Προς το περιεχόμενο

Πως καθαρίζεται η οθόνη του Laptop;

Fan

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Πανακι μπορεις να βρεις και απο καταστημα οπτικων που κανει πουλ καλα την δουλεια του μαζι με το υγρο καθαρισμου...

+1 η καλύτερη και πιο οικονομική λύση κατά τη γνώμη μου.

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Καθαρίζω τακτικά την οθόνη με ένα κομμάτι χαρτί κουζίνας νοτισμένο με Azax με γραμμικές κινήσεις και αμέσως μετά με πανάκι microfibre. Μέχρι σήμερα κανένα απολύτως πρόβλημα και η οθόνη είναι σαν καινούρια.

Επισκέπτης
Δημοσ.
+1 η καλύτερη και πιο οικονομική λύση κατά τη γνώμη μου.

+1 και απο εμενα

Δημοσ.
+1 ισχύει η μέθοδος

Είναι καλύτερο να αποφεύγετε την κοντινή επαφή με τη σκόνη που υπάρχει γενικά στον υπολογιστή και στην οθόνη. Η σκόνη αυτή είναι καρκινογόνα και βλαβερή προς τον ανθρώπινο οργανισμό.. Οπότε για να καθαρίσουμε την οθόνη, έστω κι αν έχει αποτέλεσμα στον καθαρισμό, ας μην την πλησιάζουμε αχνίζοντας την από κοντά με την ανάσα!!! :)

Εγώ παίρνω ένα πανάκι απαλό, ελάχιστα νωπό από λίγο νερό (μια σταγόνα!!) και είναι μια χαρά!!! :-D

Δημοσ.

Δηλαδή Κικίτσα η μόνη σκόνη που υπάρχει στο δωμάτιό σου είναι εκείνη που κυκλοφορεί επιλεκτικά στην οθόνη σου..

Δημοσ.
Είναι καλύτερο να αποφεύγετε την κοντινή επαφή με τη σκόνη που υπάρχει γενικά στον υπολογιστή και στην οθόνη. Η σκόνη αυτή είναι καρκινογόνα και βλαβερή προς τον ανθρώπινο οργανισμό..

:shock: :confused: :shock:

LOLOL!

Φυσικα και αυτο ειναι λαθος.....

Δημοσ.

blepo sto sigekrimeno thema "bikan" arketoi protarides sto forum

KALOSIRTHATE paidia

sto thema tora

dio panakia microfiber (mf) ena nopo me nero kai ena stegno. pername me to nopo skoupizoume me to stegno.

Δημοσ.

Καταρχήν παιδιά καλώς σας βρήκα!! Χαίρομαι πολύ που είμαι στην παρέα σας γιατί είναι πραγματικά ενδιαφέρουσα!!!:-D

Λοιπόν, όσο για το θέμα με την σκόνη δεν αντιλέγω ότι σκόνη υπάρχει παντού...αλλά βασιζόμενη σε αυτό το άρθρο...είπα την άποψη μου ;-)

http://www.tanea.gr/Article.aspx?d=20040612&nid=4340697

Δημοσ.

αν η οθονη ειναι true -crystal bright μονο με πανακι αντιστατικο . Αν παλι ειναι απο τισ απλες στιλ LCD τοτε με υγρα πανακια

Δημοσ.

Εγω καθαριζω την οθονη μου με λιγο πολυ λιγο χλωρίνη σε χαρτακι υγειας. Καθαρίζει και δεκα οθονες μαζι

Δημοσ.
Καταρχήν παιδιά καλώς σας βρήκα!! Χαίρομαι πολύ που είμαι στην παρέα σας γιατί είναι πραγματικά ενδιαφέρουσα!!!:-D

Λοιπόν, όσο για το θέμα με την σκόνη δεν αντιλέγω ότι σκόνη υπάρχει παντού...αλλά βασιζόμενη σε αυτό το άρθρο...είπα την άποψη μου ;-)

http://www.tanea.gr/Article.aspx?d=20040612&nid=4340697

kai poly kala ekanes. mh masas.

Δημοσ.

Να σται καλα με τα azax,tuboflo και τις χλωρίνες σας που με κάνατε και γέλασα. Κι ας με κοίταγαν λίγο παράξενα οι διπλανοί μου στην δουλειά...Και το επόμενο βήμα το στεγνό καθάρισμα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...