Lefteris10 Δημοσ. 29 Απριλίου 2007 Δημοσ. 29 Απριλίου 2007 Geia se olous!! Thelw na exw th gnwmh sas sxetika me thn egkatastash twn Vista h oxi. Exw ena pentium 4 sta 2.6, 1 Gb RAM, GForce 5500 256Mb kai arketa megalo skliro. Exw katevasei ena paketo twn vista pou leei vista 9in1... Ta exei valei kaneis?? Thelw na mathw an ta Vista k to Aero tha trexoun kala sto pc mou To pc mou xreiazetai ena formataki etsi k alliws meta apo 3 xronia apsogis leitourgias opote den yparxei allos anastaltikos paragontas gia thn parapanw egkatastasi...
Steven Δημοσ. 29 Απριλίου 2007 Δημοσ. 29 Απριλίου 2007 Δεν νομίζω να υπάρχει λόγος κάποιος να βάλει τα vista... Θα είναι σίγουρα πιο ανασφαλή, ΠΟΛΥ πιο βαριά και επίσης σίγουρα πιο ασταθή... Εδώ με τα XP 5 χρόνια και 2 SP έχουν περάσει και ακόμα μου βγάζουν την πίστη καθημερινά! Καταραμένη MS... Και έτσι κι αλλιώς δεν προσφέρουν τίποτα απολύτως παραπάνω, πέρα από αυτά που έκλεψαν από το OS X... Από εκει και πέρα αν θέλεις να γίνεις "beta tester" της MS μπορείς να τα βάλεις... Εγώ πάντως αποκλείεται να κάνω τέτοια βλακεία... Drivers δεν υπάρχουν όλοι, για να ανοίξει το pc θα πρέπει να περιμένεις 3 χρόνια. Εδώ με τα XP κάνει τόση ώρα που κάνει. Γενικός προβληματισμός μου είναι γιατί πολλοί οι χρήστες pc αλλάζουν σε Vista. Είναι trendy? Τα αρνητικά στοιχεία υπερτερούν των θετικών..(υπάρχουν θετικά στα windows??) Θα ήθελα να μου το εξηγήσει κάποιος...
waves Δημοσ. 29 Απριλίου 2007 Δημοσ. 29 Απριλίου 2007 Φίλε Steven, επίτρεψέ μου να σου πω, ότι είσαι λίγο υπερβολικός. Τα Vista είναι ένα καλό λειτουργικό. Τα έχω δύο μήνες τώρα και δεν παρουσίασαν κανένα πρόβλημα. Δεν καταλαβαίνω το μένος μερικών για τα Vista και γενικά για τα λειτουργικά της Microsoft. Aλλά για να τα πιάσουμε ένα - ένα. Drivers βγαίνουν συνεχώς και για 3 μηνών λειτουργικό, βρίσκονται σε καλό σημείο oι ανανεώσεις των οδηγών. Όσο για τις κλοπές από το OS X πιστεύω, ότι ένα μέσο χρήστη αυτό δεν τον ενδιαφέρει. Ας τα βρει η Microsoft με την Αpple. Επίσης, υπάρχουν αρκετές βελτιώσεις στα Vista, απλά οι πιο πολλές δεν είναι ορατές στο μέσο χρήστη. Σε καμία περίπτωση δεν είναι βλακεία να βάλεις τα Vista!!Aπλά το πλέον φρόνιμο θα ήταν να περιμένει κάποιος λίγο καιρό ακόμα να "ωριμάσουν" και μετά τα βάζει. Αλλά για να μη βγαίνουμε από το θέμα...Φίλε Λευτέρη εγώ προσωπικά θα πρότεινα ένα ακόμα Gb μνήμης και νομίζω θα είσαι ΟΚ.
