DrFreeman Δημοσ. 29 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 29 Απριλίου 2007 Λες, ε; Τι εννοείς να επιμείνω για το πάνελ; Υπάρχουν διαφορετικά κ αν ναι, ποιά η διαφορά; edit: Ok! Το έλεγξα κ αυτό κ μου έφυγε η απορεία. Φυσικά κ θα επιμείνω σε S! Όχι, δεν υποστηρίζει HDTV. Το βλέπεις από την ανάλυσή της. Δεν είναι 720p! Σύμφωνα με όσα λέει το review στο link που έδωσες εσύ felikas: "We run tests for reaction time in games, delay of display, and video rendering (SD, HD 720p, HD 1080p). We also evaluate ergonomics, viewing angles, the quality of upscaling, the panel's brightness homogeneity…" http://www.behardware.com/articles/662-1/22-inch-lcd-monitors-the-second-coming.html οπότε δοκιμάστηκαν και σε αυτές τις αναλύσεις. Υποθέτω πως δεν θα υπάρχει ιδιαίτερο πρόβλημα αλλά πιθανώς να χρειαστούν ρυθμίσεις.
DimitRi_Del Δημοσ. 29 Απριλίου 2007 Δημοσ. 29 Απριλίου 2007 Ksenerwsa re gamoto. Pira prin ena mina peripou tin LG 20'' L204WT-BF ~300e kai twra exei pesei sta 247e! Pera apo auto metaniwnw giati blepw tin SAMSUNG 226BW 22'' pou exete pei parapanw kai klew ta lefta mou Psinomai na tin poulisw na parw mia tetoia. Eixate den eixate me balate pali se eksoda.
nomador Δημοσ. 29 Απριλίου 2007 Δημοσ. 29 Απριλίου 2007 na pros8esw kati sxetika me ta panels.. exw 226BW a-panel kai den parousiazei kanena apolytws provlhma EKTOS apo ena elaxisto backlight bleeding, peripou ena ekatosto katw apo to panw meros ths othonhs(ekei pou einai to title bar se maximized windows). Kata thn gnwmh mou mhn kollate stis trixes pou ginontai trixies, deite prwta me ta matakia sas k meta apofasiste.. epishs, s-panel arketa dyskolo na vrethei, afenos giati mallon irthan liga stas evrwpas, afeterou giati do8hkan asap se opoious prolavan.
felikas Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 Σύμφωνα με όσα λέει το review στο link που έδωσες εσύ felikas: "We run tests for reaction time in games, delay of display, and video rendering (SD, HD 720p, HD 1080p). We also evaluate ergonomics, viewing angles, the quality of upscaling, the panel's brightness homogeneity…" http://www.behardware.com/articles/662-1/22-inch-lcd-monitors-the-second-coming.html οπότε δοκιμάστηκαν και σε αυτές τις αναλύσεις. Υποθέτω πως δεν θα υπάρχει ιδιαίτερο πρόβλημα αλλά πιθανώς να χρειαστούν ρυθμίσεις. Εχεις δίκιο! Αλλά σε κάποιο άλλο site διάβασα πως "φυσικά δεν γίνεται μία 22-αρα οθόνη να υποστηρίζει HD... κλπ."! Δεν το βρίσκω όμως ρε γμτ... Μπορεί φυσικά να έλεγε και μλκίες... Τέσπα.
