desolatorXT Δημοσ. 29 Απριλίου 2007 Δημοσ. 29 Απριλίου 2007 Παιδιά δεν ξέρω για τα δικά σας Laptop, αλλά τώρα που έρχετε το καλοκαιρι έχω μεγάλο πρόβλημα με την θερμοκρασία... Έχω ένα ACER Aspire 5024WLMI. Μπορείτε να προτείνετε κάποια πρακτική μέθοδο για την καλύτερη ψύξη εκτός του συστήματος με τα παγάκια???? Ναι σοβαρά μιλάω, για να παίξω ένα game πέρυσι το καλοκαίρι έπερνα ένα σακουλάκι, το γέμιζα παγάκια, και το άφηνα πάνω απο το ποι θερμό σημείο του pc. Επίσης αν το αφήσεις το pc σε καναπέ/ύφασμα, επειδή δεν διέρχετε σωστά ο αέρας ανεβαίνει πολύ θερμοκρασία, πολλές φορές απο την υψηλή θερμοκρασία κρασάρει εντελώς το pc.. Υπάρχει κάποιο προιόν που να βοηθάει στην ψύξη Laptop? Υπάρχει η δυνατότητα προσθήκης κάποιου επιπλέον ανεμιστήρα, έστω και εξωτερικά? Η οτιδήποτε τέλος πάντων που να βοηθήσει... όλες οι προτάσεις δεκτές... thnx
christinakion Δημοσ. 29 Απριλίου 2007 Δημοσ. 29 Απριλίου 2007 δοκίμασες βάση με ανεμιστηράκι? στο πλαίσιο θα βρεις 3-4.
mitsakos13 Δημοσ. 29 Απριλίου 2007 Δημοσ. 29 Απριλίου 2007 http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=1&category=42071950&product=904082 εγώ αυτή έχω και κάνει αρκετά καλή δουλεία! θα σου έλεγα να τη πάρεις.
tasosvel Δημοσ. 29 Απριλίου 2007 Δημοσ. 29 Απριλίου 2007 αν παρεισ βαση με ανεμιστηρακια παρει μια αλουμινενια με ανεμιστηρακια !! ειναι λιγο πιο ακριβες αλλα εχοθν πολυ καλυτερη επαγωγη θερμοτητας !! εγω για τον παλιο μου ειχα μια της akasa
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.