Προς το περιεχόμενο

Πού θα βρώ καλό CPU cooler για P3 FCPGA ?

panosony

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επειδή ετοιμάζομαι να τον ανεβάσω στα 1,2 ,χρειάζομαι ενα καλό cooler. Εχω ακούσει για οτι το Checkmate πουλάει εξειδικευμένα O/c stuff.Που βρίσκεται το μαγαζί ?<P>Mηπως ξερει κανείς τι να πάρω ποσο θα μου κοστίσει ?<P>Παλιότερα με έναν Κ6 είχα αγοράσει και "κόψει" ψύκτρα απο ειδικό κράμα για Mosfet ,και είχα δει μεγάλη διαφορα στην σταθερότητα .Βέβαια δεν είχα monitor θερμοκρασίας . Τελικά ο Κ6 εγινε toast !!<P>Οποιος γνωρίζει κάτι ,ας κάνει ενα reply αφου σήμερα θέλω να παω στο μαγαζί ,και δεν ξερω καν που βρίσκεται !!

Δημοσ.

H tha pas sto checkmate pou einai ston pyrgo athhnas h sto ramshop pou einai sth stournarh (kai....sfazei oligon merikes fores). Apo cooler tha proteina FOP38 h WBK38 gyrw stis 12000 (Alitheia, me to CAK38 ti ginetai? eixa akousei sxetika palia oti elege alla akoma na to dw).

Δημοσ.

Sigoura smile.gif" border="0 Egw me ton p3 mou me to stock hs/fan epiana average temp 47C sta 650Mhz.....twra me to FOP38 sta 937 pianw average 41C smile.gif" border="0 To WBK38 thewreitai ligo kalytero apo to fop38.....oson afora to cak38 molis eida sto site tou checkmate.....28000+fpa???? Mallon trelathikane, pio akrivos o xalkos apo to aluminio???

Δημοσ.

Σαφώς και είναι πιο ακριβώς ο χαλκός βρε Μύθε γιατί είναι πολύ πιο δύσκολος στην κατεργασία...<BR>Το ίδιο συμβαίνει και με τα καλώδια και άλλες κατασκευές που υπάρχουν και απο τα 2 υλικά...<BR>Βέβαια το CAK πουλάει και λίγο "χάλκινη μόδα"...όπως και το WBK και τόσα άλλα...<BR>Απόδειξη το Spire HS που παρουσιάζει ο Sibi...τα μεγάλα ονόματα μας κλέβουν...<P>Imagine

Δημοσ.

Μου ειχε κανει εντυπωση ομως οτι ειδα σε ενα section Που εχει στο <A HREF="http://www.checkmate.gr" TARGET=_blank>www.checkmate.gr</A> στο οποιο δειχνει θερμοκρασιεςμε διαφορους επεξεργαστες και ψυκτρες οτι η FOP38 ειχε την χαμηλοτερη, ακολουθουσε η WBK και τελος με μεγαλυτερη διαφορα η CAK..<P>Διαφορα εγω ειδα και ενω ειχα 41C με Pentium III 800 133fsb τωρα εχω 37C (πριν το καλοκαιρι) ενω τωρα εχω γυρω στους 43 με FOP38.<P>Βye smile.gif" border="0

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...