miha Δημοσ. 29 Απριλίου 2007 Δημοσ. 29 Απριλίου 2007 έχω κάτι αρχεία *.mdf δεν ξέρω όμως πως να τα γράψω σε cd. Προσπάθησα με το Nero αλλα τίποτα τζάμπα πάει ένα dvd, μόλις πάω να ανοίξω το dvd μου τα έχει τα αρχεία σαν mdf και δεν γίνεται τίποτα. Τι να κάνω. Μπορώ να το κάνω με το Nero Ευχαριστώ
asmilon Δημοσ. 29 Απριλίου 2007 Δημοσ. 29 Απριλίου 2007 Η Αναζητηση κανει θαυματα φιλε μου, μην την αμελεις ;-) arxeia .mdf αρχεια τυπου .mdf Kapsimo .mdf .mds xwris oinopneumatwdh... *.MDS kai *.MDF Arxeia *.mdf
parsifal Δημοσ. 29 Απριλίου 2007 Δημοσ. 29 Απριλίου 2007 Τα αρχεία mds/mdf είναι αρχεία-εικόνες (images) της δομής ενός δίσκου CD ή DVD. Επομένως, δεν έπρεπε να γράψεις με το Nero ένα data DVD που έχει ως περιεχόμενο το αρχείο mdf και να περιμένεις να δουλέψει. Εξάλλου, και από τη θεωρία συνόλων: δεδομένου συνόλου Α (αρχείο mdf), για να παράγεις αντίγραφό του, δε φτιάχνεις ένα σύνολο που περιέχει ως μοναδικό στοιχείο το Α (File ► New ► DVD-ROM (ISO)), αλλά ένα νέο σύνολο που περιέχει κάθε στοιχείο του Α (Recorder ► Burn Image). Εν ολίγοις, άσε το Nero (γιατί νομίζω ότι δεν υποστηρίζει mdf images) και κατέβασε το ImgBurn!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.