Προς το περιεχόμενο

Spiderman 3

{TDi}Dj2k..infc

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 89
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Akoma ena athlio movie port.

Efage uninstall sta grigora.

Gia na treksei thelei shader 3.0 karta grafikon.

Apo X1300+ pano gia ati kai 6600 gia Nvidia.

Einai vari game sinolika.

I tainia tha einai poli kaliteri.

Δημοσ.

Δεν περίμενα και κάτι διαφορετικό, μια ζωή τα παιχνίδια από ταινίες είναι άθλια. Αν θέλετε σώνει και καλά να παίξετε με τον αραχνάνρθωπο τότε marvel ultimate alliance=μονόδρομος!!!!!!!

• Moderators
Δημοσ.

Γιατί στο ultimate alliance κάνει αυτά που κάνει στις ταινίες; :P

Τότε να βάλουμε τα παλιά beat 'em ups.

Το έπαιξα το παιχνίδι, ναι, είναι βαρύ (ο john2gr δεν θα έχει πρόβλημα :P), έχει φάση, δεν είναι όπως το 2 (δλδ, δεν είναι downgraded το gameplay), κάνεις πάλι χαβαλέ γύρω γύρω στην Νέα Υόρκη μέχρι να πας σε αποστολή αν θες, με τα γνωστά races, κλπ. Έχουν βάλει μερικά νέα κολπάκια (spider sense που σου δείχνει clues μέσα από τοίχους -omg! Spider-wallhack!"-), επίσης spider-reflexes, δλδ bullet-time, το οποίο σε συγκεκριμένες φάσεις κάνει counter (ή counter attack αν πατήσεις επίθεση), διάφορα νέα combos, μερικά interactive cutscenes που πατάς τα κουμπιά και ο spidey κάνει διάφορα.

Γενικά μου αρέσει (πιστεύω ότι κάθε spidey είναι και καλύτερο), μόνο οι φάτσες δεν μου άρεσαν (μπλιεχ, next-gen σου λένε μετά. :P)

edit: Α, και ως συνήθως, νομίζω ότι η κάμερα θέλει να με σκοτώσει. :P

• Moderators
Δημοσ.

Βασικά σαν το Ultimate Spider-man.

Δλδ, όπου θες ρίχνει ιστό (απ'όποιο χέρι τον βολεύει), αρκεί να έχεις κάτι που είναι πιο ψηλά από σένα δίπλα. Πιο μετά, παίρνεις κίνηση που αν είσαι ενδιάμεσα από κτίρια, ρίχνεις και με τα 2 χέρια ταυτόχρονα και πας πιο γρήγορα ευθεία, έχει πάλι fast web swing κουμπί και γενικά έχει πλάκα. :D

• Moderators
Δημοσ.

Τελικά αυτό που με έχει πορώσει πολύ είναι τα interactive cutscenes (μια φάση σαν Dragon's Lair σκεφτείτε, κουμπιά που σου λένε τι να πατήσεις, πατάς σωστά: ο Spidey είναι πολύ cool και κάνει τα γνωστά απίστευτα.

Δεν πατάς/πατάς λάθος: Εμ...τις τρως, αλλά αν έχεις ακόμα ενέργεια, μπορείς να επαναλάβεις.).

Ειδικά αυτά όταν αντιμετωπίζεις signature villains είναι πολύ ωραία! :D

Θα έπρεπε να βάζουν και σε άλλα παιχνίδια του είδους, αλλά δεν είναι όλοι spider-man. :P

edit: Δεν είχα παίξει το Spider-man 2 ούτε σε PC, ούτε σε PS2, οπότε δεν μπέρδεψα τι ακριβώς έλεγες με το ταυτόχρονο swing. Διάβαζα σε ένα forum και το ρώταγαν πάλι. Εννοούσες τελικά να ρίχνει ιστό με το ένα χέρι μπροστά και μετά αυτόματα να πέταγε με το άλλο για να πηγαίνει συνεχόμενα μπροστά (ή κάτι τέτοιο); Τότε δεν πηγαίνει έτσι, ρίχνει μονό ιστό και τον αφήνεις και ξαναρίχνεις. Με τα 2 χέρια είναι πάλι το ίδιο σύστημα (ρίχνεις αφήνεις), αλλά πας πιο γρήγορα/ψηλά.

Δημοσ.

Τα 30fps μου τσούζουν τα μάτια (ειδικά όταν κουνάει πολύ η κάμερα). Έλεος να πούμε. Αν βρεθεί τρόπος να βγει αυτό το κωλο-lock τότε θα το παίξω και πολύ μάλιστα αλλά μέχρι τότε no thnx.

Edit: Με ενεργοποιημένο το VSync είναι κάπως ΟΚ τα πράγματα. Έχει αρκετά bugs,ο χειρισμός είναι arcade εντελώς (από τα χτυπήματα που περισσότερο μοιάζουν με την ώρα του παιδιού μέχρι και το navigation στους δρόμους),οι σκιές είναι τραγικές από κοντά και οι γραμμές των καπνών (καθότι δεν έχουν χρησιμοποιηθεί soft effects) στις γύρω επιφάνειες μου σπάνε τα νεύρα. Πάντως τρώγεται,δεν είναι πατάτα εντελώς αλλά θα μπορούσε να ήταν και καλύτερο. Ορίστε και μερικές εικόνες: 1600x1200 + 8xFSAA + 16xAF + Max Detail

spideyes1.jpg

spidey2wv7.jpg

snap039id7.jpg

Δημοσ.

re paida plinligo to evala to game

kano save to vgazo kai meta den ksana embene

"sfalma sto game.exe" ksanavaazo to game.exe pali ta idia

mipos kseri kanenas ti na kano ??

to pc einai 8800 gtx amd 5200 2 g ram 800ares

Δημοσ.

που μπορώ να κατεβάσω το παιχνίδι και που την ταινία

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...