{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 29 Απριλίου 2007 Δημοσ. 29 Απριλίου 2007 Όντως για την πρώτη εκπομπή δεν έχω ιδέα αλλα το ελλάδα έχεις ταλέντο έχει γέλιο...που αλλου θα δεις τόσο κακούς τυπάδες και τόσο καλους επίσης όπως ο τυράς με τα spray...και γουστάρω την Mathildi, τρελή θεσσαλονικιά.Βασικά αυτό βλέπω μονο στην TV και όχι πάντα όλο και Θέμο άμα κάτσει...thats all.
Chrisxxx Δημοσ. 29 Απριλίου 2007 Δημοσ. 29 Απριλίου 2007 Καποια απο τα Σκερτσακια ειναι καλα αλλα τα περισσοτερα δεν βλεπονται, ισως επειδη είναι διασκευες απο ξενη παρομοια σειρα. Για το αλλο δεν εχω γνωμη. οφφτοπικ : Μετα απο το Και οι παντρεμενοι εχουν ψυχη μονο το 50-50 μου εχει αρεσει και εκει ο 1ος κυκλος, αντε και τα S1ngles επειδη παιζει αυτος με το κοκκινο λοφιο και το ιγκουανα απο αλλο σιριαλ. (τρομερη περιγραφη!!!)
teo64x Δημοσ. 29 Απριλίου 2007 Δημοσ. 29 Απριλίου 2007 Εννοείς ο Λάζαρος από το Είσαι το Ταίρι μου μάλλον...
Sellers Δημοσ. 29 Απριλίου 2007 Δημοσ. 29 Απριλίου 2007 Και μιας που το αναρέφαμε και το Είσαι το Ταίρι μου έβαζε πολύ γέλιο...
NeTd4mN Δημοσ. 29 Απριλίου 2007 Δημοσ. 29 Απριλίου 2007 Η εκπομπή που τα έσπαγε ήταν το comfuzio, το αμαν δεν έπιασε μια μπροστά του. Στα σκερτσάκια γελάς με το ζόρι σε μερικά μόνο δεν λένε όλα. Δεν ξέρω πόσοι ξέρουν το comfuzio, είχε Καλιβάτση, Κανάκη και Παραρά. Παραράς R.I.P.
Chrisxxx Δημοσ. 29 Απριλίου 2007 Δημοσ. 29 Απριλίου 2007 To κομφουζιο ηταν εξαιρετικο αν και ο Καλιβάτσης δεν συμμετειχε πολυ. Αλλα δεν θεωρω οτι ηταν πιο ωραιο απο τις πρωτες χρονιες του Α.Μ.Α.Ν. (Αντωνη Μας Αφησες Νωρίς ????). Παντως σιγουρα ηταν πιο αμεσο απο το ΑΜΑΝ αφου ειχε καλεσμενους στο Στουντιο και πολυ αυτοσχεδιασμο.
akpe Δημοσ. 2 Μαΐου 2007 Δημοσ. 2 Μαΐου 2007 Τα σκερτσάκια βλέπονται... αν εξαιρέσεις το canned laughter που ρίχνουν σε wannabe stand-up comedy ατάκες, πράγμα που μου την σπάει αφάνταστα, τα ανέχομαι. Καμιά φορά γελάω κιόλας.
morpheas2 Δημοσ. 2 Μαΐου 2007 Δημοσ. 2 Μαΐου 2007 Παιδιά,δεν ξέρω ποιος συμφωνεί μαζί μου. Αλλά εγώ πιστεύω πως το μόνο καλό κομμάτι στα σκερτάκια,είναι όταν βγαίνει ο καθένας μόνος του να μιλήσει(μετά απ' όταν βγάζει την μικρή γκρή τηλεωρασίτσα). Εσείς τι λέτε??
Vaggelis100 Δημοσ. 2 Μαΐου 2007 Δημοσ. 2 Μαΐου 2007 Εμένα πάντως από κωμικές σειρές μου άρεσε ακόμα και το Σ'αγαπώ μ'αγαπάς. Βέβαια το παρόμοιο που έβγαλε ο Ant1 πρόσφατα ήταν για τα μπάζα.
DIMITRISG Δημοσ. 2 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 2 Μαΐου 2007 Παιδιά,δεν ξέρω ποιος συμφωνεί μαζί μου.Αλλά εγώ πιστεύω πως το μόνο καλό κομμάτι στα σκερτάκια,είναι όταν βγαίνει ο καθένας μόνος του να μιλήσει(μετά απ' όταν βγάζει την μικρή γκρή τηλεωρασίτσα). Εσείς τι λέτε?? ναι ισως σε αυτο το σημειο εχεις δικιο
giolefpatceid Δημοσ. 3 Μαΐου 2007 Δημοσ. 3 Μαΐου 2007 Τα Σκερτσάκια τα θεωρώ καλή κωμική σειρά αν και δεν είναι(κατά τη γνώμη μου κ τόσο αστεία).Με το "Ελλάδα έχεις ταλέντο" δεν έχω ασχοληθεί καν.
