NeoRanger Δημοσ. 29 Απριλίου 2007 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2007 Καταρχάς, είμαι noob. Μόλις σήμερα έβαλα το Ubuntu (7.04) και παλεύω όλη μέρα. Εν πάση περιπτώση, μετά από πολύ ψάξιμο, κατάφερα να εγκαταστήσω τους τελευταίους display drivers της Nvidia, αλλά δεδομένου ότι δεν παίζουν εδώ κάτι 'Control Center' και τέτοια, δεν μπορώ να φτιάξω κάποιες ρυθμίσεις. Εξαιτίας του default 'clone' display που χρησιμοποιεί το software της κάρτας, αυτόματα με βάζει στο analog display, αντί για το digital, που θέλω εγώ. Και είναι και κάπως extended. Είναι πρόβλημα που αντιμετωπίζω πάντα και στο Windows, αλλά εκεί λύνονται αυτά μέσω control panels/centers και το συνοδευτικό software. Εδώ τι μπορώ να κάνω για να επέμβω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
capthookb Δημοσ. 29 Απριλίου 2007 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2007 δοκίμασε να τρέξεις το nvidia-config Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NeoRanger Δημοσ. 29 Απριλίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2007 Α γεια σου. Να 'το. Ευχαριστώ. Τώρα αν καταφέρω να περάσω της κάρτας ήχου και λύσω το πρόβλημα με το Internet, καλά θα 'μαστε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
headbanger Δημοσ. 29 Απριλίου 2007 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2007 το μόνο που έχω να πω είναι υπομονή. όλοι μας ξεκινήσαμε απο το 0. μην περιμένεις να τα μάθεις όλα σε 1 μέρα. σιγά σιγά θα καταφέρεις αυτό που θες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NeoRanger Δημοσ. 29 Απριλίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2007 Καλά, δεν περιμένω να μάθω Linux γρήγορα- ξέρω πως δεν είναι Windows. Απλώς θέλω να φτιάξω τα βασικά, να πάρει μπρος. Πχ. μου δημιουργεί προβλήματα με το Internet, που όπως βλέπω στο forum της Ubuntu, τα έχουν κι άλλοι. Αυτό αν ξεπεράσω σήμερα, καλά θα 'μαστε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.