Γιάννης Platano Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 Προτείνω το Όλα τα λεφτά από Άννα Βίσση. Ρε παιδια ...Ιεροσυλια !!!!! Το ζεϊμπεκικο θελει ψυχη. Γενικα νεοι τραγουδιστες-στριες και ζεϊμπεκικο δεν πανε μαζι.
konandrio Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 Νέα η Βίσση? ποσό 20? Χόρεψε του κάνα τσιφτετέλι να τον τρελάνεις, και άσε τον σύζυγο να σου ρίξει μια ζεϊμπεκιά. Εγώ παντρεύομαι 28 Ιουλίου, έχουμε βρει το blues (Φίλα με -Ριφιφί) Ψάχνουμε τραγούδι για την είσοδο και για την τούρτα.Καμία πρόταση? Α ντε να ζήσουμε.
Γιάννης Platano Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 Νέα η Βίσση? ποσό 20?Χόρεψε του κάνα τσιφτετέλι να τον τρελάνεις, και άσε τον σύζυγο να σου ρίξει μια ζεϊμπεκιά. Εγώ παντρεύομαι 28 Ιουλίου, έχουμε βρει το blues (Φίλα με -Ριφιφί) Ψάχνουμε τραγούδι για την είσοδο και για την τούρτα.Καμία πρόταση? Α ντε να ζήσουμε. 20+30.....=50 !!!!! και κατι ισως αλλα ανηκει στην γενια των μη λαϊκων τραγουδιστριων. Να ζησετε !!!!!
konandrio Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 20+30.....=50 !!!!! και κατι ισως αλλα ανηκει στην γενια των μη λαϊκων τραγουδιστριων. Να ζησετε !!!!! Συμφωνώ ρε Γιάννη, ευχαριστούμε .
thanocaster Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 Νέα η Βίσση? ποσό 20?Χόρεψε του κάνα τσιφτετέλι να τον τρελάνεις, και άσε τον σύζυγο να σου ρίξει μια ζεϊμπεκιά. Εγώ παντρεύομαι 28 Ιουλίου, έχουμε βρει το blues (Φίλα με -Ριφιφί) Ψάχνουμε τραγούδι για την είσοδο και για την τούρτα.Καμία πρόταση? Α ντε να ζήσουμε. Highway to hell, Rock 'n' Roll, Scuttle Buttin και όποια άλλη καφρίλα σας κατέβει στο μυαλό. Θα είναι ο γάμος της δεκαετίας για τους παρευρισκόμενους! :mrgreen::mrgreen:
fallen_angel82 Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 Ρε παιδια ...Ιεροσυλια !!!!! Το ζεϊμπεκικο θελει ψυχη. Γενικα νεοι τραγουδιστες-στριες και ζεϊμπεκικο δεν πανε μαζι. Φίλε είναι πολύ δύσκολο να βρεις γυναικείο ζεϊμπέκικο και μάλιστα για χαρούμενη περίσταση. Γι'αυτό και το πρότεινα. Όμως ξεχάστε το! Προτείνω Ρένα Κουμιώτη - Σταμάτησε του ρολογιού τους δείκτες! Απλά απίστευτο τραγούδι!
adi32 Δημοσ. 1 Μαΐου 2007 Δημοσ. 1 Μαΐου 2007 Alexiou-Anabw me tsigara Glikeria - Mexri Na Vroume Ourano to zeibekiko ths eydokias kai an einai ierosylia na to xorepsei gynaika
AFANIS_ Δημοσ. 1 Μαΐου 2007 Δημοσ. 1 Μαΐου 2007 ---H κοπέλα που παντρεύτηκε ο ξαδελφός μου....του χόρεψε το "πές το μου ξανά"...του Βέρτη!!!!! ---πάντως έχω δεί πως , (δεν ξέρω το γιατί) οι γυναίκες λατρεύουν το "θα ζήσω ελεύθερο πουλι" ----πρόταση μου...."Μού φαγες όλα τα δαχτυλίδια"....(έλαχε σε 'σένα να δώσω λίγη μπέσα)...ακούγετε πιο ωραίομέσα στο τελείως αντίθετο κλίμα ενός γάμου.....(....τώρα στα σανίδια)....
omnislash Δημοσ. 1 Μαΐου 2007 Δημοσ. 1 Μαΐου 2007 to zeibekiko ths eydokias kai an einai ierosylia na to xorepsei gynaika Στην ταινία γυναίκα το χόρευε:? Απο ζειμπέκικα θα σου πρότεινα τις στραβοτιμονιές Χαρά Βέρρα ,Κάπου φταίω και εγώ Πάολα.Ειδικά το τελυταίο είναι πολύ συγκινητικό για γυναίκες.Εχει και βάσω χατζή αλλά ξεφεύγουμε προς το δημοτικό μετά. Τώρα αν θες παλιές εδώ είμαστε
Γιάννης Platano Δημοσ. 1 Μαΐου 2007 Δημοσ. 1 Μαΐου 2007 [quote=fallen_angel82;1585210 Προτείνω Ρένα Κουμιώτη - Σταμάτησε του ρολογιού τους δείκτες! Απλά απίστευτο τραγούδι! Αυτο μαλιστα !!!!!!!!!!!! :-D
DIMITRISG Δημοσ. 1 Μαΐου 2007 Δημοσ. 1 Μαΐου 2007 Στην ταινία γυναίκα το χόρευε:? Γυναικα το χορευε ή ο φαντάρος μεσα στο ταβερνακι; και η γυναικα τον κοιταγε και στο τελος λεει εκεινη τη χαζομαρα το παναγια μου δεν ειμαι σιγουρος \
Γιάννης Platano Δημοσ. 1 Μαΐου 2007 Δημοσ. 1 Μαΐου 2007 Εδωσα στο google "ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΖΕΪΜΠΕΚΙΚΟ" και μας εβγαλε πρωτους :-D :-D
wizzy Δημοσ. 2 Μαΐου 2007 Δημοσ. 2 Μαΐου 2007 Εγώ παντρεύομαι 28 Ιουλίου, έχουμε βρει το blues (Φίλα με -Ριφιφί) Ψάχνουμε τραγούδι για την είσοδο και για την τούρτα.Καμία πρόταση?Α ντε να ζήσουμε. Το "Rock You Like A Hurricane" των Scorpions στην εκτέλεση από την Φιλαρμονική του Βερολίνου !!! Η εισαγωγή με τα βιολιά κτλ κτλ είναι όλα τα λεφτά !
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.