smilefreeware Δημοσ. 29 Απριλίου 2007 Δημοσ. 29 Απριλίου 2007 Αν και λίγο εκτος δεν αντέχω τον πειρασμό. @Steven Πέστα να τα βλέπουμε κάπου-κάπου μη ξεχνιόμαστε. Μην αρχίζουμε να γράφουμε για αρνητικά για θα γράφουμε μήνες ατελείωτους. Οπως και όλη η γη, δεν είμαστε οι παράξενοι. Μας έχει σπάσει τα νεύρα εδώ και χρόνια και το χειτότερο για μένα λες και το pc δεν είναι δικό μου λες και δεν το πλήρωσα και το κάνει ότι θέλει η μαμά. Νομίζω ότι έχει συζητηθεί αρκετά το θέμα. Γνώμη μου είναι να "ωριμάσουν" πρώτα. (@waves). Λειτουργικό καινούργιο έβαζα πάντα τουλάχιστον ένα χρόνο μετά.
FocusX Δημοσ. 29 Απριλίου 2007 Δημοσ. 29 Απριλίου 2007 Το μένος για τα vista είναι απόλυτα δικαιολογημένο απο τη στιγμή που έχουν τόσα προβλήματα. Αν σε κάποιους τρέχουν μια χαρά ok, αλλά δε μπορούν να πείσουν ότι τα vista είναι ώριμα για κύριο OS. Τώρα είναι θέμα vista, είναι θέμα εταιρειών που δε βγάζουν σωστούς drivers, προγράμματα κλπ δε με απασχολεί. Εγώ π.χ. θέλω spdif και σωστό ήχο χωρίς να ακούω κρατς κρουτς κάθε φορά που η cpu είναι στο 100%, θέλω να έχω αξιοπρεπή απόδοση στα παιχνίδια, σε όλα αυτά τα vista αποτυγχάνουν αυτή τη στιγμή(και σε πολλά ακόμα). Έχει συζητηθεί πάμπολλες φορές βέβαια αλλά δεν κρατιέμαι όταν μου λένε ότι "α εγώ έχω τα vista τόσο καιρό και είναι τέλεια, όλα καλά" κλπ... Για πολύ κόσμο τα vista δεν είναι καλά
danaos Δημοσ. 29 Απριλίου 2007 Δημοσ. 29 Απριλίου 2007 Αν το σύστημά σου είναι νέο, τότε βεβαίως vista. Αν όχι και τα νεύρα σου δεν είναι επίσης σε φόρμα, τότε να το αποφύγεις... Αν στην προηγούμενη ζωή σου ήσουν δοκιμαστής του Καίσαρα και στην τωρινή pc tester, τότε να τα βάλεις και να είσαι σίγουρος ότι θα διασκεδάσεις αφάνταστα...
Voodooman Δημοσ. 29 Απριλίου 2007 Δημοσ. 29 Απριλίου 2007 Δεν ήρθε ακόμη η ώρα τους. Και εγώ είμαι στη φάση του "να τα βάλω, να μην τα βάλω", οπότε σήμερα που είχα χρόνο κάθησα να βρω drivers για όσες συσκευές έχω. Για τις περισσότερες συσκευές μου δεν βρήκα, οπότε ανέβαλα την μετάβαση για αργότερα. Προσωπικά θα τα βάλω μόνο όταν με αναγκάσουν τα παιχνίδια. Ας βγει το halo 2 και το Crysis, ας διαβάσω αν όντως αξίζει μία μετάβαση στα vista και στο DX10 και τότε το συζητάμε. Γιατί δεν είναι μόνο το χρήμα που πρέπει να ξοδέψουμε, είναι και ο χρόνος για να τα στήσουμε όλα από την αρχή.
