jim22479 Δημοσ. 28 Απριλίου 2007 Δημοσ. 28 Απριλίου 2007 Πως μπορω να απενεργοποιησω το Log on screen των windows xp sp2.Ειμαι μονος μου στο σπιτι και δεν χρεισημοποιηται απο αλλον χρηστη ο υπολογιστης μου.Μετα το update των windows , μου εβγαλε το log on screen.Απο το users accounts του control panel δεν γινεται.:?
Mariosxaniaomg Δημοσ. 28 Απριλίου 2007 Δημοσ. 28 Απριλίου 2007 Exeis katarghsei oloys toys ypoloipoys xrhstes?
21century Δημοσ. 28 Απριλίου 2007 Δημοσ. 28 Απριλίου 2007 Καλυτερα για να κερδισεις χρονο να απενεργοποιησεις την μπαρα προοδου του λειτουργικου και οχι το log on. Αν σε ενδιαφερει η επιλογη ειναι να τσεκαρεις απο την καρτελα του booti.ini το /NOGUIBOOT
Pink_Panther Δημοσ. 28 Απριλίου 2007 Δημοσ. 28 Απριλίου 2007 Καλυτερα για να κερδισεις χρονο να απενεργοποιησεις την μπαρα προοδου του λειτουργικου και οχι το log on. Αν σε ενδιαφερει η επιλογη ειναι να τσεκαρεις απο την καρτελα του booti.ini το /NOGUIBOOT An thn apenergopihseis ti dixnei? Se petaei katey8ian mesa sta xp? Ayto den to polykatalava Kai pragmatika sou glitonei xrono? Rwtaw giati se afthn thn fash xanei kana lepto to pc mou.
DungeonaS Δημοσ. 28 Απριλίου 2007 Δημοσ. 28 Απριλίου 2007 apla anti na blepeis to xp me thn mpara apo katw na kanei voltes blepeis mia mavrh othoni
dll.hal Δημοσ. 28 Απριλίου 2007 Δημοσ. 28 Απριλίου 2007 run:control userpasswords2 απενεργοποιεις το checkbox,διαλεγεις χρηστη και εισαι ok..
andromahos Δημοσ. 28 Απριλίου 2007 Δημοσ. 28 Απριλίου 2007 Ela re pedia stin anifora pate ton anhtropo.......... File systerac xp tools, trekse ayto to programataki kai rithimse oti thelis
asmilon Δημοσ. 29 Απριλίου 2007 Δημοσ. 29 Απριλίου 2007 Φιλε andromahos ποια ανηφορα? Ποιο πολυς κοπος ειναι να κατεβασει καποιος ενα προγραμμα που δεν εχει και να το τρεξει ψάχνοντας να βρει αυτο που θελει, παρα να τρεξει μια εντολη των windows και να απενεργοποιησει ενα checkbox.
pcdoctor Δημοσ. 29 Απριλίου 2007 Δημοσ. 29 Απριλίου 2007 Στο run γράψε: control userpassword2 πατα enter και ξετσέκαρε το users must enter a user name:mrgreen:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.