Προς το περιεχόμενο

Ζητείται γυναικείο ζεϊμπέκικο γiα γάμο

papaioni

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Προτείνω το Όλα τα λεφτά από Άννα Βίσση.

Ρε παιδια ...Ιεροσυλια !!!!!

Το ζεϊμπεκικο θελει ψυχη.

Γενικα νεοι τραγουδιστες-στριες και ζεϊμπεκικο δεν πανε μαζι.

• Απαντ. 43
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Νέα η Βίσση? ποσό 20?

Χόρεψε του κάνα τσιφτετέλι να τον τρελάνεις, και άσε τον σύζυγο να σου ρίξει μια ζεϊμπεκιά.

Εγώ παντρεύομαι 28 Ιουλίου, έχουμε βρει το blues (Φίλα με -Ριφιφί) Ψάχνουμε τραγούδι για την είσοδο και για την τούρτα.Καμία πρόταση?

Α ντε να ζήσουμε.

Δημοσ.
Νέα η Βίσση? ποσό 20?

Χόρεψε του κάνα τσιφτετέλι να τον τρελάνεις, και άσε τον σύζυγο να σου ρίξει μια ζεϊμπεκιά.

Εγώ παντρεύομαι 28 Ιουλίου, έχουμε βρει το blues (Φίλα με -Ριφιφί) Ψάχνουμε τραγούδι για την είσοδο και για την τούρτα.Καμία πρόταση?

Α ντε να ζήσουμε.

20+30.....=50 !!!!! και κατι ισως αλλα ανηκει στην γενια των μη λαϊκων τραγουδιστριων.

Να ζησετε !!!!!

Δημοσ.
20+30.....=50 !!!!! και κατι ισως αλλα ανηκει στην γενια των μη λαϊκων τραγουδιστριων.

Να ζησετε !!!!!

Συμφωνώ ρε Γιάννη, ευχαριστούμε .

Δημοσ.
Νέα η Βίσση? ποσό 20?

Α ντε να ζήσουμε.

Highway to hell, Rock 'n' Roll, Scuttle Buttin και όποια άλλη καφρίλα σας κατέβει στο μυαλό. Θα είναι ο γάμος της δεκαετίας για τους παρευρισκόμενους! :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Δημοσ.
Ρε παιδια ...Ιεροσυλια !!!!!

Το ζεϊμπεκικο θελει ψυχη.

Γενικα νεοι τραγουδιστες-στριες και ζεϊμπεκικο δεν πανε μαζι.

Φίλε είναι πολύ δύσκολο να βρεις γυναικείο ζεϊμπέκικο και μάλιστα

για χαρούμενη περίσταση. Γι'αυτό και το πρότεινα. Όμως ξεχάστε το!

Προτείνω Ρένα Κουμιώτη - Σταμάτησε του ρολογιού τους δείκτες!

Απλά απίστευτο τραγούδι!

Δημοσ.

---H κοπέλα που παντρεύτηκε ο ξαδελφός μου....του χόρεψε το "πές το μου ξανά"...του Βέρτη!!!!!

---πάντως έχω δεί πως , (δεν ξέρω το γιατί) οι γυναίκες λατρεύουν το "θα ζήσω ελεύθερο πουλι"

----πρόταση μου...."Μού φαγες όλα τα δαχτυλίδια"....(έλαχε σε 'σένα να δώσω λίγη μπέσα)...ακούγετε πιο ωραίομέσα στο τελείως αντίθετο κλίμα ενός γάμου.....(....τώρα στα σανίδια)....

Δημοσ.
to zeibekiko ths eydokias kai an einai ierosylia na to xorepsei gynaika

Στην ταινία γυναίκα το χόρευε:?

Απο ζειμπέκικα θα σου πρότεινα τις στραβοτιμονιές Χαρά Βέρρα ,Κάπου φταίω και εγώ Πάολα.Ειδικά το τελυταίο είναι πολύ συγκινητικό για γυναίκες.Εχει και βάσω χατζή αλλά ξεφεύγουμε προς το δημοτικό μετά.

Τώρα αν θες παλιές εδώ είμαστε

Δημοσ.
Στην ταινία γυναίκα το χόρευε:?

Γυναικα το χορευε ή ο φαντάρος μεσα στο ταβερνακι; και η γυναικα τον κοιταγε και στο τελος λεει εκεινη τη χαζομαρα το παναγια μου

δεν ειμαι σιγουρος

\

Δημοσ.
Εγώ παντρεύομαι 28 Ιουλίου, έχουμε βρει το blues (Φίλα με -Ριφιφί) Ψάχνουμε τραγούδι για την είσοδο και για την τούρτα.Καμία πρόταση?Α ντε να ζήσουμε.

Το "Rock You Like A Hurricane" των Scorpions στην εκτέλεση από την Φιλαρμονική του Βερολίνου !!! Η εισαγωγή με τα βιολιά κτλ κτλ είναι όλα τα λεφτά !

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...