tonyk_x Δημοσ. 3 Μαΐου 2007 Δημοσ. 3 Μαΐου 2007 Πανακι μπορεις να βρεις και απο καταστημα οπτικων που κανει πουλ καλα την δουλεια του μαζι με το υγρο καθαρισμου... +1 η καλύτερη και πιο οικονομική λύση κατά τη γνώμη μου.
kotetsi Δημοσ. 3 Μαΐου 2007 Δημοσ. 3 Μαΐου 2007 Καθαρίζω τακτικά την οθόνη με ένα κομμάτι χαρτί κουζίνας νοτισμένο με Azax με γραμμικές κινήσεις και αμέσως μετά με πανάκι microfibre. Μέχρι σήμερα κανένα απολύτως πρόβλημα και η οθόνη είναι σαν καινούρια.
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Μαΐου 2007 Δημοσ. 3 Μαΐου 2007 +1 η καλύτερη και πιο οικονομική λύση κατά τη γνώμη μου. +1 και απο εμενα
kikitsa Δημοσ. 3 Μαΐου 2007 Δημοσ. 3 Μαΐου 2007 +1 ισχύει η μέθοδος Είναι καλύτερο να αποφεύγετε την κοντινή επαφή με τη σκόνη που υπάρχει γενικά στον υπολογιστή και στην οθόνη. Η σκόνη αυτή είναι καρκινογόνα και βλαβερή προς τον ανθρώπινο οργανισμό.. Οπότε για να καθαρίσουμε την οθόνη, έστω κι αν έχει αποτέλεσμα στον καθαρισμό, ας μην την πλησιάζουμε αχνίζοντας την από κοντά με την ανάσα!!! Εγώ παίρνω ένα πανάκι απαλό, ελάχιστα νωπό από λίγο νερό (μια σταγόνα!!) και είναι μια χαρά!!!
greece_gus Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 Δηλαδή Κικίτσα η μόνη σκόνη που υπάρχει στο δωμάτιό σου είναι εκείνη που κυκλοφορεί επιλεκτικά στην οθόνη σου..
Krokodilos Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 Είναι καλύτερο να αποφεύγετε την κοντινή επαφή με τη σκόνη που υπάρχει γενικά στον υπολογιστή και στην οθόνη. Η σκόνη αυτή είναι καρκινογόνα και βλαβερή προς τον ανθρώπινο οργανισμό.. LOLOL! Φυσικα και αυτο ειναι λαθος.....
deathlok Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 blepo sto sigekrimeno thema "bikan" arketoi protarides sto forum KALOSIRTHATE paidia sto thema tora dio panakia microfiber (mf) ena nopo me nero kai ena stegno. pername me to nopo skoupizoume me to stegno.
kikitsa Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 Καταρχήν παιδιά καλώς σας βρήκα!! Χαίρομαι πολύ που είμαι στην παρέα σας γιατί είναι πραγματικά ενδιαφέρουσα!!! Λοιπόν, όσο για το θέμα με την σκόνη δεν αντιλέγω ότι σκόνη υπάρχει παντού...αλλά βασιζόμενη σε αυτό το άρθρο...είπα την άποψη μου ;-) http://www.tanea.gr/Article.aspx?d=20040612&nid=4340697
auditt79 Δημοσ. 11 Μαΐου 2007 Δημοσ. 11 Μαΐου 2007 αν η οθονη ειναι true -crystal bright μονο με πανακι αντιστατικο . Αν παλι ειναι απο τισ απλες στιλ LCD τοτε με υγρα πανακια
Cplusplas Δημοσ. 11 Μαΐου 2007 Δημοσ. 11 Μαΐου 2007 Εγω καθαριζω την οθονη μου με λιγο πολυ λιγο χλωρίνη σε χαρτακι υγειας. Καθαρίζει και δεκα οθονες μαζι
M_e_v Δημοσ. 15 Μαΐου 2007 Δημοσ. 15 Μαΐου 2007 afou den evales kai aqua forte panw stin o8oni pali kala!!!
kosmasgr Δημοσ. 18 Μαΐου 2007 Δημοσ. 18 Μαΐου 2007 και στο ανεμιστηρακι βάζεις tuboflo? xa0ax0ax0xa0xa00xa0xa0xa0ax0xa0xa0xa0 eleos
arxaggelos Δημοσ. 18 Μαΐου 2007 Δημοσ. 18 Μαΐου 2007 Καταρχήν παιδιά καλώς σας βρήκα!! Χαίρομαι πολύ που είμαι στην παρέα σας γιατί είναι πραγματικά ενδιαφέρουσα!!!Λοιπόν, όσο για το θέμα με την σκόνη δεν αντιλέγω ότι σκόνη υπάρχει παντού...αλλά βασιζόμενη σε αυτό το άρθρο...είπα την άποψη μου ;-) http://www.tanea.gr/Article.aspx?d=20040612&nid=4340697 kai poly kala ekanes. mh masas.
ezhrorh Δημοσ. 22 Μαΐου 2007 Δημοσ. 22 Μαΐου 2007 Να σται καλα με τα azax,tuboflo και τις χλωρίνες σας που με κάνατε και γέλασα. Κι ας με κοίταγαν λίγο παράξενα οι διπλανοί μου στην δουλειά...Και το επόμενο βήμα το στεγνό καθάρισμα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.