Προς το περιεχόμενο

Τι ψαρια πιανουν στο overclocking?

@topos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Είμαι κάτοχος ενός EVGA N680i SLI. Η μητρική έχει μερικά προβλήματα (όπως SATA πρόβλημα σε μερικούς χρήστες,το PS/2 port να μην δουλεύει σωστά καθώς και το floppy driver) αλλά όσο αφορά το overclocking έχω μείνει απόλυτα ικανοποιημένος από τις 2 μητρικές με Ν60i SLI που έχω χρησιμοποιήσει. Επίσης η EVGA έχει από τα καλύτερα services που έχω δει αφού σε περίπτωση που χαλάσει η μητρική σε flashing BIOS ή καεί από Overclocking στην αλλάζουν με RMA (πράγμα που έγινε σε πολλούς χρήστες ήδη). In fact,σε παρακινούν αυτοί να κάνεις OC σε αντίθεση με άλλες εταιρείες που λένε ότι αν flash-άρεις ή αν κάνεις OC και χαλάσεις την μητρική δεν φέρουν ευθύνη αυτοί.

PS: Με Unlinked χρονισμούς για τις μνήμες (καθώς έχω 800άρες) είμαι κομπλέ στα 3.51Ghz με Core2Duo και το Ν680I SLI. Η μητρική αυτή σηκώνει καλό OC ΑΛΛΑ αν πέσει κανείς σε κακό κομμάτι επεξεργαστή που να μην αντέχει για τον Α ή Β λόγο το αυξημένο OC τότε ότι μητρική και να χρησιμοποιήσει θα φάει ήττα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• 2 εβδομάδες αργότερα...

για αυτους που λενε οτι ειναι κλειδωμενα τα bios.εχετε δοκιμασε να πατησετε ctrl+f1 ? δοκιμαστε τε το και μετα ποσταρετε.και μην ξεχναμε και τις αναβαθμισεις των bios,ιδιως στα καινουργια chipset.

για αυτους που λενε οτι ειναι κλειδωμενα τα bios.εχετε δοκιμασε να πατησετε ctrl+f1 ? δοκιμαστε τε το και μετα ποσταρετε.και μην ξεχναμε και τις αναβαθμισεις των bios,ιδιως στα καινουργια chipset.

Eiχα την εντυπωση πως αυτο δουλευε μονο στις gigabyte...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...