TNT1982 Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 na pros8esw kati sxetika me ta panels.. exw 226BW a-panel kai den parousiazei kanena apolytws provlhma EKTOS apo ena elaxisto backlight bleeding, peripou ena ekatosto katw apo to panw meros ths othonhs(ekei pou einai to title bar se maximized windows). Kata thn gnwmh mou mhn kollate stis trixes pou ginontai trixies, deite prwta me ta matakia sas k meta apofasiste.. epishs, s-panel arketa dyskolo na vrethei, afenos giati mallon irthan liga stas evrwpas, afeterou giati do8hkan asap se opoious prolavan. δεν ειπε κανεις πως το Α εχει τιποτα το τερατωδες...απλα απο τη στιγμη που πωλουνται στην ιδια τιμη,συμφερει πολυ καλυτερα το S........(και φυσικα το Α το πετυχαινει κανεις σε φτηνοτερες οθονες αλλων κατασκευαστων) οσο για το οτι μερικες φορες αυτο το θεμα αντιμετωπιζεται με υπερβολικο τροπο θα συμφωνησω ( http://www.hardforum.com/showthread.php?t=1144130&page=87 ...εδω το S vs A εγινε θεμα 87 σελιδων !!!! lol) με λιγη καλη διαθεση βρισκεται S πιστευω ......εδω στα ελληνικα φορουμς εχει πετυχει αρκετος κοσμος,με καποιο ψαξιμο και ψησιμο στον πωλητη βεβαιως βεβαιως...(το δικο μου το πηρα τη βδομαδα αυτη και ηταν 100% φρεσκοτατη παραλαβη απο οτι καταλαβα)
DrFreeman Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 με λιγη καλη διαθεση βρισκεται S πιστευω ......εδω στα ελληνικα φορουμς εχει πετυχει αρκετος κοσμος,με καποιο ψαξιμο και ψησιμο στον πωλητη βεβαιως βεβαιως...(το δικο μου το πηρα τη βδομαδα αυτη και ηταν 100% φρεσκοτατη παραλαβη απο οτι καταλαβα) Aπό που αγόρασες ΤΝΤ1982;
felikas Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 Ρε πείτε το δημόσια να αγοράσει και κανάς άμοιρος... lol! Πάντως κ η καινούρια η 22-αρα της LG, "φυσάει"!
toxotis70 Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 Ποιος ειπε ρε παιδια οτι η Samsung δεν υποστηριζει 720π κλπ ? Εγω την εχω 2 μηνες kai ειμαι super ευχαριστημενος. Δεχεται οποιαδηποτε αναλυση (φυσικα και δεχεται 1280χ720 και 1920χ1080). Εχει vga για να την συνδεσεις με το xbox360 (αυτο εχω κανει κι εγω) και dvi με τον υπολογιστη.
Lafas1987 Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 Τότε η καλύτερη επιλογή είναι αυτή: http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=1&category=1205&product=902888 Θα σου έλεγα για τη δική μου, αλλά ανέβηκε η τιμή της. Υποθέτω λόγω ζήτησης και Design.
DrFreeman Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 Παιδιά παρέλαβα την οθόνη με S panel, όπως ζήτησα από το hardshop. Τη ρυθμίζω αυτή τη στιγμή, αλλά είναι πραγματικά πολύ εντυπωσιακή. Δοκίμασα ένα μισάωρο το Oblivion, πραγματικά άψογο στη native ανάλυση των 1680x1050. Eκανα test για καμμένα pixel με όλα τα χρώματα, αποτέλεσμα 0. Πολύ καλή δουλειά από τη Samsung. Οσο για το design και το μέγεθος, ε τι να λέμε, έδωσε άλλο αέρα στο γραφείο μου...
Lafas1987 Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 @DrFreeman Ότι και να λέμε φίλε όχι μόνο θα σου έδωσε άλλο αέρα, αλλά και τελείως διαφορετικά τα games!!! 22άρα Wide είναι κάτι το φανταστικό!!!
DrFreeman Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 @DrFreemanΌτι και να λέμε φίλε όχι μόνο θα σου έδωσε άλλο αέρα, αλλά και τελείως διαφορετικά τα games!!! 22άρα Wide είναι κάτι το φανταστικό!!! Για κάποιον που έρχεται από μια δεκαετία χρήσης CRT και από το 2003 είχα μια 17αρα CRT, είναι ένας άλλος κόσμος...δεν περιγράφεται η αλλαγή!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.