smilefreeware Δημοσ. 29 Απριλίου 2007 Δημοσ. 29 Απριλίου 2007 Ξεκίνημα και μετά από λίγο reboot. Hardware δεν είναι γιατί από τον άλλο δίσκο μπαίνω κανονικά. Ελεγξα από τον άλλο δίσκο με nod32 και δεν βρίσκει τίποτα. Πριν ώρα ήμουν σε φίλο με ένα δίσκο usb δικό μου και μετά από "παιχνίδι" και εκεί τα ίδια. Μόνο με το cd των XP και με το 2ο repair έφτιαξε. Ενα κοινό που θυμάμαι που έτρεξα στους 2 υπολογιστές ήταν το delphi 10 σε portable. Αν έχετε καμιά ιδέα ή αν ξέρετε site με online έλεγχο για ιούς κλπ. Αναμένω αναμένος.
Mariosxaniaomg Δημοσ. 29 Απριλίου 2007 Δημοσ. 29 Απριλίου 2007 TRexto asfalh leitoyrgia kai pes mas an 8a kanei reboot pali.Ti ennweis prin mpeis sta win dld mexri p paei gia pes na katalabw.
smilefreeware Δημοσ. 29 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 29 Απριλίου 2007 Ούτε σε safe mode μπαίνει ούτε σε τίποτα.
Mariosxaniaomg Δημοσ. 29 Απριλίου 2007 Δημοσ. 29 Απριλίου 2007 Format san lysh dn s aresei fantazomai.Epmenw na peis mexri p akribws ftanei.
smilefreeware Δημοσ. 29 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 29 Απριλίου 2007 Το θέμα είναι ότι στο φίλο που έγιναν τα ίδια με το cd των XP και με το 2ο repair έφτιαξε, χωρίς format. Αλλά καλό είναι να ψαχτώ λίγο γιατί αν είναι ιός θα την ξαναπατήσω, αν είναι το portable που έτρεξα να το πετάξω. Να μάθουν και οι υπόλοιποι ότι είναι επικίνδυνο γιατί το delphi 10 σε portable είναι λουκουμάκι για αρκετούς εδώ. Στο δικό μου κάνει boot, δηλ δεν πρέπει να έχω πρόβλημα σε boot περιοχή του δίσκου , παρακάτω που μάλλον ανάβουν τα λαμπάκια σε dvd κλπ.
Mariosxaniaomg Δημοσ. 29 Απριλίου 2007 Δημοσ. 29 Απριλίου 2007 Efoson dn mpenei sta in dn xerw na proteinw kati.Dld gia na rwthsw mpenei ekei p fortwnoyn ta win i kollaei prin mpe ekei?
smilefreeware Δημοσ. 29 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 29 Απριλίου 2007 Εμφανίζει την αρχική οθόνη των WIN με αυτό από κάτω που τρέχει , μαυρίζει η οθόνη και μετά από λίγο τσαφ και boot. Για αυτό έγραψα αν ξέρετε site με online έλεγχο για ιούς κλπ.
thanocaster Δημοσ. 29 Απριλίου 2007 Δημοσ. 29 Απριλίου 2007 fixboot και fixmbr δοκίμασες από repair console?
smilefreeware Δημοσ. 29 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 29 Απριλίου 2007 Τελικά δεν ξέρω τι έγινε και μπαίνοντας με F8 και Last Good ...... μπήκε κανονικά. Αντε βγάλε άκρη τι έγινε. Ελπίζω να ήταν τυχαίο, να πέσαμε στην περίφημη περίπτωση ( Why ? ). Πάντως σε 2 pc ακριβώς το ίδιο πράγμα είναι ύποπτο. Thanks παίδες, ώρα για ύπνο με ηρεμία που μόνο αυτοί που δουλεύουν με pc γνωρίζουν.
Mariosxaniaomg Δημοσ. 29 Απριλίου 2007 Δημοσ. 29 Απριλίου 2007 ok twra pigene start-run-msconfig kai svise oti startup dn xreiazesai mipws ayto to prog p les einai startup.
smilefreeware Δημοσ. 29 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 29 Απριλίου 2007 @Mariosxaniaomg Είδα εκεί που λες δεν έβαλε τίποτα. Είναι portable και είναι ένα ΕΧΕ μόνο φτιαγμένο με rar. ΑΝ είναι αυτό, γιατί δεν είναι σίγουρο δεν μου μοιάζει για vir spy κλπ. Ισως με κάποια path κλπ , ίσως κάτι δεν έκανε καλά αυτός που το έφτιαξε, μπορεί κάποιο μπλέξιμο τελικά να γίνεται.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.