Προς το περιεχόμενο

MS Wireless Laser Desktop 6000v2: Είναι καλά;

pantnick

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Edosa 48 evro gia na paro to MICROSOFT WIRELESS LASER DESKTOP 6000 DSP apo to eshop...eipa akrivo einai oreo deixnei laser pontiki...den borei kalo tha einai...to pontiki pou einai laser den exei kamia ma kamia diafora me to optiko. den me peirakse katholou afto...afto pou ithela na einai teleio einai to pliktrologio.Eksoterika einai apla korifaio(ifi,koubia,ilika kataskevis,anesi)to provlima erxetai stin ousia...otan grafo grigora xanei merika patimata.borei na grpaso 2 seires kai na mi xasei kanena alla borei stin mia seira na xasei 4-5.sinithos to kanei otan patao diaforetika koubia.an diladi patiso ena xaraktira kai to afiso patimeno den xanei.to sima einai foul oi bataries episis.einai logiko?

Fteei to sigekrimeno i oli i seira einai etsi?

o kirios logos pou pira wireless einai oti den kathomai sto grafeio poli. arazo sto krevati pou einai 1 misi metro makria apo to kouti.Pio pliktrologio einai kalo gia gaming kai grigoro typing?

Δημοσ.

Συνηθως αυτο το προβλημα συμβαινει οταν ο πομπος ειναι μακρια ή σε λοξη θεση απο το πληκτρολογιο

Υ.Γ εχω το microsoft wireless keyboard 3000 v1 και εχει το ιδιο ακριβως προβλημα - γενικα αντιπαθω τα wireless keyboards και προτεινω ενσυρματα

Δημοσ.

Sigoura den fteei o pombos file mou...dokimasa se opoiadipote thesi...ase pou dokimasa ena pliktrologio tis microsoft seiras 1000 kai itan teleio...borei na itan apo ekso xalia(koubia....ktl.) alla itan san ensirmato stin taxitita. to vrisko poli xazo na vgazoun proion toso akrivo kai na mi kanei tin douleia tou...to piga piso kai kala gia episkevi...tha mou to feroun piso kai tha to allakso me logitech mipos do fos...

Δημοσ.

κοίταξες μήπως φταίει καμμιά ασύρματη συσκευή ή κινητό που να κάνει παρεμβολές; όταν λες γρήγορα, πόσο γρήγορα εννοείς; μήπως φορτώνεις και τρέχεις άλλα προγράμματα που επηρρεάζουν γενικά την απόδοση του κειμενογράφου που χρησιμοποιείς;

Δημοσ.

παρε με καλωδιο να δεις την υγεια σου

+1 για logitech ...καλυτερα απο τις ασυρματες μπακατελες της microsoft

Δημοσ.

Mexri tora eixa me kalodia...exo sindesi to pc stin tv kai xreiazomai asirmata... apomakrina ta panta pou borei na epireazan tin sindesi...forito tilefono kinito .... diavasa arketa reviews pou eixan to idio provlima...to provlima einai oti den ksero an to exei oli i seira i to sigekrimeno montelo... den fteei oute to programma pou xrisimopoio oute to pc mou...fteei apla o pompbos..to piga sto eshop kai eipan oti tha to steiloun piso ...profanos tha mou erthei piso kai stin kaliteri tha einai allagmeno me ena idio...to opoio mallon tha exei to idio provlima...opote to allazo kai perno ena logitech me tin elpida oti den tha exo kai ekei ta xaza afta... afto pou me trelenei einai oti se pio fthina montela tis microsoft den iparxoun tetoia provlimata...!

Δημοσ.

Άσε μόλις το πήρα (6000 v2). Χάλια!!!!!!!!

Το ποντίκι όπως λες, μια χαρά, όχι περίεργα πετάγματα εδώ και εκεί, αλλά θα μπορούσε να είναι και καλήτερο. Όσον αφορά το πληκτρολόγιο, πάλι όπως τα λέει ο φίλος. Πολύ ωραίο disaign, ωραία αίσθηση των πλήκτων, εργονομικό, μέχρι εκεί. Εγώ δεν το δοκίμασα στο word αλλά σε δύο παιχνίδια, τα οποία έτυχε τώρα και τα δύο να είναι ραλάκια. Και στα δύο το ίδιο προβλ. Μόλις αλλάζω μεταξύ γκάζι, φρένου και δεξιά-αριστερά κολάνε και δεν κάνει ότι πατάω. Στρίβω δηλ και δεν στρήβει. Τα παιχνίδια τα παράτησα γιατί δεν παίζονται.

Σίγουρα δεν είναι για παιχνίδια.

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
...to piga piso kai kala gia episkevi...tha mou to feroun piso kai tha to allakso me logitech mipos do fos...

Ρε φίλε τι έγινε? Το άλλαξες? Βρήκες κανένα που να αξίζει? Πήρα τηλ στη microsoft, τους είπα το προβ και οι άνθρωποι μου είπαν αμέσως ότι μάλον πρόκειτε για ελατωματικό και να μου το κάνουν αντικατάσταση. Για ελλατωματικό κομάτι δε πρίκειτε γιατί συμωαίνει και σε άλλους, αλλά μετά από τους καινούριους drivers που έβαλα η κατάσταση βελτι'ωθηκε. Τι λες να κάνω?

• 8 μήνες μετά...
Δημοσ.

μα ρωτησω και γω λιγο κατι μιας και το αγορασατε.

το ποντικι εχει συνεχες stroling ή με βηματισμο?

πιο απλα η ροδελα γυρναει γρηγορα ή βηματικα ετσι ωστε να ελεγχω καλυτερα ?

Δημοσ.
μα ρωτησω και γω λιγο κατι μιας και το αγορασατε.

το ποντικι εχει συνεχες stroling ή με βηματισμο?

πιο απλα η ροδελα γυρναει γρηγορα ή βηματικα ετσι ωστε να ελεγχω καλυτερα ?

Έχει συνεχές και όχι με βηματισμό. Πιο απλά δηλαδή -όπως λες και εσύ :P- δεν ελέγχεται καλά.

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Ρε παιδιά αγόρασα και εγώ σήμερα το συγκεκριμένο set

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.575615

και έχω τα εξής δύο προβλήματα...

1) ενώ το keyboard είναι το Wireless Laser Keyboard 6000 V2.0, το mouse είναι το Wireless Laser Mouse 5000 v1.0.... δεν θα έπρεπε να είναι και τα δύο απο την ίδια σειρά την 6000????

2) ενώ εγκατέστησα τους drivers και μπορώ να δουλέψω όλα τα κουμπιά που έχει επάνω του, δεν μπορώ να δουλέψω με τίποτα τα κουμπιά της έντασης του ήχου... το mute παίζει κανονικά....

Περιμένω ιδέες!

Δημοσ.

Εγώ που έχω το 5000 δεν μπορώ να πω ότι δεν είμαι ευχαριστημένος..Αυτό γίνεται μερικές φορές (δεν υπακούνε τα πλήκτρα) αλλά διορθώνω ξανα αμέσως.Αν και αυτό γίνεται όταν η μπαταρίες είναι στα τελευταία τους.Χρησιμοποιώ αλακλικές.Υπάρχει διαφορά από μπαταρία σε μπαταρία.Ειδικά στις επαναφορτιζόμενες δεν πιάνουν μία στο πληκτρολόγιο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...