DIMITRISG Δημοσ. 28 Απριλίου 2007 Δημοσ. 28 Απριλίου 2007 1- Το Σκε(ρ)τσακια Παιδια χωρις πλακα δυσκολευομαι να γελασω εσεις πως το βρισκετε Μ 2- Το ελλαδα εχεις ταλεντο που με εξαιρεση την Αλιμπερτη που μου ειναι συμπαθης μεχρι τωρα και τον Ψηνακη που βγαζει γελιο τα υπολοιπα ειναι για κλαματα Η ασχετοσυνη των κριτων ειναι τεραστια γι αυτο θαβονται τα ταλεντα στην ελλαδα
Fan Δημοσ. 28 Απριλίου 2007 Δημοσ. 28 Απριλίου 2007 To σκερτσάκια βγάζει τρελό γέλιο. Ειδικά ορισμένα σκετς όπως αυτό με τα ματ που προετοιμαζόταν για τον αγώνα σε κάνουν να δακρύσεις
Sellers Δημοσ. 28 Απριλίου 2007 Δημοσ. 28 Απριλίου 2007 Θέλει τρελή υπομονή να καταφέρεις να δεις ένα ολόκληρο επεισόδιο απο τα Σκετσάκια, και να μην πάθεις κατάθλιψη απο το τόσο κρύο χιούμορ. Έχω δει αρκετά επεισόδια να δω που θα το πάν το θέμα και ακόμα δεν έχω καταφέρει να γελάσω παρα μόνο σε κανα δυο και αυτό με προσπάθεια. Γούστα είναι αυτά βέβαια αλλά δεν μπορώ να καταλάβω με ποιο σκεπτικό συνεχίζεται αυτή η σειρά...
katerinaki16 Δημοσ. 28 Απριλίου 2007 Δημοσ. 28 Απριλίου 2007 Τα σκερτσακια τα λατρευω!!!Βγαζουν τρελο γελιο βεβαια.Δεν ειναι απλα επικαιρο χιουμορ,αλλα διαχρονικο.Που και χρονια αργοτερα να το δεις θα γελασεις...!Για το ελλαδα εχεις ταλεντο..ουδεν σχολιο!
alet Δημοσ. 28 Απριλίου 2007 Δημοσ. 28 Απριλίου 2007 Γενικα με ελληνικη σειρα της ελληνικης τηλεορασης εχω να γελασω επι εποχης Μπεζου με το Εκεινες και εγω.Κατι σκερτσακια,παραπεντε κτλ που κανουνε θραυση τωρα τελευταια τα βρισκω τελειως αδιαφορα και κουραστικα.Που ειναι οι εποχες των Απαραδεκτων ρε γμτ...
S2Katana Δημοσ. 28 Απριλίου 2007 Δημοσ. 28 Απριλίου 2007 Τα σκερτσακια ειναι πολυ κρυα απο αποψη χιουμορ. Το Ελλαδα εχεις ταλεντο ουτε ενα sec δε με εχει κανει να χαραμισω...
teo64x Δημοσ. 28 Απριλίου 2007 Δημοσ. 28 Απριλίου 2007 Τα Σκερτσάκια είναι ιδιάζουσα περίπτωση. Άλλοι πεθαίνουν στα γέλια κι άλλοι αισθάνονται όπως ο Τζακ στον Τιτανικό. Τη συνεχίζουν τη σειρά πάντως γιατί βγάζει καλά νούμερα (τηλεθεάσεις εννοώ). Εγώ προσωπικά είμαι στη μέση. Τα βλέπω (όχι φανατικά) και αρκετά σκετς μου αρέσουν γιατί τα βρίσκω εύστοχα. Τώρα για το Ελλάδα Έχεις Ταλέντο... Δε με ενθουσιάζει η εκπομπή, αν και δεν τη σχολιάζω ιδιαίτερα γιατί στο τελευταίο (χθες) είχε πάει ένας φίλος ενός φίλου μου (χμ). Πάντως γελάω με τις ατάκες του Ψινάκη, αλλά την εκπομπή γενικά τη θεωρώ ...προς αποφυγήν (και την αποφεύγω, με εξαίρεση το χθεσινό επεισόδιο).
bandit4 Δημοσ. 28 Απριλίου 2007 Δημοσ. 28 Απριλίου 2007 Ε,οχι και διαχρονικο χιουμορ τα σκερτσακια...ΗΜΑΡΤΟΝ!!! Ο μονος λογος για να τα παρακολουθησεις ειναι να εχει καυσωνα... Οι ατακες του Ψινακη καλες... +1 για απαραδεκτους(και προσθετω και "της ελλαδος τα παιδια") Η μονη εκπομπη που παρακολουθω πλεον ειναι του Λαζοπουλου και κλεφτες ματιες στα θεατρικα ζεταιμ(στο ημιχρονο του τσ.λ.)...
