Fan Δημοσ. 29 Απριλίου 2007 Δημοσ. 29 Απριλίου 2007 Ρε παιδιά η οθόνη έχει αρχίσει και βρωμίζει σιγά σιγά και δεν ξέρω πως να την καθαρίσω. Υπαρχουν τϊποτα ειδικα πανακια στο εμποριο για καθαρισμό της οθόνης;
basilis5 Δημοσ. 29 Απριλίου 2007 Δημοσ. 29 Απριλίου 2007 γω προσωπικα εχω ειδικο σπρει και πανακι απο πλαισιο.καθαριζει καλα
christinakion Δημοσ. 29 Απριλίου 2007 Δημοσ. 29 Απριλίου 2007 εγώ πάλι πήρα ένα αντιστατικό πανάκι με μικροίνες (μοιάζει με πετσέτα προσώπου) από ένα super market.Κάνει θαύματα με την σκόνη και είναι πολύ πολύ απαλό. Τώρα για να καθαρίσω λεκέδες με κλειστή πάντα οθόνη βάζω λίγο απεσταγμένο νερό και στραγγιζω πολύ καλά, να μη στάζει καθόλου, να είναι ίσα ίσα νωπό το πανάκι και το καθαρίζω. το spray από το πλαίσιο ήταν άθλιο κατά την ταπεινή μου γνώμη, άφηνε λεκέδες, όσο για το ειδικό πανάκι δεν ήταν τίποτα άλλο από πανάκι για τον καθαρισμό γυαλιών.:???: Μου φαίνεται πως πολλές φορές μας πουλάνε φύκια για μεταξωτές κορδέλες!
greece_gus Δημοσ. 29 Απριλίου 2007 Δημοσ. 29 Απριλίου 2007 Δοκιμάστε κι αυτό...:αχνίστε από κοντά με την ανάσα σας τοπικά τον λεκέ και αμέσως τρίψτε απαλά με ένα πανάκι swiffer..Επίσης, αντιστατικό σπρέϋ επάνω στο swiffer και απαλό τρίψιμο με κυκλικές κινήσεις..
21century Δημοσ. 29 Απριλίου 2007 Δημοσ. 29 Απριλίου 2007 Πανακι μπορεις να βρεις και απο καταστημα οπτικων που κανει πουλ καλα την δουλεια του μαζι με το υγρο καθαρισμου...
tasosvel Δημοσ. 29 Απριλίου 2007 Δημοσ. 29 Απριλίου 2007 εγω εχω ενα ειδικο υγρο !! ειναι αρκετα παχυρευστο και το βαζεις πανω και μετα με το πανακι την καθαριζεις !!
BritGreek Δημοσ. 29 Απριλίου 2007 Δημοσ. 29 Απριλίου 2007 Εγώ χρησιμοποιώ τα πανάκια καθαρισμού γυαλιών που πουλάνε στα DIA. Είναι πολύ καλά και δεν είχα μέχρι σήμερα πρόβλημα. Και είναι και πάρα πολύ φθηνά.
Solmyr Δημοσ. 29 Απριλίου 2007 Δημοσ. 29 Απριλίου 2007 Τip: Μην βαζετε οινοπνευματωδη καθαριστηκα σε οθονη με TrueLife, την καταστρεφει.
liapinio Δημοσ. 29 Απριλίου 2007 Δημοσ. 29 Απριλίου 2007 παιδια εγω την καθαρισα κανα 2 φορες με azax!!Εκανα μ****ια???
Mavronasel Δημοσ. 29 Απριλίου 2007 Δημοσ. 29 Απριλίου 2007 Δοκιμάστε κι αυτό...:αχνίστε από κοντά με την ανάσα σας τοπικά τον λεκέ και αμέσως τρίψτε απαλά με ένα πανάκι swiffer..Επίσης, αντιστατικό σπρέϋ επάνω στο swiffer και απαλό τρίψιμο με κυκλικές κινήσεις.. +1 ισχύει η μέθοδος
kostasplak1986 Δημοσ. 29 Απριλίου 2007 Δημοσ. 29 Απριλίου 2007 παιδια εγω την καθαρισα κανα 2 φορες με azax!!Εκανα μ****ια??? mlkia! pote ximika pano stin othoni! mi to ksanakaneis! panaki gialion me apestagmeno nero gia lekedes, kai swiffer gia skones...
happy Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 Οποτε απορριπτεται και το πλυντηριο εε? :-P:-P Παντως και εγω εδω και 1 χρονο του καθαριζω την οθονη με azax αλλα το χειροτερο ειναι οτι βγαζω 1-1 τα κουμπια για να καθαρισω το πληκτρολογιο(δεν το κανω συχνα ομως και με τα τοσα ψιχουλα φτιαχνεις ανετα κανα2 μπισκοτα:-P) Σοβαρα τωρα μαλλον του greece_gus θα δοκιμασω με το αντιστατικο σπρει..
AfterForever Δημοσ. 2 Μαΐου 2007 Δημοσ. 2 Μαΐου 2007 Εγώ εδώ και 4 χρόνια που έχω φορητό λίγο Azax σε χαρτί, τη σκουπίζω καλά και μετά με στεγνό χαρτί τη σκουπίζω (αν κ έχει εξατμιστεί το Azax). Ποτέ δεν αντιμετώπισα πρόβλημα και η οθονούλα μου γυαλίζει. Τώρα αν κάνω κουταμάρα δεν ξέρω, αλλά διαφορά με ένα σπρέυ ειδικό για οθόνες που έχω πάρει (βρωμοκοπάει οινόπνευμα...) δεν είδα. Τι να πω.
21century Δημοσ. 2 Μαΐου 2007 Δημοσ. 2 Μαΐου 2007 ΜΕ το καθαριστικο και το πανακι αντιστατικο παντοτε μπορεις να κανεις ανετα την δουλεια σου και μαλιστα νομιζω οτι αξιζει τον κοπο ακομα και για την πειρπτωση που η οθονη εμφανιζει γυαλαδα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.