mauroulis Δημοσ. 28 Απριλίου 2007 Δημοσ. 28 Απριλίου 2007 Εχω προβλημα στην εναλλαγη ελληνικων αγγλιων του taskbar Αφου ξεκινησει ο υπολογιστης και για λιγη ωρα στην αρχη ολα δουλευουν ενταξη, δηλ με Alt+Shift αλλαζει η γλωσσα αγγλικα ελληνικα. Μετα το taskbar ειναι κολλημενο αλλοτε στο ΕΝ και αλλοτε στο ΕL Το προβλημα λυνεται σπανιως με αποσυνδεση χρηστη και σιγουρο αποτελεσμα δινει μια επανεκινηση. Καπου ειχα διαβασει οτι το Αutopatcher for Windows XP SP2 μπορει να δωσει λυση Το λειτουργικο ειναι English XP Professional SP2. Εχει κανεις καμμια ιδεα? (υπαρχει λυση)? Ευχαριστω
tsakonas Δημοσ. 28 Απριλίου 2007 Δημοσ. 28 Απριλίου 2007 to autopatcher? einai gia updates....exeis kanei updates?
mauroulis Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 Οχι δεν εχω κανει ουτε ενα update στα English XP Professional SP2 ειναι με τον πρωτο εγκαταατατη απο το cd. Αλλα τι σχεση εχει με τα Αγγλικα Ελληνικα του taskbar? Καμμια ιδεα? Σε ευχαριστω tsakona
washcloud Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 isws ena update toy service pack na emperiexei th "lysh" aytoy poy 8es..alla amfivallw proswpika(den einai kako pantws na kaneis update twn win) Twra sto kyriws 8ema,to eixa kai gw ayto to provlhma,kai prepei na exei na kanei eite me kapoio corruption sto registry,eite me kapoio service poy ta kanei anw-katw(kai giati oxi,isws na einai kai kanenas ios/spyware ktl...)To zhthma einai(an 8ymamai kala),oti xrhsimopoiwntas to system restore 8a vreis lysh...AN se xalaei h idea,dokimase na kaneis kai ena ka8arismo toy registry me ena tool(yparxoyn apeira,dokimase to crap cleaner)
mauroulis Δημοσ. 1 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 1 Μαΐου 2007 Σε ευχαριστω washcloud Λοιπον θα κανω update με το autopatcher 5,1 η καποιο αλλο ? Επειδη εχω κατεβασει το autopatcher 5,1 λεω να προχωρησω αλλα επειδη δεν το εχω ξανακανει κολονω μην γινει χειροτερη η κατασταση και σε αλλα...θεματα. Απο οτι βλεπω ο instaler εχει διαφορα μυστηρια. Ποσα περναω? Ποια ειναι τα ποιο απαραιτητα, και ποια τα ακρως επικινδυνα. 1 Microsoft Windows-Critical Updates 2 Microsoft Windows-Recommended Updates 3 Microsoft Windows-Updates Components 4 Microsoft Windows Genuine Advantage 5 Windows Addon 6 Registry Tweaks Ενταξη αν το εχει κανει καποιος και το ξερει και δεν βαριεται να πει δυο λογια θα ειναι ωραια.....
mauroulis Δημοσ. 14 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 14 Μαΐου 2007 παιδια ευχαριστω ολους το προβλημα της αλλαγης γλωσασ λυθηκε τελικα χωρις update. Στις ρυθμισεις της γλωσσας /settings/preferences/language bar τσεκαρα τα ακολουθα - show the languange bar on the desctop και το - show additional languange bar icons in the taskbar τουλαχιστον σε εμενα ετσι δουλευει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.