DrFreeman Δημοσ. 28 Απριλίου 2007 Δημοσ. 28 Απριλίου 2007 Παίδες ενδιαφέρομαι για αγορά οθόνης σε αυτή την κατηγορία. Πέραν των κλασικών χαρακτηριστικών που θα ήθελα να έχει - καλό contrast + brightness, low response time, απόδοση χρώματος, με ενδιαφέρει και η δυνατότητα σύνδεσης με ένα Χ360 (πιθανή αγορά στο άμεσο μέλλον) το οποίο βγάζει 720p, άρα πρέπει και η οθόνη να υποστηρίζει αυτή την ανάλυση. Εντόπισα τις εξής: 1) BENQ FP222WH WIDESCREEN LCD 22'' HDMI http://www.hardshop.gr/shop/item.asp?itemid=6028&catid=86 η οποία μάλλον υποστηρίζει 720p αφού έχει είσοδο HDMI και αναφέρεται η υποστήριξη 720p στο site της BenQ: http://benq.co.uk/products/LCD/?product=741&page=features 2) SAMSUNG SYNCMASTER 226BW 22'' WIDESCREEN 2ms http://www.hardshop.gr/shop/item.asp?itemid=6695 η οποία απ' όσο βλέπω δεν αναφέρει τίποτα σχετικό - ίσως γνωρίζει κάποιος από σας περισσότερα σχετικά με το θέμα. 3) IIYAMA PROLITE E2200WS 22'' WIDESCREEN http://www.hardshop.gr/shop/item.asp?itemid=5919&catid=16 για την οποία επίσης δεν μπορώ να βρώ κατι σχετικό, ούτε στο site του κατασκευαστή. Περιμένω τα σχόλια και τις προτάσεις σας όποιες κι αν είναι αυτές.
felikas Δημοσ. 28 Απριλίου 2007 Δημοσ. 28 Απριλίου 2007 Και εγώ ψάχνομαι κ μάλλον έχω καταλήξει στην Samsung. Δες κ αυτό το link, θα σου φανεί χρήσιμο! http://www.behardware.com/articles/662-1/22-inch-lcd-monitors-the-second-coming.html 0 pixel εγγύηση ΘΕΛΩ!!!
DrFreeman Δημοσ. 28 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 28 Απριλίου 2007 Και εγώ ψάχνομαι κ μάλλον έχω καταλήξει στην Samsung.Δες κ αυτό το link, θα σου φανεί χρήσιμο! http://www.behardware.com/articles/662-1/22-inch-lcd-monitors-the-second-coming.html 0 pixel εγγύηση ΘΕΛΩ!!! Πολύ χρήσιμο link felikas! Εύγε!
TNT1982 Δημοσ. 28 Απριλίου 2007 Δημοσ. 28 Απριλίου 2007 βρε παιδια εσεις πουτοχετε ψαξει η Samsung 226bw υποστηριζει hdtv????αυτο το πραγμα χρησιμοποιειται καθολου σε περιβαλλον pc(παιχνιδια κλπ) η απλα υπαρχει για να υπαρχει....? παντως για νας πω κι εγω τη γνωμη μου για την εν λογω οθονη ειμαι πολυ ικανοποιημενος απο αυτην (S panel)...απλα αν θελετε να τη χρησιμοποιησετε με κονσολα πρεπει οπωσδηποτε να την χρησιμοποιειτε στο στην ευθεια της...δηλ να σημαδευουν τα ματια σας στο κεντρο της οθονης και να μην ειστε ψηλοτερα/χαμηλοτερα απο την οθονη...(μικρες γωνιες θεασης,οπως και καθε οθονη με ΤΝ πανελ)...πχ ενω την χρησιμοποιω,αν σηκωθω ορθιος βλεπω καποιες παραμορφωσεις... την λειτουργω native και απο θεμα ταχυτητας δεν εχω απολυτως κανενα παραπονο (σημειωτεον δεν ειχα ποτε μου lcd οποτε αναγκαστικα την συγκρινω με την προηγουμενη crt) οι εργοστασιακες ρυθμισεις ειναι ρυθμισεις λαμπας ανακριτη....παρα μα παρα πολυ φωτεινοτητα....σε καποια παιχνιδια μου αρεσει αλλα καποιες φορες καταπονει τα ματια..εννοειται πως πρεπει να επενδυσει κανεις αρκετο χρονο με τις ρυθμισεις για να αποδοσει η οθονη το καλυτερο της.... απο design(αν την πατε για σαλονι)παρα πολυ καλη,αλλα το σταντ ειναι καπως φτηνιαρικο και δινει ελαχιστες επιλογες κινησης...(που θα χρειαστουν για να ειστε στην καλυτερη δυνατη γωνια θεασης)... απο πλευρας ποιοτητας κατασκευης φτου μην την ματιασω δεν ειδα καμμενο ξερετε τι(δεν το λεω για να μην τη ματιασω) και απο αλλους που βλεπω να την εχουν παρει 1-2 στους 20-25 να πετυχε καμμενο... βεβαια ειναι class 2,οποτε αντικατασταση παιζει στα 5 η στα 7....εκτος αν τυχουν πολυ νωρις,οποτε εκει μερικες αντιπροσωπειες αντικαθιστουν αμεσα...
ItsToasted Δημοσ. 29 Απριλίου 2007 Δημοσ. 29 Απριλίου 2007 Nai to leei kapou panw. O filos pou tin pire exei mia 7600gt me HTCP kai gia na dokimasei simvatotita katevase ena demaki gia hdcp protection kai perase to video xoris kopsimo.
thanocaster Δημοσ. 29 Απριλίου 2007 Δημοσ. 29 Απριλίου 2007 Δεν υπάρχει καν λόγος για σκέψη σε αυτό το δίλημμα. Καρφί για την Samsung.
