Προς το περιεχόμενο

Lg L226wt-wf

mtaras

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σήμερα είδα στο PC Magazine να παρουσιάζει μία LG 22" με καταπληκτικές επιδόσεις και στην πολύ καλή τιμή των 319 ευρώ.

Λόγω του ΄τι αυτές τις μέρες ψάχνω για οθόνη, προσπάθησα να δω από που μπορώ να την αγοράσω και αν υπάρχει κάπου μια αναλυτική παρουσίαση. Δυστυχώς τίποτα.

Ψάχνοτας στο επίσημο ελληνικό website της LG hellas.lge.com δεν βρήκα τίποτα! Ούτε καν κάποια προηγούμενα μοντέλα δεν είχε. Στο google τίποτα και εκεί τουλάχιστον επίσημο. Όλο website απο Ρουμανία και Τσεχία!

Γνωρίζει κανείς τίποτα επί της οθόνης; Με ενδιαφέρει κατά πόσο θα αργήσει να έρθει στα ελληνικά καταστήματα.

Thanks.

Δημοσ.

Μπα προσπάθησα και εδώ αλλά δεν βρήκα τίποτα. Μήπως έχει γίνει κανένα τυπογραφικό στο PC Magazine; Αν και δεν νομίζω γιατί έχω βρει την L206WTQ-WF στο Πλαίσιο. Άρα είναι η αντίστοιχη 22αρα.

Δημοσ.
Eλπίζω να μη βαριέστε το διάβασμα...

Βέβαια έπρεπε να έχει σκάσει μύτη κι από εδώ από Γενάρη, αλλά φαίνεται μας ξέχασαν.

Thanks Bigi444444.

Από ότι βλέπω έχει καλές κριτικές. Η δική σας γνώμη ποια είναι;

boreis na psakseis kai sto http://www.plaisio.gr

isws tin exoun ferei. Thimame oti eida kapou eke igia mia tetoia parromia LG apo oti thimame...

Δυστυχώς δεν την έχουν φέρει από όσο έχω δει. Έχουν την αντίστοιχη 20" αλλά την 22" όχι. Ελπίζω να την φέρουν σύντομα γιατί καίγομαι να πάρω μια καλή αλλά φθηνή 22".

Δημοσ.

Μια χαρά οθόνη είναι και αυτή.Χάνει στα σημεία από την 226 της samsung και κυρίως στο backlight bleeding που εμφανίζει εντονότερα.Έχει πιο καλές γωνίες θέασης όμως.Εγώ δεν ξέρω ποια θα διάλεγα ανάμεσα στις 2.Αν είχε λίγο λιγότερο bleeding σίγουρα την lg γιατί έχει και hdmi.

Δημοσ.

Αν κάποιος βρει την συγκεκριμένη οθόνη να πωλείται σε κάποιο ελληνικό κατάστημα, ας με ενημερώσει.

Η τιμή της είναι αρκετά δελεαστική και νομίζω ότι αν την βρω σε αυτήν την τιμή θα την προτημήσω.

Ευχαριστώ για όλες τις πληροφορίες.

Δημοσ.

αν θες σωνει και καλα 22αρα υπαρχουν και φτηνοτερες απο αυτην...και Η ACER 22 νομιζω γυρω εκει παιζει οπως και η Fujitsu Siemens

Δημοσ.

Η αλήθεια είναι ότι θέλω 22αρα και πάνω αλλά λόγω οικονομικών περιορίζομαι σε 22αρα. Άραγε ποιες είναι οι οικονομικότερες 24";

Την 22'' ASUS AL 2216WS την έχω βρει στο πλαίσιο 319 ευρω ίδια τιμή με την LG άρα μάλλον προτιμώ την LG.

Fujitsu Siemens δεν έχω δει η αλήθεια κάτι που να μου άρεσε.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

thn l226wa kai wt den tis vrisko pouthena..mono thn 226wtq i opoia einai idia me wt alla exei akoma kalitero xrono apokrishs...2ms anti 5ms...an kapios tis vrike kai tis agorase as enhmerosei na mathainoume kai emeis..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...