Προς το περιεχόμενο

Τι να πάρω με 1000 ευρω

konandrio

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Η εγγύηση παρέχεται από τις εξουσιοδοτημένες συνεργάτιδες εταιρείες της Acer, Alman Hellas (τηλ 210 2409150) και MDI AE (τηλ 210 4804500). Σε περίπτωση βλάβης του Notebook ο πελάτης αναλαμβάνει την επικοινωνία με μία εκ των εταιρειών αυτών και την παράδοση του μηχανήματος σε αυτή αφού πρώτα έχει επικοινωνήσει με το call center της Acer στο [email protected] ή στο 801-500-2000. Επισημαίνεται ότι στα μηχανήματα ACER, σε περίπτωση βλάβης, σε καμμία περίπτωση δεν γίνεται αντικατάσταση με καινούργιο αλλά επισκευή του υπάρχοντος από το service των αρμόδιων εταιρειών.

την παραπονο ανακοινωση την εχει το eshop σε λαπτοπ των fujitsu siemens και acer..δεν ξερω αλλα εμενα εχοντας μια σχετικη εμπειρια μου φαινονται υποπτα αυτα..

σκεψου ενδεχομενως (δεν ειμαι σιγουρος απλη εικασια) ποσα παραπονα εχει δεχτει για τις εν λογω μαρκες για να βγαζει τετοιες ανακοινωσεις...

αν τελικα το παρεις , παρε και μια επεκταση +2 χρονια

αν παλι θες εναλλακτικες, προτινω σε αυτα τα λεφτα κατι σε τοσιμπα

αναλογα και τις αναγκες σου ομως

Δημοσ.
την παραπονο ανακοινωση την εχει το eshop σε λαπτοπ των fujitsu siemens και acer..δεν ξερω αλλα εμενα εχοντας μια σχετικη εμπειρια μου φαινονται υποπτα αυτα..

σκεψου ενδεχομενως (δεν ειμαι σιγουρος απλη εικασια) ποσα παραπονα εχει δεχτει για τις εν λογω μαρκες για να βγαζει τετοιες ανακοινωσεις...

αν τελικα το παρεις , παρε και μια επεκταση +2 χρονια

αν παλι θες εναλλακτικες, προτινω σε αυτα τα λεφτα κατι σε τοσιμπα

αναλογα και τις αναγκες σου ομως

ΟΚ με βλέπω να δίνω καμιά 300αρα παραπάνω και να περνώ κανένα vaio

Δημοσ.

εγω εχς εναν s96j !! μπορεις να παρεις αυτον http://www.alfa4.gr/s96j_t7200.htm στα 1280 ευρο με δυο χρονια εγγυηση !! ειναι asus barebone verified by intel !! το μοντελο που εχω εγω βγηκε πρωτο σε αποδοση στο τεστ του ραμ που κυκλοφορησε !!ειναι το s96j alla me ton t7400 επεξεργαστη !!

http://www.in.gr/ram/xls/213Laptop.xls

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...