Προς το περιεχόμενο

Spiderman 3

{TDi}Dj2k..infc

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 89
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
site pou mporeis na katevaseis to game kai tin tenia antistoixa;)

xa xaxaxxaxaxa!!! poli plaka exeis re {TDi}Dj2k..infc na sai kala.....

που μπορώ να κατεβάσω το παιχνίδι και που την ταινία

sta alithia perimenis na sou apantisi kapoios se kati tetio??????

diavase kana kanona tou forum....5 mines ise gramenos....

Δημοσ.

εντάξει δεν είχα διαβάσει ποτέ κανένα κανόνα του forum

Δημοσ.
Δηλαδή τι σύστημα μάχης περίμενες; :P

Πάντα έτσι ήταν και έτσι θα είναι. Δεν θα γίνει Tekken ποτέ.

Όχι τόσο arcade τουλάχιστον. Ακόμα και το DMC3 ή το Oni είχαν καλύτερα combos και collisions. Πολύ τραγικό μου φάνηκε εμένα το όλο σύστημα μάχης :P

Δημοσ.

Δεν εννοώ ρε σεις το στιλ του Spidey. Μιλάω για την ελεεινή κάμερα όταν μάχεσαι,μιλάω για τραγελαφικά collisions,μιλάω για το avoid button που μερικές φορές δεν δουλεύει και αντί για να αποφύγει μια κλωτσιά/μπουνιά απλά περπατάει προς την μεριά του dirrection button που πατάς,για τις πέτρες που πιάνουν οι αντίπαλοι και πετάνε τις οποίες δεν μπορείς εσύ να πιάσεις ενώ απ' όσο κοίταξα δεν έχεις block button την στιγμή που οι αντίπαλοι έχουν. Με απλά λόγια το στιλ είναι κομπλέ,το όλο σύστημα όμως είναι για τα μπάζα (ΙΜΟ πάντα :P)

• Moderators
Δημοσ.

Συμφωνώ για την κάμερα και εν μέρει με τα collisions, για το dodge είμαι ok συνήθως, απλά σβήνει όταν δεν θέλω.

Όσο για τα lol και rofl, ε...black suit spidey: μια από τις κινήσεις λέγεται...ROFL COPTER (σοβαρά!!). Πετάγεται στον αέρα μαζεμένος και στριφογυρνάει σαν σβούρα και χτυπάει.

{TDi}Dj2k..infc (πως ακριβώς σε λένε σε συντομία;), δεν με χαλάνε τα spoilers για spidey προσωπικά. Έχω δει "τα πάντα" από την Marvel στα comics της, στην ταινία θα κολλήσω; :P

Πιο normal σενάριο θα έχει από μερικά sagas. Και το παιχνίδι έχει πλάκα που έχει και άλλα Bosses κλασσικά.

Δημοσ.

Το παιχνιδι εφαγε uninstall.

Αφενος τα γραφικα πολυ καλα,αφετερου το παιχνιδι πολυ βαρυ και η καμερα χειριστη ειδικα στις σκηνες μαχης!

Δεν αξιζει τον κοπο αναφορας καν,μονο για τους σκληροπυρηνικους φαν για τους υπολοιπους..κατεβαστε κατι αλλο!

• Moderators
Δημοσ.

Το τερμάτισα. Δεν λέω spoilers φυσικά. Τώρα θέλω να δω την ταινία πιο πολύ. :D

Κρίμα που έχει για ξεκλείδωμα στην PC έκδοση μόνο τον black suit spidey.

Δημοσ.

http://www.gamespot.com/pc/action/spiderman3/index.html?q=spiderman%203&tag=result;title;3

Σημερα το δοκιμασα.Ειναι μετριο κατα τη γνωμη μου και κουραζουν παρα πολυ τα κλειδωμενα fps του...

Και επισης μου δινει την αισθηση πως σερνεται στα 1280x1024 AA2 Full Details που το παιζω.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...