Προς το περιεχόμενο

Keyboard mouse οθονη μακρυα απο το pc

adi32

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

αν θελω να μεταφερω Keyboard mouse οθονη 10 μετρα μακριά απο το pc ποια ειναι η καλυτερη λυση?

ασυρματα ή με καλωδια ?

vga νομιζω υπαρχει 10μ

για πληκτρολογιο ποντικι υπαρχει επεκταση 10 μ ?

θα υπαρχουν προβληματα απωλειας?

Δημοσ.

Ασυρματα δεν ξερω σιγουρα αν θα φτασει.Και αν θα φτασει λογικα θα εχεις απωλειες

Αν ειναι το πληκτρολογιο και το ποντικι σου PS/2 το συνολο μετρων που μπορεις να φτασεις ειναι 10-12μ χωρις να εχεις απωλειες.Δηλαδη αν το πληκτρολογιο και το ποντικι σου εχουν 2μ π.χ καλωδιο το καθενα , εσυ θα πας να παρεις 2 προεκτασεις των 9-10μ η καθεμια για να συνδεσεις

Η οθονη δεν εχει προβλημα.Απλα θα παρεις ενα καλωδιο vga η dvi (αναλογως τι ειναι η οθονη σου).Θα κοιταξεις ομως το καλωδιο να ειναι High quality με φερριτες για να μην εχεις απωλειες σε καμια περιπτωση

Δημοσ.
αν θελω να μεταφερω Keyboard mouse οθονη 10 μετρα μακριά απο το pc ποια ειναι η καλυτερη λυση?

ασυρματα ή με καλωδια ?

vga νομιζω υπαρχει 10μ

για πληκτρολογιο ποντικι υπαρχει επεκταση 10 μ ?

θα υπαρχουν προβληματα απωλειας?

δεν έχω εμπιστοσύνη στις ασύρματες τεχνολογίες.. Υπάρχουν πάντως προεκτάσεις για καλωδια κάθε τύπου πάντως.. Πάνε σ ένα μαγαζί στην γειτονιά σου σχετικο με pc και θα σου βρούνε 100%... Εγώ έπερνα προεκτάσεις απο ένα μαγαζί στην κομοτηνή, της οποίες μου εφτιαχνε ο ίδιος ο ιδιοκτήτης του μαγαζιού...(μεγάλωνε το καλωδιο μου). Δεν έρω άν θα έχουν κα εκεί τέτιες δυνατότητες πάντως προέκτασεις θα βρεις σίγουρα.

Δημοσ.

λοιπον πηρα 15μετρο vga και 2 10μετρα ps2 και παιζουν ολα τελεια

και αν εξαιρεσεις τα καλωδια εχω το πιο αθορυβο pc του κοσμου !

Δημοσ.
δεν έχω εμπιστοσύνη στις ασύρματες τεχνολογίες.. Υπάρχουν πάντως προεκτάσεις για καλωδια κάθε τύπου πάντως.. Πάνε σ ένα μαγαζί στην γειτονιά σου σχετικο με pc και θα σου βρούνε 100%... Εγώ έπερνα προεκτάσεις απο ένα μαγαζί στην κομοτηνή, της οποίες μου εφτιαχνε ο ίδιος ο ιδιοκτήτης του μαγαζιού...(μεγάλωνε το καλωδιο μου). Δεν έρω άν θα έχουν κα εκεί τέτιες δυνατότητες πάντως προέκτασεις θα βρεις σίγουρα.

ποιό μαγαζί βρε desolatorXT σου μεγαλώνει το καλώδιο στην Κομοτηνή;:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: λέγε γιατί και εγώ Κομοτηνή μένω και με ενδιαφέρει. Υπάρχει κανείς αξιόπιστος που να ασχολείται με ΗΥ;

adi32 προτιμότερη λύση για καμμιά απώλεια είναι να βρείς τα καλώδια που θέλεις στα μέτρα που τα θέλεις χωρίς προεκτάσεις (δεν ξέρω αν γίνεται με πληκτρολόγιο /ποντίκι αυτό). τα ασύρματα όλο και κάποια προβλήματα θα σου παρουσιάσουν. Ασύρματα ποντίκια / πληκτρολόγια δίνουν στις οδηγίες χρήσης 2 μέτρα το πολύ.

Δημοσ.

το ιδιο πραγμα εχω κανει κι εγω. Εδω και δυο χρονια το πισι βρικσεται στη βεραντα και στο γραφειο μεσα μονο οθονη ποντικι και πληκτρολογιο.. το μονο που θελει ειναι λιγο ξεσκονισμα τακτικα διοτι μαζευει πολυ σκονη (ενα bowler που εχω για αυτη τη δουλεια ειναι πολυ καλο) και λιγο παραπανω στροφες στα ανεμιστηρακια το καλοκαιρι.. το χειμωνα το πισι εχει περασει βράδια εξω θερμοκρασιες κοντα στο 0 χωρις ιδιαιτερο προβλημα.. (φτου φτου μην το ματιασω..) ειναι το πιο αθορυβο που θα μπορουσε να υπαρξει.

