johnykim Δημοσ. 28 Απριλίου 2007 Δημοσ. 28 Απριλίου 2007 Μήπως ξέρει κανείς κανένα πρόγραμμα για να χρωματίζω τους φακέλους;Μέσα απο τα windows το έχω ψάξει αλλά δεν υπάρχει κάτι τέτοιο.
poscaman Δημοσ. 28 Απριλίου 2007 Δημοσ. 28 Απριλίου 2007 ψαξε σε σελιδες με themes και modifications για XP. οταν λες χρωματιζουν εννοεις το εικονιδιο η τα γραμματα?
narbi Δημοσ. 28 Απριλίου 2007 Δημοσ. 28 Απριλίου 2007 na xrwmatizontai xwris kapoio programma kiolas dn exw xanakousei.. iparxoun omws polla eikonidia pou kikloforoun pou mporeis na antikatasthseis ta palia sou eikonidia k programmatakia pou se boithoun na kaneis kati tetoio alla k alla polla..
Members gsarig Δημοσ. 28 Απριλίου 2007 Members Δημοσ. 28 Απριλίου 2007 iColorFolder (δωρεάν) FolderIcon XP (trial) Προτιμώ το πρώτο, που έχει καλύτερο - πιο ομαλό - χρωματισμό. Το δεύτερο δίνει την δυνατότητα επιπλέον εικονιδίων
poscaman Δημοσ. 28 Απριλίου 2007 Δημοσ. 28 Απριλίου 2007 παλια χρησιμοποιουσα το microangelo....πολυ καλο και φτιαχνεις δικα σου εικονιδια....εχω να ασχοληθω ομως με το σπορ πανω απο 3-4 χρονια. προσεχε ομως τι κανεις στα .dll γιατι εκει δεν συγχωρουνται και πολλα λαθη! iColorFolder (δωρεάν) ουαου!
johnykim Δημοσ. 28 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 28 Απριλίου 2007 Θα προτυμούσα να μην κάνω αντικατάσταση(αυτο το ξέρω).Να χρωματίζονται τα εικονίδια των φακέλων οχι οι γραμματοσειρές. Ευχαριστώ gsarig κατι τέτοιο ήθελα.
johnykim Δημοσ. 28 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 28 Απριλίου 2007 Γιατί κάθε φορά που ανοίγω το icolorfolder μου χαλάει η επιφάνεια εργασίας.Αμα ξέρει κανείς κανένα αλο πρόγραμμα ας πεί.
Members gsarig Δημοσ. 28 Απριλίου 2007 Members Δημοσ. 28 Απριλίου 2007 Περίεργο, εγώ δεν έχω παρατηρήσει τέτοιο πρόβλημα... Πάντως και το foldericon κάνει την δουλειά, αλλά είναι trial.
Eusebius Δημοσ. 28 Απριλίου 2007 Δημοσ. 28 Απριλίου 2007 http://www.foldermarker.com/compare-versions.php Έχει δωρεάν έκδοση και δύο επί πληρωμή. Άμα δουλεύει καλά, πείτε να το προσθέσω στα shell extensions. http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=152730
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.