Προς το περιεχόμενο

reboot πριν μπουν τα WIN

smilefreeware

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ξεκίνημα και μετά από λίγο reboot.

Hardware δεν είναι γιατί από τον άλλο δίσκο μπαίνω κανονικά.

Ελεγξα από τον άλλο δίσκο με nod32 και δεν βρίσκει τίποτα.

Πριν ώρα ήμουν σε φίλο με ένα δίσκο usb δικό μου και μετά από "παιχνίδι" και εκεί τα ίδια. Μόνο με το cd των XP και με το 2ο repair έφτιαξε.

Ενα κοινό που θυμάμαι που έτρεξα στους 2 υπολογιστές ήταν το delphi 10 σε portable.

Αν έχετε καμιά ιδέα ή αν ξέρετε site με online έλεγχο για ιούς κλπ.

Αναμένω αναμένος.

Δημοσ.

Το θέμα είναι ότι στο φίλο που έγιναν τα ίδια με το cd των XP και με το 2ο repair έφτιαξε, χωρίς format.

Αλλά καλό είναι να ψαχτώ λίγο γιατί αν είναι ιός θα την ξαναπατήσω, αν είναι το portable που έτρεξα να το πετάξω. Να μάθουν και οι υπόλοιποι ότι είναι επικίνδυνο γιατί το delphi 10 σε portable είναι λουκουμάκι για αρκετούς εδώ.

Στο δικό μου κάνει boot, δηλ δεν πρέπει να έχω πρόβλημα σε boot περιοχή του δίσκου , παρακάτω που μάλλον ανάβουν τα λαμπάκια σε dvd κλπ.

Δημοσ.

Εμφανίζει την αρχική οθόνη των WIN με αυτό από κάτω που τρέχει , μαυρίζει η οθόνη και μετά από λίγο τσαφ και boot.

Για αυτό έγραψα αν ξέρετε site με online έλεγχο για ιούς κλπ.

Δημοσ.

Τελικά δεν ξέρω τι έγινε και μπαίνοντας με F8 και Last Good ...... μπήκε κανονικά.

Αντε βγάλε άκρη τι έγινε. Ελπίζω να ήταν τυχαίο, να πέσαμε στην περίφημη περίπτωση ( Why ? ).

Πάντως σε 2 pc ακριβώς το ίδιο πράγμα είναι ύποπτο.

Thanks παίδες, ώρα για ύπνο με ηρεμία που μόνο αυτοί που δουλεύουν με pc γνωρίζουν.

Δημοσ.

@Mariosxaniaomg Είδα εκεί που λες δεν έβαλε τίποτα.

Είναι portable και είναι ένα ΕΧΕ μόνο φτιαγμένο με rar.

ΑΝ είναι αυτό, γιατί δεν είναι σίγουρο δεν μου μοιάζει για vir spy κλπ.

Ισως με κάποια path κλπ , ίσως κάτι δεν έκανε καλά αυτός που το έφτιαξε, μπορεί κάποιο μπλέξιμο τελικά να γίνεται.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...