Προς το περιεχόμενο

Απορια με επιδοσεις των Vista

rallistas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ειχα βαλει καποια στιγμη τα Vista στο pc κι ενω στις εφαρμογες δεν ειχα καποιο προβλημα,οταν ηθελα να παιξω ενα παιχνιδι επαιζε φανερα και εκνευριστικα πιο αργα.Ειχα την Ati 9600XT 128mb τοτε.Τωρα που εβαλα X1950Pro 512mb και βλεπω οτι παιζει πολυυυυυυυυυυ καλυτερα στα XP απ'οτι πριν.Να επιχειρησω να τα ξαναβαλω?Θα παιξουν τα παιχνιδια?Πως το βλεπετε?Το υπολοιπο συστημα μου ειναι Athlon XP3000+ με 1,5gb Ram.

Δημοσ.

mia dokimi tha se peisei...apo ekei k pera an paizeis paixnidia kalitera na kratiseis to partition me ta xp k na ftiaxeis ena partition me vista apla gia na goustareis na ta vlepeis!!giati etsi k alliws mono emfanisiaka allaxan...

Δημοσ.

Μια και είσαι gamer κι εγώ σου προτείνω να κρατήσεις τα xp, σε dual boot τουλάχιστον... είναι που είναι χάλια τα vista στα παιχνίδια αυτή τη στιγμή, δεν έχεις κι εσύ και κανένα super μηχάνημα...

Δημοσ.

Μείνε στα XP προς το παρόν και μόνο όταν όλος ο κόσμος δεν θα έχει αλλη επιλογή από το να βάλει τα Vista τότε μπες και εσύ στο χορό....!

Άσχετα από το μηχανάκι σου οι επιδόσεις σε πολλά σίγουρα δεν θα είναι οι προσδοκούμενες, να χαίρεσε πάντως που έστω και μετην καθυστέρηση μπόρεσες να το παίξεις..!

Δημοσ.

Τελικα δεν αντεξα και τα εβαλα...κι αποζημιωθηκα!:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Graphics μου δινει 5.9 και Game Graphics 5.8.:mrgreen:

Παιζω Tiberium Wars 1024x768 με τερμα anti-aliasing και ολα στο Ultra High και δεν κολλαει πουθενα!!:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Δημοσ.

Δεν μου βλεπει τον Sata σκληρο μονο.Την αλλη φορα που τα ειχα βαλει δουλευε κανονικα.Τωρα ομως δεν μου τον βλεπει.Εβαλα το cd με τους drivers και μου λεει οτι δεν κανει για Vista.Βρηκα drivers για την καρτα ηχου κτλ αλλα το μονο που μου μενει ειναι ο Sata.Και το περιεργο οπως ειπα ειναι οτι δουλευε την αλλη φορα κι εκανα κανονικα τους drivers setup.Καμια ιδεα?

Edit:Το εφτιαξα κι αυτο χειροκινητα τελικα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...