advantix Δημοσ. 29 Απριλίου 2007 Δημοσ. 29 Απριλίου 2007 Έχω ένα πρόβλημα με το Outlook Express. Ενώ ανοίγει κανονικά το πρόγραμμα και κατεβάζει τα e-mail όταν πάω να τα ανοίξω μου εμφανίζει τα παρακάτω: Κάνοντας κλικ στο ΟΚ μου βγάζει το παρακάτω: Από εκεί και μετά δεν δουλεύει τίποτα , ούτε καν το μενού ώστε να μπω στο Εργαλεία -> Επιλογές ή οποιοδήποτε άλλο από το μενού. Σκέφτομαι αν γίνεται να τον απεγκαταστήσω και να τον ξαναεγκαταστήσω ξανά. Πως γίνεται ? Μήπως έχει τύχει και σε κάποιον άλλον κάτι παρόμοιο ?
advantix Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 Καμιά βοήθεια για το τι μπορεί να είναι , πριν το Format ?
wizzy Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 Απεγκατάσταστη του Outlook Express: Control Panel-> Add/Remove Programs ->Στην αριστερή στήλη Add/Remove Windows Components-> Στη λίστα που σου εμφανίζει, ξετικάρεις το κουτάκι δίπλα στο Outlook Express, next, next και είσαι έτοιμος. Για να το επανεγκαταστήσεις, ακολουθείς την ίδια διαδικασία απλά τικάρεις το κουτάκι δίπλα στο Outlook Express. Ελπίζω να σε γλίτωσα από το format !!
Eusebius Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 Μπορεί να είναι δύσκολη περίπτωση. Το Google βγάζει μόνο ένα αποτέλεσμα με τα μηνύματα αυτά ακριβώς (σε XP SP2), στο οποίο δεν βλέπω λύση. http://www.experts-exchange.com/OS/Microsoft_Operating_Systems/Windows/98/Q_22110111.html?testCookie=true Αν δεν βγάλεις άκρη, και πριν πας για φορμάτ, δεν δοκιμάζεις να βάλεις Thunderbird; Είναι καλύτερο πρόγραμμα και θα κάνει και εισαγωγή ό,τι έχεις. Δες τον οδηγό-υπόμνημα του parsifal.
advantix Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 Απεγκατάσταστη του Outlook Express: Control Panel-> Add/Remove Programs ->Στην αριστερή στήλη Add/Remove Windows Components-> Στη λίστα που σου εμφανίζει, ξετικάρεις το κουτάκι δίπλα στο Outlook Express, next, next και είσαι έτοιμος. Για να το επανεγκαταστήσεις, ακολουθείς την ίδια διαδικασία απλά τικάρεις το κουτάκι δίπλα στο Outlook Express. Ελπίζω να σε γλίτωσα από το format !! Ευχαριστώ , αλλά αυτό το είχα κάνει όπως ακριβώς τα λες και δεν έγινε τίποτα γιατί από ότι διάβασα κάπου αλλού πρέπει να επέμβεις και στην Registry. Μπορεί να είναι δύσκολη περίπτωση. Το Google βγάζει μόνο ένα αποτέλεσμα με τα μηνύματα αυτά ακριβώς (σε XP SP2), στο οποίο δεν βλέπω λύση. http://www.experts-exchange.com/OS/Microsoft_Operating_Systems/Windows/98/Q_22110111.html?testCookie=true Αν δεν βγάλεις άκρη, και πριν πας για φορμάτ, δεν δοκιμάζεις να βάλεις Thunderbird; Είναι καλύτερο πρόγραμμα και θα κάνει και εισαγωγή ό,τι έχεις. Δες τον οδηγό-υπόμνημα του parsifal. Από ότι βλέπω το παληκάρι έχει ακριβώς το ίδιο πρόβλημα με μένα. Θα προσπαθήσω να κάνω και εγώ τα ίδια αλλά έχω XP SP1. Πολύ καλό πάντως , ευχαριστώ για την βοήθεια , αν και τώρα που το θυμήθηκα έχω και ένα πρόγραμμα που χρησιμοποιούσα παλαιότερα για e-mail , αλλά θα δοκιμάσω και τον Thunderbird.
Grinder Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 Δες και αυτο http://www.pchell.com/support/outlookerror.shtml
advantix Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 Δες και αυτο http://www.pchell.com/support/outlookerror.shtml Δεν το βρήσκω το αρχείο που λέει, OUTCMD.DAT.
Grinder Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 Κάνε search χωρίς την κατάληξη. Βάλτο σκέτο OUTCMD και θα το βρει λογικά. Εμένα το έχει στο C:\Documents and Settings\myname\Application Data\Microsoft\Outlook
advantix Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 Κι όμως δεν το βρήσκω αυτό το αρχείο OUTCMD. Λες να έχει διαγραφεί και να είναι αυτό το πρόβλημα ?
Grinder Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 Από ότι λέει στο site, αυτό το αρχείο ακόμα και αν διαγραφεί το ξαναφτιάχνει από μόνο του το outlook. :-?
advantix Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 Και μάλλων εκεί είναι το πρόβλημά μου, ότι δεν ξαναδημιουργείται αυτό το αρχείο, γιαυτό και κολλάνε όλα στο μενού και σαν πρόγραμμα. Προς το παρών βολεύτηκα με το Thunderbird που είπε ποιο πάνω ο Eusebius, πολύ καλό σχεδόν όμοιο με το Outlook Express , έκανε και εισαγωγή από το Outlook Express όλους τους λογαριασμούς και της επαφές. Θα το κρατήσω αυτό, μιας και από ότι κατάλαβα μόνο με format στρώνει η δουλειά.
kallia07 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2010 Εμένα με σώσατε πάντως! το απεγκατέστησα το βλαμένο!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.