ΜΙΧΑΛΗΣΖ Δημοσ. 28 Απριλίου 2007 Δημοσ. 28 Απριλίου 2007 Χαιρετω όλη τη παρεα! Χρειάζομαι τη πολυτιμη βοήθεια σας για ενα πρόγραμμα ή εφαρμογη σε excel που να το χρησιμοποιησω για Κοστολόγηση εταιρείας-ξενοδοχείου. Έχω φάει τον κόσμο και μόνο εάν διαθέσω 3.000 ευρώ θα μπορέσω να κάνω τη δουλειά μου!:evil: Εάν κάποιος έχει υπ'οψη του οτι δίποτε....just let me know!! Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!
naftis Δημοσ. 28 Απριλίου 2007 Δημοσ. 28 Απριλίου 2007 Χαιρετω όλη τη παρεα! Χρειάζομαι τη πολυτιμη βοήθεια σας για ενα πρόγραμμα ή εφαρμογη σε excel που να το χρησιμοποιησω για Κοστολόγηση εταιρείας-ξενοδοχείου. Έχω φάει τον κόσμο και μόνο εάν διαθέσω 3.000 ευρώ θα μπορέσω να κάνω τη δουλειά μου!:evil: Εάν κάποιος έχει υπ'οψη του οτι δίποτε....just let me know!! Ευχαριστώ εκ των προτέρων!! Δώσε περισσοτερα στοιχεία, μέγεθος ξνδχ, υπηρεσίες που προσφέρει κλπ. Αν θέλεις στείλε προσωπικό μήνυμα. Χαιρετισμούς.
poscaman Δημοσ. 29 Απριλίου 2007 Δημοσ. 29 Απριλίου 2007 απλα να εχεις υποψιν σου οτι αν καποιος σε καρφωσε η σε ελεγξουν και βρουν παρανομο software θα σου κοψουν τα ποδια (κυριολεκτικα!)
naftis Δημοσ. 29 Απριλίου 2007 Δημοσ. 29 Απριλίου 2007 απλα να εχεις υποψιν σου οτι αν καποιος σε καρφωσε η σε ελεγξουν και βρουν παρανομο software θα σου κοψουν τα ποδια (κυριολεκτικα!) Απότι κατάλαβα δεν μιλάει για "χάρη", Βέβαια συμφωνώ μαζί σου, και φυσικά η χρήση τέτοιου software ειναι μεγάλη μαμακία...ακόμα και αν δεν τον ελέγξουν... Έχω επαφή με αυτού του είδους τις υπηρεσίες γιαυτό ενδιαφέρομαι.
ΜΙΧΑΛΗΣΖ Δημοσ. 29 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 29 Απριλίου 2007 Το σιγουρο ειναι οτι δεν προκειται να εγκαταστησω κανενα ''crack''αρισμενο προγραμμα σε εταιρεια-ξενοδοχειο.:???: Θα ειναι αποκλειστικα για δικη μου βοηθεια στο ΣΠΙΤΙ και απλα θα βγαζω report ανα μηνα-χρονο απο τα εξοδα-εσοδα-κινησεις της εταιρειας και θα το στελνω με email-fax.. Οσο αναφορα το προγραμμα, δεν ψαχνω καποιο συγκεκριμενο επωνυμο. π.χ και μια εφαρμογη σε excel-access που να καταχωρω τα εσοδα-εξοδα-κινησεις θα με βοηθουσε μια χαρα. Εγω αυτη τη στιγμη εχω στοιχεια για ενα ξενοδοχειο ξαδερφου μου, αναλυτικα τα εξοδα-εσοδα ανα τομεα(π.χ δωματια,μπαρ...) και θελω να του βγαζω αναφορα μηνιαια ή 3 μηνιαια να παρακολουθει κι εκεινος που ''αιμοραγει'' η εταιρεια και που παει καλα!:-|
Lex9117 Δημοσ. 2 Μαΐου 2007 Δημοσ. 2 Μαΐου 2007 Εχω ενα τετοιο προγραμματακι αλλα δεν ξερω αν σου κανει. Προσωπικα δεν το εχω δοκιμασει εκτος μονο για να δω αν ειναι ολα ενταξει μ'αυτο (αν τρεχει κανονικα και δεν εχει ιους). Αν θελεις και ενδιαφερεσαι ακομα πες μου να σου το στειλω.
peopepeo13 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2010 Με συγχωρείς για την ενόχληση. Έψαχνα μια εφαρμογή σε Excel για κοστολόγηση και είδα πως έχεις κάτι. Θα με υποχρέωνες αν μου το έστελνες κι εμένα. Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
kosgr Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΝΑ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΧΕΙΟ ΚΟΣΤΟΛΟΓΗΣΗς ΣΕ ΕΞΕΛ ΤΟ ΨΑΧΝΩΩ ΑΠΕΓΝΩΣΜΕΝΑ,
KaterinaSTS Δημοσ. 28 Μαΐου 2017 Δημοσ. 28 Μαΐου 2017 Είναι εύκολο παρακαλώ να μου στείλετε και εμένα το προγραμματάκι κοστολόγησης σε excel? Σας ευχαριστώ πολύ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα