Προς το περιεχόμενο

Lcd 22'' 300-400?

DrFreeman

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ να φανταστείς πριν από αυτή που έχω είχα την LG1980Q και πάλι είδα τρομερή αλλαγή! Εσύ λογικά θα πρέπει να φοβάσε να κάτσεις στο γραφείο!

0χα0χ0α0χ0αχ0α0χα0χα0αχχ0αχα0χα0χχ00χαχα!!!!!

• Απαντ. 47
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Εγώ να φανταστείς πριν από αυτή που έχω είχα την LG1980Q και πάλι είδα τρομερή αλλαγή! Εσύ λογικά θα πρέπει να φοβάσε να κάτσεις στο γραφείο!

0χα0χ0α0χ0αχ0α0χα0χα0αχχ0αχα0χα0χχ00χαχα!!!!!

Ναι είναι λίγο intimidating αυτό το monitor. Πριν λίγο παρακολούθησα το πρώτο επεισόδιο του Lost σε 720p. Aλλο πράγμα!

Δημοσ.
Ναι είναι λίγο intimidating αυτό το monitor. Πριν λίγο παρακολούθησα το πρώτο επεισόδιο του Lost σε 720p. Aλλο πράγμα!

Α)μεγειες μεγειες!!!

Β)720p full screen η με μαυρες μπαρες?τι προγραμμα χρησιμοποιεις?

Γ)ποσταρεις λιγο ρυθμισεις?εγω βαζω το "Game" αλλα ειναι λιγο λαμπατερ/δοκιμασα το Magic Color->full κανει πιο ζωντανα τα χρωματα αλλα λιγο τα ανακατευει

Δημοσ.
Α)μεγειες μεγειες!!!

Β)720p full screen η με μαυρες μπαρες?τι προγραμμα χρησιμοποιεις?

Γ)ποσταρεις λιγο ρυθμισεις?εγω βαζω το "Game" αλλα ειναι λιγο λαμπατερ/δοκιμασα το Magic Color->full κανει πιο ζωντανα τα χρωματα αλλα λιγο τα ανακατευει

A) thanks!

B) Mε μαύρες μπάρες (όχι μεγάλες) γιατί το 720p ειναι 16:9 και η οθόνη 16:10 οπότε λογικό είναι.

Γ) έκανα ρυθμίσεις από τους drivers της nVidia (advanced options). Brightness 86%, contrast 100%, gamma 0.95. Τα default από το menu της οθόνης δεν τα πείραξα. Πολύ καλή απόδοση μέχρι τώρα.

Δημοσ.

Εγώ παίζω με το Power DVD και τα έχω όλα Default από την κάρτα. Το μόνο που πειράζω είναι τα profiles της οθόνης.

Για Internet βάζω "Τext"

Για DVD ταινία βάζω "Cinema"

και για παιχνίδια βάζω "Game".

Νομίζω πως έτσι είναι καλά.

Αυτό πάντως που μου αρέσει πάρα μα πάρα πολύ είναι το "text". Με αυτό το προφίλ γίνεται πάρα πολύ ξεκούραστο το monitor. Αντίθετα με το LG1980Q που είχα και ήταν πάρα πολύ καλό, όσο και να κατέβαζα την φωτεινότητα αυτό με τύφλωνε... Είχε πάρα πολύ αντίθεση γι'αυτό!

Δημοσ.

paidia skeftomai kai ego tin agora tis othonis autis apo to hardshop mias kai dinei kai 0 kamena pixel me mikri xreosi. tha tous zitiso s-panel alla pos tha to katalabo apo to a-panel? eimai neos kai den jero kala ta kolpa akomi :)

Δημοσ.
Μην κολάς με το πάνελ, δεν είναι πρόβλημα. Εγώ Α έχω και δεν έχω πρόβλημα.

+1. Πήγαινε με χίλια να την πάρεις. Στο μάτι δεν νομίζω ότι θα δεις διαφορές...

Δημοσ.
paidia skeftomai kai ego tin agora tis othonis autis apo to hardshop mias kai dinei kai 0 kamena pixel me mikri xreosi. tha tous zitiso s-panel alla pos tha to katalabo apo to a-panel? eimai neos kai den jero kala ta kolpa akomi :)

Ζητα τους επίμονα να είναι S panel. Θα φροντίσουν να σου στείλουν S. Στο πίσω μέρος της οθόνης υπάρχει ένα αυτοκόλλητο που γράφει το όνομα του μοντέλου κι από δίπλα A ή S. Σε μένα γράφει S.

Δημοσ.

paidia telika afou oloi lete oti einai toso kali tin parageila...ante na erthei na sas po kai go tis entiposeis m. zitisa kai s-panel na doume tha to feroun?

isos kano ena review otan m erthei.

Δημοσ.

Είναι παντος ξενέρωμα να δινεις 400ε για νεα LCD και να μην υποστιριζει 1080p! Σε δυο χρόνια παλι θα τρέχουμε για οθόνη :-(

Δημοσ.

Φυσικά. Μια οθόνη πάνω από 19" είναι πολύ μεγάλη πολυτέλεια και το πληρώνεις. Οι περισσότεροι έχουν ακόμα 17άρια TFT...

Δημοσ.
Είναι παντος ξενέρωμα να δινεις 400ε για νεα LCD και να μην υποστιριζει 1080p! Σε δυο χρόνια παλι θα τρέχουμε για οθόνη :-(

Εγώ πιστεύω οτι αξίζει κανείς να περιμένει 6 μήνες ακόμη...

Μια οθόνη σαν την LG 24'' L245WPM-BN που τώρα έχει 790ευρώ και τρέχει 1920*1200!!!! θα πέσει γύρω στα 450-500...

http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=1&category=1205&product=960519

EDIT:με 650ευρώ εδω πέρα, http://e-acorn.com/view_product.php?productid=9132&idcat=1&idsubcat=47&idsubsubcat=-1&key=b6ba8dd863109f425fc1073b91f2ffa9&secref=efdc8c6cd28cd0adc7b52e75638eb36f

Αλλά δεν είναι διαθέσιμη ακόμη..

Δημοσ.

Ναι κ μετά τους 6 μήνες, μπορεί να πει κάποιος "περιμενε άλλους 6 κ θα μπορείς να πάρεις την 30'' Dell στα μισά λεφτά". Μην μπαίνουμε σε αυτή τη λογική, όλοι το ξέρουμε πως με τα pc-ιά δεν "τραβάει"!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...