι φταίω εγώ, που δεν νομίζω γιατί το πορσέχω πολύ το σύστημα και κάνω αυτό ακριβώς που περιέγραψες εσύ, αλλά ας το υποθέσουμε...

Εγώ δεν άλλαξα...πήρα όμως MacBook.. Γιατί μετά από 1 χρόνο λειτουργεί άψογα, όπωε την πρώτη μέρα? Και είναι και laptop που σημαίνει τρώει πολύ πιο πολύ ζόρι...Άσε που το κλείνω σπάνια, όλο μπες βγες από το stand by το έχω... Γιατί παίζει λοιπόν άψογα, ακόμα και με εμένα χειριστή?

Όσο για αυτούς που βαρέθηκες να ακούς να φωνάζουν... γιατί δεν αναρωτιέσαι γιατί φωνάζουν, γιατί δεν πας να πάρεις ένα mac να δεις τη διαφορά? κι εγώ πριν το πάρω δεν έλεγα πολλά για το windows....

Μήπως άμα τα Vista ήταν καλά, ο κόσμος δεν θα το έλεγε? Ο καταναλωτής θέλει κάτι καλό, δεν τον ενδιαφέρει από ποιον. Άμα είναι καλό, το επαινεί, αμα δεν είναι το κράζει... Γιατί τα windows κράζονται εδώ και χρόνια λοιπόν?

Το musicmatch το χρησιμοποιώ μόνο για να βρίσκω τα tags. Προσψπικά δεν με ενδιαφέρει γιατί δεν λειτουργεί. Πιστεύω πως φταίνε τα windows γιατί λειτουργούσε μια χαρά όπως είπα τόσο καιρό... Ας τα βρουν μόνοι τους ποιος φταίει... Εγώ απλά θέλω να λειτουργεί... Συμβαίνει και στο OSX να παρουσιάζει κάποιο προγραμμα 3ου developer προβλήματα, αλλά πραγματικά σπάνια...

Πές' date=' πές θα σε πείσουμε τελικά....

Πού να ασχοληθείς και με το linux δηλαδή... [/quote']

Τι θα με πείσετε??:)

Με linux έπρεπε να είχα ασχοληθεί, αλλά υπάρχουν άλλοι λόγοι που με "εμποδίζουν"

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...