Προς το περιεχόμενο

Επανένωση Δίσκου

Henry3GR

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας,

Τον δίσκο μου τον έχω χωρισμένο σε τρία κομμάτια. Θέλω να τον ξανακάνω 1 αλλά να είναι σαν καινούργιος. Εννοείτε ότι θα τον κάνω format. Θα τον κάνω ξανά έναν με partition magic. Αλλά ξέρω για ένα αρχείο όπου υπάρχουν οι πληροφορίες όλες για τα partition και θέλω να το διαγράψω. Να χαθεί κάθε πληροφορία για το πώς ήταν χωρισμένος ο δίσκος. Υπάρχει μια εντολή dos αλλά δεν την θυμάμαι. Οποίος ξέρει παρακαλώ να βοηθήσει. Είναι ο σωστός τρόπος αυτός για να κάνω αυτό που περιγράφω παραπάνω;

Ευχαριστώ…

Δημοσ.

θα περάσεις λειτουργικά σε αυτόν τον δίσκο όπου θες να διαγράψεις τα partition???

Αν είναι για να περάσεις λειτουργικά τότε μπορείς να διαγράψεις τα partition όταν πας για εγκατάσταση των xp. Εκεί που αναγνωρίζει τον δίσκο σου, σου δείχνει και τα partition. Με κάποιο πλήκτρο δεν θυμάμαι ποιο, φτιάχνεις καινούρια ή διαγράφεις τα παλιά Partiotion. Θα σου λέει. Τα διαγράφεις και κάνεις φορματ.... Και δεν έμεινα τίποτα.

Δημοσ.

τα bold δεν τα προσέχετε. λές να τον χρησιμοποίησει ο ίδιος μετα το στεγνό καθάρισμα; ή θα τον πουλήσει/χαρίσει γιά καινούριο;

delete partition, format to non windows filesystem, wipe disk with zeroes, μερικές ιδέες...

και 5 λεπτά με το microwave_oven.exe για ίσιωμα των πλάτερς

Δημοσ.

Αν μπορεί να μου πει και εμένα κάποιος με πιο πρόγραμμα μέσα από τα windows xp sp2 μπορώ να σβήσω εντελώς έναν seagate sata 200GB.Tον είχα φορμάρει με κάτι δισκέτες σε dos,το πρόγραμμα το είχα κατεβάσει από το site της seagate και ότι και να κάνω όταν ξεκινάει ο υπολογιστής μόνο με αυτόν τον δίσκο μου βγάζει το "μενού" από τις δισκέτες.Θέλω ο δίσκος να σβήσει εντελώς,να μην έχει τίποτα μέσα...πώς?

Ευχαριστώ.

Και κάτι άλλο,ένας 200 δίσκος πόσα GB καθαρά βλέπουν τα xp sp2?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...