searching Δημοσ. 28 Απριλίου 2007 Δημοσ. 28 Απριλίου 2007 Συγνώμη αν ενοχλώ που και που ζητώ την γνώμη σας γιατί άλλαξα την σελίδα γιατί πρόκειται να την παρουσιάσω στους χορηγούς μου. Δεκτά όλα τα σχόλια αρνητικά θετικά Ευχαριστώ πολύ και ζητώ συγγνώμη. http://www.aera.gr/gr
vatraxopedila Δημοσ. 29 Απριλίου 2007 Δημοσ. 29 Απριλίου 2007 γενικα πολυ ωραια αλλα νομιζω οτι εχει υπερβολικα πολυ συγκεντρωμενες πληροφοριες στην αρχικη σελιδα που ειναι λιγο κουραστικο. επισης ξανασκεψου το για κοκκινα γραμματα σε ασπρο φοντο επισης καλυτερα να βαλεις το ονομα του σιτε πανω πανω και απο κατω το μενου..αυτα...καλη επιτυχια +1 για τη Κρητη!
Gigenis Δημοσ. 29 Απριλίου 2007 Δημοσ. 29 Απριλίου 2007 Φίλε μου καλή η προσπάθεια σου και αξιέπαινη η δουλεία που έχεις ρίξει αλλά... Αν ήμουν εγώ χορηγός δεν θα πλήρωνα για να παρουσιαστώ σ' αυτό το site. Δεν ξέρω αν το υλικό που έχεις βάλει έχει καμιά αξία. Δεν είχα χρόνο αλλά ούτε και ενδιαφέρον να το ψάξω. Η εμφάνιση του όμως δεν μου λέει τίποτα απολύτως. Το έχεις στήσει σε joomla αλλά δεν φρόντισες να το αλλάξεις ώστε να έχει την δική του ταυτότητα. Κι επίσης το logo και το banner που έχεις βάλει, είναι κακοφτιαγμένα. Κάτω του μετρίου. Συνέχισε να το δουλεύεις. Και μην επαναπαύεσαι.
poscaman Δημοσ. 29 Απριλίου 2007 Δημοσ. 29 Απριλίου 2007 θα συμφωνησω με την βατραχοπεδιλα οτι με το που μπαινεις στο site "μπουκωνει" το ματι σου!θελει πολύ ώρα να καταλάβεις τι ακριβώς βλέπεις και μέχρι να βρεις άκρη τα παρατάς και φεύγεις...
HexStatic Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 Akoma ena new thread me mia ilithia dikaiologia gia na diafimiseis to site sou. Toulaxiston sto epomeno topic pou tha ksananoikseis gia ti selida sou na mas peis kai posa click dexesai apo to insomnia... na pernei kai pososto toulaxiston.... Exeis ena site me tosous episkeptes , giati den bazeis ena poll na matheis an einai wraio to layout i oxi kai kathesai kai anoigeis edw pera AKOMA ENA THREAD? Ένα πρωτοποριακό περιοδικό - οδηγός Κρήτης Κρητικές αγγελίες ια θερμή συνέντευξη με τις πανέμορφες αμερικανίδες Djʼs Diamond - Miss Lisa Ψάχνω άτομα να δουλέψουν για περιοδικό στο internet Το ποιο περίεργο περιοδικό Φίλοι insomnia την βοήθεια σας για να ολοκληρώσω ένα πρωτοποριακό site Megalo Afieroma se Kauta Party Sta Chania Louie Vega, James Benitez kai Kevin Yost Alexandros Christopoulos and Chivas in NeroMylos Φωτογραφικό υλικό από party στα Χανιά Prototipo international dating club free Ringtones E-mail έκπληξη για την λειτουργία του site μου. Glam Fashiow Show Chania 2005 Boithia gia to kainourgio mou site Kevin Yost Okeanos Beach Bar Ta agapimena mou tragoudia gia auto to kalokairi Another Cool Chat Photo and videos apo teleti li3i kai enar3is 38 Hot Wallpaper Hellas Songs Ena lexiko me lexis pou xrisimopioun i neollines Thelo Boithia gia na olokliroso kati ena aparadexto problima sto site mou
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.