DrFreeman Δημοσ. 29 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 29 Απριλίου 2007 Δεν υπάρχει καν λόγος για σκέψη σε αυτό το δίλημμα. Καρφί για την Samsung. Tρίλημμα ήταν μάλλον, αλλά απ'ότι φαίνεται είναι μάλλον η καλύτερη επιλογή. Τώρα να δούμε πως θα εξασφαλίσουμε S panel αντί για A (μου φαίνεται στην Ευρώπη έφεραν μαζικά τα τελευταία).
thanocaster Δημοσ. 29 Απριλίου 2007 Δημοσ. 29 Απριλίου 2007 Η γνώμη μου είναι να μην τρελαίνεστε για τα S και τα A πανελ. Δεν νομίζω να μπορεί ανθρώπινο μάτι να καταλάβει τη διαφορά. Υπάρχουν σημαντικότερα πράγματα να προβληματιστεί κανείς για την οθόνη του από το αν θα είναι S ή A πάνελ...
kostasSTi Δημοσ. 29 Απριλίου 2007 Δημοσ. 29 Απριλίου 2007 Samsung 226BW μόνο. Δείτε το thread και θα κατλαβετε...
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Απριλίου 2007 Δημοσ. 29 Απριλίου 2007 Κατα την γνώμη θα σας έλεγα μην πάρετε μια 22άρα οθόνη με τα λεφτά που δίνετε. Πάρτε καλύτερα μια τέλεια 19άρα.
DrFreeman Δημοσ. 29 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 29 Απριλίου 2007 Κατα την γνώμη θα σας έλεγα μην πάρετε μια 22άρα οθόνη με τα λεφτά που δίνετε. Πάρτε καλύτερα μια τέλεια 19άρα. 19άρα που να χρησιμοποιείται και για Χ360 gaming αλλά και σαν replacement για αυτές που ήδη έχουμε μάλλον θα πέσει μικρή
felikas Δημοσ. 29 Απριλίου 2007 Δημοσ. 29 Απριλίου 2007 Κατα την γνώμη θα σας έλεγα μην πάρετε μια 22άρα οθόνη με τα λεφτά που δίνετε. Πάρτε καλύτερα μια τέλεια 19άρα. 19αρα έχουμε τώρα! Το θέμα είναι να απολαμβάνεις πραγματικά ταινίες κ games! To standard πλεον, διαβαζα σε κάποιο ξένο site, είναι οι 22-αρες κ σε λίγους μήνες οι 24άρες!!! Σύμφωνα με το thread, λοιπόν, με τα reviews κ τις απόψεις ιδιοκτητών της Samsung... δε νομίζω πως στην παρούσα φάση να υπάρχει άλλη επιλογή! Οπότε... αποταμίευση, δάνειο... και φύγαμε για παζάρεμα στη Στουρνάρη!
DrFreeman Δημοσ. 29 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 29 Απριλίου 2007 19αρα έχουμε τώρα! Το θέμα είναι να απολαμβάνεις πραγματικά ταινίες κ games! To standard πλεον, διαβαζα σε κάποιο ξένο site, είναι οι 22-αρες κ σε λίγους μήνες οι 24άρες!!! Σύμφωνα με το thread, λοιπόν, με τα reviews κ τις απόψεις ιδιοκτητών της Samsung... δε νομίζω πως στην παρούσα φάση να υπάρχει άλλη επιλογή! Οπότε... αποταμίευση, δάνειο... και φύγαμε για παζάρεμα στη Στουρνάρη! Κάπως έτσι δείχνουν τα πράγματα. Να δουμε πως θα μπορέσουμε να εξασφαλίσουμε μία με S panel...
TNT1982 Δημοσ. 29 Απριλίου 2007 Δημοσ. 29 Απριλίου 2007 19αρα έχουμε τώρα! Το θέμα είναι να απολαμβάνεις πραγματικά ταινίες κ games! To standard πλεον, διαβαζα σε κάποιο ξένο site, είναι οι 22-αρες κ σε λίγους μήνες οι 24άρες!!! Σύμφωνα με το thread, λοιπόν, με τα reviews κ τις απόψεις ιδιοκτητών της Samsung... δε νομίζω πως στην παρούσα φάση να υπάρχει άλλη επιλογή! Οπότε... αποταμίευση, δάνειο... και φύγαμε για παζάρεμα στη Στουρνάρη! Λυπαμαι που θα σε απογοητευσω αλλα δεν το βλεπω να καταφερνεις παζαρεμα ειδικα για αυτην την οθονη....πουλαει σαν τρελλη.... σε καποια μαγαζια ειναι κατορθωμα να πας να την ζητησεις επιτοπου και να υπαρχει σε στοκ.. ..καλυτερα δωστους ασυζητητι οτι $$ ζητησουν αλλα επεμεινε για το θεμα του πανελ...θα ψιλοτσαντιστουν αν θες και τα δυο... βρε παιδια την ερωτηση μου για το hdtv κανεις?νομιζω ειναι διαφορετικο πραγμα απο το hdcp(το οποιο ειναι μεθοδος κλειδωματος )
felikas Δημοσ. 29 Απριλίου 2007 Δημοσ. 29 Απριλίου 2007 Λες, ε; Τι εννοείς να επιμείνω για το πάνελ; Υπάρχουν διαφορετικά κ αν ναι, ποιά η διαφορά; edit: Ok! Το έλεγξα κ αυτό κ μου έφυγε η απορεία. Φυσικά κ θα επιμείνω σε S! Όχι, δεν υποστηρίζει HDTV. Το βλέπεις από την ανάλυσή της. Δεν είναι 720p!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.