Δημοσ.
ποιό μαγαζί βρε desolatorXT σου μεγαλώνει το καλώδιο στην Κομοτηνή;:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: λέγε γιατί και εγώ Κομοτηνή μένω και με ενδιαφέρει. Υπάρχει κανείς αξιόπιστος που να ασχολείται με ΗΥ;

adi32 προτιμότερη λύση για καμμιά απώλεια είναι να βρείς τα καλώδια που θέλεις στα μέτρα που τα θέλεις χωρίς προεκτάσεις (δεν ξέρω αν γίνεται με πληκτρολόγιο /ποντίκι αυτό). τα ασύρματα όλο και κάποια προβλήματα θα σου παρουσιάσουν. Ασύρματα ποντίκια / πληκτρολόγια δίνουν στις οδηγίες χρήσης 2 μέτρα το πολύ.

Το Asmacom ήταν το πιο μαμάτο μαγαζί για Pc, ο ιδιοκτήτης και τεχνικός μιλάμε ήξερε τα πάντα, ήμουν μόνιμος πελάτης, αλλα τώρα έκλεισε. Αυτοί κατασκεύαζαν και τα cd για τα the web αν θυμάσε σε κάποια φάση. (κάτι μπλέ και ασημί cd που έγραφαν Asmacom)

Ήθελα ,θυμάμαι, να προεκτίνω το καλώδιο για το ποντίκι μου, και 3 καλώδια LAN δικτύου... Τα πήρε τα έκοψε στη μέση, πήρε άλλα καλώδια, τα ένωσε για να επιμυκηνθεί, και τέλος πέρασε μια επίστρωση απο πλαστικό...Λίγο κάψιμο στις άκρες για να ενωθούν τα προστατευτικά περιβλήματα μεταξύ τους και έτοιμος...

Τώρα νομίζω ότι συνεργάζονται με ένα μαγαζί πίσω απο τον ΟΤΕ κοντά στην πλατεία, και έχουν μεταινηθεί εκεί. Δεν ξέρω βέβαια λεπτομέρειες γιατί δε μένω κομοτηνή ποιά.

Δημοσ.

Κατάλαβα .Θερμοσυρρικνούμενο σωλήνα εβαζε ο τυπος.Οντως κανει πολυ καλη δουλεια αυτο το προιον.Το ιδιο κανω στην δουλεια οταν παω και αλλαζω ανεμιστηρες σε Racks.Βγαζω τον παλιο , βαζω τον καινουργιο και ολα καλα.....

Δημοσ.

επειδη εχω 2 οθονες μπορω να ενωσω 2 πληκτρολογια και 2 ποντικια ταυτοχρονα και να δουλευω σε οποιο δωματιο θελω ?

ή να δουλευουν 2 ατομα ταυτοχρονα και καθε οθονη να δειχνει αλλο?

Δημοσ.
επειδη εχω 2 οθονες μπορω να ενωσω 2 πληκτρολογια και 2 ποντικια ταυτοχρονα και να δουλευω σε οποιο δωματιο θελω ?

ή να δουλευουν 2 ατομα ταυτοχρονα και καθε οθονη να δειχνει αλλο?

Τα 2 ποντίκια κουνούν τον ίδιο δείκτη, το ίδιο και με τα πληκτρολόγια (απο οποιο και να πατήσεις είναι το ίδιο) αλλα το να δείχνουν διαφορετικά πράγματα οι οθόνες γίνετε...

Π.χ. εγώ έχω την μια στο σαλόνι και την άλλη στο δωμάτιο... Εβαλα λοιπόν να βλέπουν ενα dvd οι φίλοι του αδερφού μου στο σαλόνι, ενώ εγώ έπαιζα Lineage στο δωμάτιο μου.

Δημοσ.

..πω-πω topicccccc! χαχα!...μου ήρ8αν ένα κάρρο ερωτήσεις!

...adi32...Σε 10 μετρα μακρυά.....ΤΙ οθονη θα βλέπεις;! :)

...loupis...α)..τους κλέφτες ΔΕΝ τους φοβάσαι;! :D

B)..θέλω να σε δω να αλλάζεις σιντιά από το μπαλκόνι..... lol :D

c)...φοβερό ήταν επίσης αυτό με το κρύο του χειμώνα...τι water cooling kai nitro cooling και μ.........!

..ΜΠΑΛΚΟΝΙ-ΚΟΥΛΙΝΓΚ! XAXAXXAXAXAAAA!!!!! (..σωστόςςςςς! ;)

...και βρε γαμώτο...αν ο θόρυβος είναι το θέμα...πάρτε 1 ζευγάρι ωτασπίδες! (σσσσσσσσσσςςςς!!!!!!!!!!!!! ) (ωχ η κοιλιά μου! )

..και adi32...αυτό που θες ΓΙΝΕΤΑΙ......με ΔΥΟ pcιά ! :P

(..το μόνο που δε ρώτησες βρε αθεόφοβε ήταν "-πώς μπορώ να βάλω το pc να προσέχει το μωρό,όταν κατέβω για τσιγάρα;;;;" :D

...desolatorXT...ΣΩΣΤΟΣ ! (..και γύτωσες έτσι την..."επιδρομή" στο δωμάτιο σου,ε;!...κερατούκλη!) (lol)

*..δεν ειρωνεύομαι κανεναν..ε!..απλά πως έκατσε και μου φάνηκαν πολύ αστεία ολ΄αυτά σ' αυτό το topic.. :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...