Προς το περιεχόμενο

τηλεφωνική καλωδίωση

apostan

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω μια μεζονέτα 600 τετραγωνικά τριών επιπέδων.

1)Ποιός είναι ο καλύτερος τρόπος τηλεφωνικής καλωδίωσης; ακτινικά? ή σε μια ομάδα πριζών τηλεφώνου να δίνω απο την μια πρίζα στην άλλη?

2)Το καλώδιο που βάζω μέχρι τώρα είναι utp 4x2x0,51 cat 5e, κάνει σε περίπωση που θέλω κάτι περισσότερο όπως τοπικό δίκτυο;

3)Τί καλώδιο προτείνεται;

4)Να βάλω πίνακα ασθενών ρευμάτων κ να κάνω μικτονομίσεις μαζί με την τηλεόραση? Την τηλεόραση θα την φέρω ακτινικά, δηλαδή απο κάθε πρίζα tv θα αναχωρεί ξεχωριστό καλώδιο (δορυφορικής) και θα καταλήγουν όλα μαζί. Ετσι θα μπορούν να βλέπουν διαφορετικά κανάλια δορυφορικής σε διαφορετικές τηλεοράσεις.

Δημοσ.
gia na exeis mezoneta 600 teragonikon metron paei na pei oti to fysas to paradaki. pare enan hlektrologo na bgalei ki aytos kana fragko kai ase tis tsigkounies.

lol! Koryfaia apantisi

Δημοσ.

φιλε χωρις να ειμαι ειδικος να σου πω τα εξης

¨1)Σε ολα τα σπιτια που εχω δει τα καλωδια πανε απο τη μια πριζα στην αλλη επειδη ειναι ευκολοτερο στην εγκατασταση αλλα νομιζω οτι το καλυτερο ειναι η ακτινικη διαρυθμιση γιατι μετα μπορεις να παιξεις και με τηλεφωνικο κεντρο οπου καθε τηλ να εχει ενα εσωτερικο αριθμο αντιστοιχισης

2)Το καλωδιο κανει , μην το βαλεις ομως κοντα στα καλωδια του ρευματος κανε ξεχωριστες γραμμες για τα χαμηλου ρευματος καλωδια

3)Αν δεν απατωμαι αυτο που παιζει τωρα στην δομημενη καλωδιωση ειναι τα cat6 για 1000αρι δικτυο αλλα απο οσο εχω δυο ολα τα καλα καλωδια το ιδιο ειναι Μαλιστα καποια 5αρια ειναι καλυτερα απο υποτιθεμενα 6αρια

4)Ναι αλλα πρεπει και η δορυφορικη εγκατασταση να στο επιτρεπει με διπλα lnb και δεν συμμαζευεται Αλλιως πως θα το εκανες?

Αυτα ελπιζω να βοηθησα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...