Προς το περιεχόμενο

Έπεσε υγρό στο πληκτρολόγιο help!

callahan

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια χαρά σε όλους

χθες βράδυ μου έπεσε λίγη coca cola στο πληκτρολόγιο του φορητού (ανάθεμα την ώρα...θα το γυρίσω σε Pepsi)

Δεν ήταν μεγάλη ποσότητα και αφού καθάρισα ότι φαινόταν (το αναποδογύρισα κιόλας για να στάξει ότι είχε μπει μέσα) ,σκέφτηκα ότι είναι καλύτερο να κλείσω το μηχάνημα και να το ελέγξω το πρωί.

Σήμερα λοιπόν, διαπίστωσα ότι δε λειτουργούν κάποια πλήκτρα!

Και δεν είναι ένα και δύο. Είναι γύρω στα 7! Πχ η τελεία, το κόμμα, page up, page down, κλπ

Κατά τ'άλλα το μηχάνημα δεν έχει πρόβλημα. Βρήκα στο ebay ίδιο πληκτρολόγιο με αυτό του φορητού. Λέτε αν το αλλάξω να είναι πάλι όλα καλά, ή έχει γίνει ζημιά και αλλού (πχ μητρική)?

Όποια βοήθεια/συμβουλή ευπρόσδεκτη!

Δημοσ.

fujitsu siemens amilo m1437g

Eida kati video sto youtube gia allagi keyboard se laptop kai ontws den einai to pio eukolo pragma, alla oute kai akatorthwto

Arkei na kserw oti de ftaiei kai tpt allo

Δημοσ.

Αυτό δεν μου αρέσει στα notebooks. Ψάξε το μοντέλο στο eBay να βρεις ανταλλακτικό πληκτρολόγιο. Εγώ όταν αγοράζω notebook πάντα αγοράζω και ένα εφεδρικό για κάθε στραβή περίσταση. Η αλλαγή σπάνια είναι δύσκολη.

Δημοσ.
Εγώ όταν αγοράζω notebook πάντα αγοράζω και ένα εφεδρικό

Δηλαδή αυτό το θεωρείς λύση; :-?

Και για να μείνουμε στο θέμα εγώ θα σου έλεγα να περιμένεις λίγο πριν κάνεις οποιαδήποτε κίνηση. Μπορεί να στεγνώσει και αύριο πχ να σου δουλευει μια χαρα...

Δημοσ.

eutuxws vrika ena sto ebay, akrivws gia to montelo mou. Vevaia kanei kai 25 lires, alla tetoia wra...

Akoma ligo provlimatizomai me tin allagi. Pros to paron voleuomai me ena USB pliktrologio

Euxaristw gia tis apantiseis.

Δημοσ.
Αυτό δεν μου αρέσει στα notebooks. Ψάξε το μοντέλο στο eBay να βρεις ανταλλακτικό πληκτρολόγιο. Εγώ όταν αγοράζω notebook πάντα αγοράζω και ένα εφεδρικό για κάθε στραβή περίσταση. Η αλλαγή σπάνια είναι δύσκολη.

Είσαι λίγο άτσαλος δηλαδή και ΞΕΡΕΙΣ οτι θα κάνεις μαλακία και αγοράζεις 2 πληκτρολόγιο??

Έχεις αλλάξει πολλά notebook και λες "όταν αγοράζω", λες και το κανεις κάθε μήνα??

Πολλά λευτά ρε παιδι μου....... :D

Δημοσ.

Είχα πάθει κι εγώ το ίδιο με καφέ και το πήγα για έλεγχο οπότε μου λέει αυτός ότι έχει καεί η πλακέτα του πληκτρολογίου η οποία γνήσια θα μου κόστιζε κάπου 100 ευρώ.Από τότε έχω βολευτεί με ένα usb το οποίο έχει τις ίδιες διαστάσεις .

Η επόμενη πιο καλή λύση για μένα είναι να βρεις από ebay ανταλλακτικό !!!

Δημοσ.

Η συμβουλη μου ειναι να περιμενεις λιγες μερες πριν το παραγγειλεις. Και εμενα μου ειχε πεσει μπυρα πανω, αρκετη κιολας, και δεν δουλευαν αρκετα πληκτρα. Μετα απο 4-5 μερες ομως και απο κανονικη χρηση αποκατασταθηκε η λειτουργια τους.

Δημοσ.

κατα πασα πιθανοτητα το keyboard ειναι ΟΚ.

βλαλε τα πληκτρα και καθαρισε οσο καλλυτερα μπορεις την μεμβανη που εχει απο κατω.αν δεν μπορεις χρησιμοποίησε πεπιεσμένο αέρα και λιγο καθαρο οινοπνευμα (πολύ λιγο)

κατα 99% θα ξεκολισουν

την εχω πατησει και χω ετσι (PEPSI Max) και το εφτιαξα με αυτο τον τροπο :)

καλη επυτιχια

Δημοσ.

Πω πω καλοπίνουν τα laptop. Ευτυχώς εγώ αναψυκτικό δεν έχω ρίξει πάνω του. Μόνο φαγητό έτρωγε εμένα. Αλλά όπως είναι φυσικό δεν έπαθε και τίποτα.

Πάντως τα πληκτρολόγια των σταθερών είναι πολύ ποιο ανθεκτικά... Εκτός από πολύ νερό, κόκα κόλα, καφέ, τρώνε και ξύλο αλλά δεν καταλαβαίνουν μια.

Δημοσ.
αν δεν μπορεις χρησιμοποίησε πεπιεσμένο αέρα και λιγο καθαρο οινοπνευμα (πολύ λιγο)

Αυτό με τον πεπιεσμένο αέρα χρειάζεται προσοχη. Πολλές φορές αν ψεκάσεις από πολύ κοντά μένει υγρασία. Δοκίμασε το πρώτα κάπου αλλού (πχ σε κάτι γυαλινο) για να δεις πως δουλεύει.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...