Skilled Phyco Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 1- Το Σκε(ρ)τσακιαΠαιδια χωρις πλακα δυσκολευομαι να γελασω εσεις πως το βρισκετε Μ 2- Το ελλαδα εχεις ταλεντο που με εξαιρεση την Αλιμπερτη που μου ειναι συμπαθης μεχρι τωρα και τον Ψηνακη που βγαζει γελιο τα υπολοιπα ειναι για κλαματα Η ασχετοσυνη των κριτων ειναι τεραστια γι αυτο θαβονται τα ταλεντα στην ελλαδα Eμενα δεν μου αρεσουν τα σκερτσακια τοσο πολυ. Μονο ελαχιστα εχουν πλακα. Αλλα το παρακολουθει καπιως ευχαριστα. Αλλα συμφονω οτι το Ελλαδα εχεις ταλεντο, εχει πολυ γελιο με τον Ψηνακη μεσα. Και ο Περρης πεταει ωραιες ατακες αρκετες φορες. Αλλα την Μαγκιρα την βρισκω καπως ασχετη.
pappous_soulis Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 Τα σκερτάκια είναι για χεσιμο. (σορρυ για την έκφραση) Είναι κρυόκολοι και παλεύουν να μας κάνουν να γελάσουμε.Μπορεί μερικά σκετς που σκέφτονται να είναι ωραίες σαν ιδέες,αλλά στην υλοποίηση είναι για τον π.... Όποτε τους βλέπω με πιάνει το στομάχι μου...:evil: Το ελλάδα έχεις ταλέντο είναι καλό,με την έννοια οτι βλέπεις τι σκ@τά άνθρωποι κυκλοφορούν ανάμεσα μας,και ειδικότερα τι σκ@τά κουβαλάνε στα μυαλά τους. (υπο την προΰπόθεση οτι αυτά υπάρχουν) Υπάρχουν πολλοί τρελοί γύρω μας και το καταλαβαίνεις αυτό όταν βλέπεις 50χρονη μητέρα να τραγουδάει σαν την κυρία Ελισάβετ και να νομίζει οτι έχει ταλέντο,επειδή προφανώς κάποια ζώα της είπαν έτσι για να της φουσκώσουν τα μυαλά. Βέβαια,βλέπεις και μερικά ωραία ταλαντούχα άτομα,όπως ο γκραφιτάς που προαναφέρθηκε. Για μένα σειρές που αξίζαν και είχαν αυθεντικό γέλιο είναι: 1) Α.Μ.Α.Ν. 2) 10 μικροί Μήτσοι-Αλ τσαντίρι νιούζ 3) Μητσιχώστα-Κώδικας Ντα Μήτσι 4) Και οι παντρεμένοι έχουν ψυχή (ο "ακάλυπτος" ήταν όλα τα λεφτά!) 5) Όλα 1,2,3,...,7 Edit: 6) Σ'αγαπώ μ'αγαπάς
DIMITRISG Δημοσ. 31 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 31 Μαΐου 2007 Σχολιαζω αλλες 2 εκπομπες 1) Γιαννης ο ομορφος : Σε συγκριση χιουμουρ με το σκερτσακια προτιμω τον γιαννη τον ομορφο γιατι καταλαβαινω το χιουμορ του - ισως ειναι πιο ελληνικό- και γενικα λύνομαι στα γελια - καλο +1 2) Αποδειξεις Ευαγγελατος Καλη σκεψη να βγαλει στην φορα ο ευαγγελατος τα οσα συμβαινουν στα επαγγελματα αν και παντα ολοι την ψιλιαζομαστε οτι δουλευουν ετσι ,αλλα να βλεπεουν και καποιοι απονηρευτοι Και αυτη την εκπομπη την κρινω - θετικά - +1
pappous_soulis Δημοσ. 31 Μαΐου 2007 Δημοσ. 31 Μαΐου 2007 ...τα παιδιά του όμως θα μεγαλώσουν με σύνδρομα στέρησης. "Μην κοιμάσε στο κρεβάτι,είναι ποτισμένο με δηλητήρια...μην πλένεις τα χέρια σου,τα γατιά κατουράνε στο πράσινο σαπούνι στα εργαστήρια παραγωγής τους....μην ανοίγεις το κινητό γιατι σε υποκλέπτουν...μην βγαίνεις έξω γιατί σε παρακολουθούν με κάμερες..." :-P
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.