Προς το περιεχόμενο

Απεγκατάσταση του Outlook Express ?

advantix

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω ένα πρόβλημα με το Outlook Express. Ενώ ανοίγει κανονικά το πρόγραμμα και κατεβάζει τα e-mail όταν πάω να τα ανοίξω μου εμφανίζει τα παρακάτω:

img_55540.jpeg

Κάνοντας κλικ στο ΟΚ μου βγάζει το παρακάτω:

img_89170.jpeg

Από εκεί και μετά δεν δουλεύει τίποτα , ούτε καν το μενού ώστε να μπω στο Εργαλεία -> Επιλογές ή οποιοδήποτε άλλο από το μενού.

Σκέφτομαι αν γίνεται να τον απεγκαταστήσω και να τον ξαναεγκαταστήσω ξανά. Πως γίνεται ?

Μήπως έχει τύχει και σε κάποιον άλλον κάτι παρόμοιο ?

Δημοσ.

Απεγκατάσταστη του Outlook Express: Control Panel-> Add/Remove Programs ->Στην αριστερή στήλη Add/Remove Windows Components-> Στη λίστα που σου εμφανίζει, ξετικάρεις το κουτάκι δίπλα στο Outlook Express, next, next και είσαι έτοιμος. Για να το επανεγκαταστήσεις, ακολουθείς την ίδια διαδικασία απλά τικάρεις το κουτάκι δίπλα στο Outlook Express.

Ελπίζω να σε γλίτωσα από το format !!

Δημοσ.

Μπορεί να είναι δύσκολη περίπτωση. Το Google βγάζει μόνο ένα αποτέλεσμα με τα μηνύματα αυτά ακριβώς (σε XP SP2), στο οποίο δεν βλέπω λύση.

http://www.experts-exchange.com/OS/Microsoft_Operating_Systems/Windows/98/Q_22110111.html?testCookie=true

Αν δεν βγάλεις άκρη, και πριν πας για φορμάτ, δεν δοκιμάζεις να βάλεις Thunderbird;

Είναι καλύτερο πρόγραμμα και θα κάνει και εισαγωγή ό,τι έχεις.

Δες τον οδηγό-υπόμνημα του parsifal.

Δημοσ.
Απεγκατάσταστη του Outlook Express: Control Panel-> Add/Remove Programs ->Στην αριστερή στήλη Add/Remove Windows Components-> Στη λίστα που σου εμφανίζει, ξετικάρεις το κουτάκι δίπλα στο Outlook Express, next, next και είσαι έτοιμος. Για να το επανεγκαταστήσεις, ακολουθείς την ίδια διαδικασία απλά τικάρεις το κουτάκι δίπλα στο Outlook Express.

Ελπίζω να σε γλίτωσα από το format !!

Ευχαριστώ , αλλά αυτό το είχα κάνει όπως ακριβώς τα λες και δεν έγινε τίποτα γιατί από ότι διάβασα κάπου αλλού πρέπει να επέμβεις και στην Registry.

Μπορεί να είναι δύσκολη περίπτωση. Το Google βγάζει μόνο ένα αποτέλεσμα με τα μηνύματα αυτά ακριβώς (σε XP SP2), στο οποίο δεν βλέπω λύση.

http://www.experts-exchange.com/OS/Microsoft_Operating_Systems/Windows/98/Q_22110111.html?testCookie=true

Αν δεν βγάλεις άκρη, και πριν πας για φορμάτ, δεν δοκιμάζεις να βάλεις Thunderbird;

Είναι καλύτερο πρόγραμμα και θα κάνει και εισαγωγή ό,τι έχεις.

Δες τον οδηγό-υπόμνημα του parsifal.

Από ότι βλέπω το παληκάρι έχει ακριβώς το ίδιο πρόβλημα με μένα. Θα προσπαθήσω να κάνω και εγώ τα ίδια αλλά έχω XP SP1.

Πολύ καλό πάντως , ευχαριστώ για την βοήθεια , αν και τώρα που το θυμήθηκα έχω και ένα πρόγραμμα που χρησιμοποιούσα παλαιότερα για e-mail , αλλά θα δοκιμάσω και τον Thunderbird.

Δημοσ.

Κάνε search χωρίς την κατάληξη. Βάλτο σκέτο OUTCMD και θα το βρει λογικά.

Εμένα το έχει στο

C:\Documents and Settings\myname\Application Data\Microsoft\Outlook

Δημοσ.

Και μάλλων εκεί είναι το πρόβλημά μου, ότι δεν ξαναδημιουργείται αυτό το αρχείο, γιαυτό και κολλάνε όλα στο μενού και σαν πρόγραμμα.

Προς το παρών βολεύτηκα με το Thunderbird που είπε ποιο πάνω ο Eusebius, πολύ καλό σχεδόν όμοιο με το Outlook Express , έκανε και εισαγωγή από το Outlook Express όλους τους λογαριασμούς και της επαφές. Θα το κρατήσω αυτό, μιας και από ότι κατάλαβα μόνο με format στρώνει η δουλειά.

• 2 χρόνια αργότερα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...