Προς το περιεχόμενο

Μόνιμα συνδεδεμένες εξωτερικές συσκευές

Cloud_7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ήθελα να ρωτήσω πόσο επικίνδυνο είναι να έχουμε εξωτερικές συσκευές usb 2.0 μόνιμα συνδεδεμένες στο pc. Προς το παρόν έχω ένα εξωτερικό recorder και σύντομα θα αγοράσω και έναν εξωτερικό σκληρό που σκοπεύω να τον αφήνω και αυτόν μόνιμα στο hub ή σε πίσω θύρα του πύργου. Αντιμετώπισε ποτέ κανένας σας πρόβλημα με μια συσκευή η οποία τα έφτυσε εξαιτίας μόνιμης σύνδεσης? Το ρωτάω για να ξέρω αν είναι καλύτερα που και που να το αποσυνδέουμε για να αποφύγουμε ενδεχόμενους κινδύνους βλάβης της συσκευής.

Δημοσ.

αν δεν θέλεις να τις χρησιμοποιήσεις άμεσα τότε καλό θα ήταν να τις κλείνεις από τον διακόπτη τους.

μειώνεις και την κατανάλωση του ρεύματος αλλά πέρα από αυτό δεν έχουν κάποιο άλλο πρόβλημα.

Δημοσ.

Δυστυχώς το recorder μου το εξωτερικό δεν έχει διακόπτη από πίσω για να μπορώ να το απενεργοποιήσω, η μόνη λύση είναι να το αποσυνδέσω από το usb. Πάντως αν ξέρω σίγουρα ότι δεν θα το χρησιμοποιήσω άμεσα για μερικές μέρες θα το αποσυνδέσω σίγουρα. Το θέμα είναι αν επιβαρυνθεί το σύστημα με 2-3 συσκευές ακόμα αυτού του τύπου οι οποίες θα είναι μόνιμα συνδεδεμένες και προκληθεί καμιά ζημιά, ρωτάω για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...