iceman79 Δημοσ. 29 Απριλίου 2007 Δημοσ. 29 Απριλίου 2007 ego ta exo kana mhna (se 2o disko) kai akeftomai na stamathso ta peiramata. to oti einai pio varia den me peirazei oso to oti den exo drivers gia thn palia mou webcam, h audigy exei mono VASIKOUS drivers (e re creative me thn yposthriksh sou) pou den sou afhnoun na ry8miseis oute to milrofono. ase to UAC. ama den to vgaleis sou spaei na nevra. ama to exeis sou dhmiourgei provlhmata. gia na doume... ps exei dokimasei kaneis na ry8misei to linksys wag54g (forthnet) mesa apo ta vista? an ta kataferei (explorer, firefox, opera) as mou pei. doulevei na deis 1-2 selides tou web interface. an pathseis se 3h telos. perimeneis kai den thn deixnei
Steven Δημοσ. 29 Απριλίου 2007 Δημοσ. 29 Απριλίου 2007 e re creative me thn yposthriksh sou Συγν'ωμη ρε παιδιά.. Τι φταίει δηλαδή η Creative?? Τι είναι? Πουτάνες της Microsoft όλες οι άλλες εταιρείες? Όποτε δηλαδή γουστάρει η MS να βγάζει καινουριο λειτουργικό που να μην υποστηρίζει τίποτα από τα προηγούμενα πρέπει όλοι να σκίζονται να βγάζουν καινούριους drivers για να ικανοποιήσουν την ηλιθιότητα του Bill? Επίσης, υπάρχουν αρκετές βελτιώσεις στα Vista, απλά οι πιο πολλές δεν είναι ορατές στο μέσο χρήστη. Σε καμία περίπτωση δεν είναι βλακεία να βάλεις τα Vista!!Aπλά το πλέον φρόνιμο θα ήταν να περιμένει κάποιος λίγο καιρό ακόμα να "ωριμάσουν" και μετά τα βάζει. Δηλαδή υπονοείς ότι έχουν ωριμάσει? Γιατί αλλιώς θα έπρεπε να συμφωνείς μαζί μου ότι είναι βλακεία να τα βάλει κάποιος... Και δεν νομίζω πως ήμουν εκτός θέματος. Απλά λέω στον φίλο τους "allous anastaltikous paragontes gia thn parapanw egkatastasi" κατά την άποψή μου... Αν το σύστημά σου είναι νέο, τότε βεβαίως vista. Αν όχι και τα νεύρα σου δεν είναι επίσης σε φόρμα, τότε να το αποφύγεις... Γιατί φίλε μου? Σε ένα καινούριο σύστημα άμα έχεις XP θα είναι x γρήγορό ας πούμε. Άμα βάλεις Vista θα είναι x/2 γρήγορο. Και τι κερδίζεις από αυτό? Ασυμβατότητα, προβλήματα, καθε βδομάδα καμια 20 update κλπ κλπ. Διαφωνείς μαζί μου? Αν ναι πες μου τι σου προσφέρουν διαφορετικό τα Vista από τα XP. Ok θα μου πεις το φοβερό και τρομερό search και τα widgets. Τα τελευταία 10 χρόνια ζούσες χωρίς αυτά, θα πληρώσεις τώρα το φοβερό αυτό τίμημα για αυτά τα 2 πραγματάκια? Και στην τελική όλοι λένε να βάλω Vista ή όχι? Να το αγοράσει αυθεντικό κανένας από αυτούς που το λένε πήγε? Ή μήπως περνάτε (περνάμε) όλοι μια βόλτα από τα torrentάδικα?? Γιατί στο αν αξίζει κάτι να το βάλεις πρέπει να υπολογίσει κάποιος και το πόσο κοστίζει!! Τα ζώα στην MS άλλαξαν ακόμα και το φορμάτ στα καινούρια office. Έβαλα τα 2007 και μετά είδα ότι δεν με βολεύουν και ξαναέβαλα τα 2003 και δεν μπορούσα να διαβάσω τα αρχεία από το 2007!!!!! ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΤΕ ΔΥΝΑΤΟΝ! Γαμώ το κέρατό μου δηλαδή, έχω xp αυθεντικότατα με όλα τα update και ότι άλλη μαλακία έχει βγάλει η MS και για να δουλεύουν όπως θέλω πρέπει να τρώνε format μια το εξάμηνο. Και σαν να μην έφτανε αυτό για κάποιο μαγικό λόγο αυτή τη στηγμή (πριν 1 μήνα έκανα format) δεν ανοίγει το musicmatch. Ανοίγει το proccess αλλά δεν ανοίγει το πρόγραμμα, και το κάνω uninstall και μετά είναι πάλι εκεί, και δεν μπορώ να κάνω καινούρια έκδοση install από πάνω!! Δηλαδή ΕΛΕΟΣ, ΕΛΕΟΣ!! Και πόσα άλλο κουφά έχω να πω εγώ όπως και πολλοί πολλοί άλλοι δεν λέγεται! Μήπως όλα αυτά έχουν εξαφανιστεί από τα Vista ή μήπως, μήπως λέω εγώ, έχουν πολλαπλασιαστεί (τουλάχιστον στην αρχή, πριν βγει το πρώτο SP..lol)? Γιατί στα OSX δεν συμβαίνει ΠΟΤΕ κάτι τέτοιο?? Γιατί το MacBook μου όταν το άνοιξα για πρώτη φορά πριν 1 χρόνο άνοιξε σε 21 δευτερόλεπτα και ανοίγει ακόμα σε 21 δευτερόλεπτα? Γιατί το MacPro κάνει 2.500 χιλιάρικα και είναι αναγκασμένος να έχω ακόμα αυτή τη μαλακία με τα windows κάτω από το τραπέζι μου? Πηγαίντε και δείτε όλοι οι Vistαδες το παρακάτω videaki να δείτε τι έχουν τα Vista παραπάνω... Υπερβολικό?? Δεν έχω βάλει vista αλλά είμαι σίγουρος ότι είναι έτσι! Edit: http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=190252 Τέτοια θέματα μου αρέσουν....
iceman79 Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 @ steven oson afora thn creative: 1) an xaseis to cd pou sou dosane 8a vreis sto site tous MONO tous drivers gia to proion tous kai oxi tis efarmoges tous (oute to creative mixer!!!). Kai den anaferomai gia ta vista, alla gia ta XP 2) oxi, DEN einai ypoxreomenoi na vgazoun drivers ka8e fora pou kavlo@!@ o kyrios Gates. Alla toulaxiston otan vgazoun (opos px gia thn audigy mou) as einai oloklhromenoi. an mporousa na ry8miso to mixer kai na allakso sta8mes anaparaoghs/eggrafhs 8a hmoun OK. ps hr8e h ora mou gia linux??? http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=138033&highlight=novell
Steven Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 Σίγουρα έχις δίκιο ότι όταν κάνει κάποιος κάποια δουλειά πρέπει να την την κάνει σωστά. Το θέμα είναι γιατί θα πρέπει εξαρχής να μπεί στην διαδικασία....... Αναμένετε κόσμε... Σε ένα 6αμηνο θα έχουμε Λεοπαρδάλεις να τρέχουν αχαλίνωτες στα Mac μας...
zedone Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 Lefteris10 το 9 In 1 είσαι σίγουρος οτι είναι vista;Μήπως είναι xp αυτό που κατέβασες;
sotoserres Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 ena filaraki pire afto to pc pou diafimizei o evvagellatos.. afto tis altec.. exei kai vista.. loipon to office tous einai klidwmeno ( prepei na mpeis sto internet kai na katebaseis ena cd key gia na anoiksei ), to menu disxristo, para ma para poli baria ( akoma kai gia olokainourgio sistima ) kai sxedon idia me xp stin emfanisi ( apla exoun kati skatomikroefarmoges ).. den me entipwsiasan.. kai den nomizw na ta balw se mena sintoma.. afta.
madsc Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 Για πειραματισμό & ψάξιμο τα Vista είναι μια χαρά OS. Για δουλειά είναι ακομη νωρίς να τα εμπιστευτείς. Ιστορικά τα OS της MS "ωριμάζουν" μετά το SP1. Το hw που αναφέρεις είναι μέτριο για Vista, πόσο μάλλον η vga για λειτουργία Aero. /sc
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.