desolatorXT Δημοσ. 28 Απριλίου 2007 Δημοσ. 28 Απριλίου 2007 1- Το Σκε(ρ)τσακιαΠαιδια χωρις πλακα δυσκολευομαι να γελασω εσεις πως το βρισκετε Μ 2- Το ελλαδα εχεις ταλεντο που με εξαιρεση την Αλιμπερτη που μου ειναι συμπαθης μεχρι τωρα και τον Ψηνακη που βγαζει γελιο τα υπολοιπα ειναι για κλαματα Η ασχετοσυνη των κριτων ειναι τεραστια γι αυτο θαβονται τα ταλεντα στην ελλαδα ->Το "τον" τι το ήθελες, κάντο "το", αυτος ο άνθρωπος περισσότερο για ουδέτερο μ πάει, ούτε άντρα, ούτε γυναίκα, ούτε ομοφυλόφιλο μου θυμίζει... Περισσότερο μ φέρνει στα πειράματα των γερμανών στο Wolfenstein... -> Υπονοείς δλδ ότι πέρασε κάποιος με ταλέντο απο εκεί?? :???: ->Κανα 2 φορές που το είδα μου φάνηκε αρκετά αστείο... Αλλά εξαρτάται κάθε φορά απο τα συγκεκριμένα σκετσάκια.. Καποια ειναι καλά, κάποια άσχημα, καποια ετσι και έτσι...
MariaTs. Δημοσ. 28 Απριλίου 2007 Δημοσ. 28 Απριλίου 2007 Αν δείτε τους τίτλους τέλους στα Σκερτσάκια θα δείτε ότι αποτελούν τηλεοπτική μεταφορά, αλλά δεν έχω συγκρατήσει το πρωτότυπο και ξενόγλωσσο. Οπότε μέσω αυτών που μας κάνουν να γελάσουμε, τα περισσότερα σκερτσάκια λοιπόν είναι από την μεταφορά. Θεωρώ ότι ο κάθε λαός έχει δικό του τρόπο να πιάσει τους αστεϊσμούς, πόσο μάλλον εμείς στο Ελλάντα. Το 'Ελλάδα έχεις ταλέντο' ναι μεν μας έρχεται απ'το Αμέρικα, αλλά θα έλεγα περισσότερο διασκεδάζω με τα ταλέντα της Πάνια παρά με αυτά στον ΑΝΤ-1, που η επιτροπή στην ουσία είναι ο κράχτης του παρά-σόου και που κάνει ότι μπορεί για να κρατήσει τους τηλεθεατές στον ΑΝΤ-1.
SL9S9 Δημοσ. 28 Απριλίου 2007 Δημοσ. 28 Απριλίου 2007 Για μένα τα σκερτάκια είναι όλο κρυάδες. Ακόμα και αυτοί που παίζουν με το ζόρι γελάνε (στο τέλος που δείχνει). Aν δεις μια εκπομπή και είσαι τυχερός μπορεί λίγο να χαμογελάσεις. Γελιο μέχρι δακρύων και σε πολλές φάσεις (αν και έχει πολλές χαζομάρες ο τύπος) είχε το Μιστερ Μπιν παει διακοπές. Το είδε κανείς;
desolatorXT Δημοσ. 28 Απριλίου 2007 Δημοσ. 28 Απριλίου 2007 Για μένα τα σκερτάκια είναι όλο κρυάδες. Ακόμα και αυτοί που παίζουν με το ζόρι γελάνε (στο τέλος που δείχνει). Aν δεις μια εκπομπή και είσαι τυχερός μπορεί λίγο να χαμογελάσεις. Γελιο μέχρι δακρύων και σε πολλές φάσεις (αν και έχει πολλές χαζομάρες ο τύπος) είχε το Μιστερ Μπιν παει διακοπές. Το είδε κανείς; το είδε μια φίλη μου αλλά είπε ότι ήταν μεγάλη κοτσάνα, και μάλιστα μου είπε να μην διανοηθώ να το δώ..
SL9S9 Δημοσ. 28 Απριλίου 2007 Δημοσ. 28 Απριλίου 2007 Συμφωνώ ότι είναι κοτσάνα (το λεω ότι εχει χαζομαρες)...αλλά γελάς. Με τα σκερτσακια δεν γελας με τίποτα.
Sellers Δημοσ. 28 Απριλίου 2007 Δημοσ. 28 Απριλίου 2007 Τα σκερτσάκια πιστεύω ότι είναι μια αποτυχημένη αντιγραφή των πρώτων επεισοδίων των Α.Μ.Α.Ν.
andreapaog328 Δημοσ. 28 Απριλίου 2007 Δημοσ. 28 Απριλίου 2007 Το Α.Μ.Α.Ν έγραψε ιστορία! Τις δύο εκπομπές που αναφέρατε πρώτη φορά τις ακούω.(Δεν κάνω πλάκα)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.