Προς το περιεχόμενο

Bios & Agp

dalton85

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

paidia help ekana mia PATATARA O M$^*%^&KAS Piga sto bios kai ekei poueixe gia 128 mnmh ths kartas grafikwn evala 256 kai twra h o8oni deixnei na mhn pairnei sima apo ti karta grafikwn. Kai egw exw mia saphire 9600 pro. Den kserw ti na kanw exw psilo frikari HELP HELP HELP

Δημοσ.

Ok thanks ρε boys. Toσα χρονια δεν εχω κανει ποτε ουτε ενα overclocking και ας εχω αλλαξει 4 συστηματα. εΕτσι δεν ειχα την χαρα ουτε και την γνωση του Clear CMOS.

Οσο ζω μαθαινω και οσα και αν μαθαινω παντα θα εχω και μια νεα βλακεια να κανω.

Δημοσ.

Αν δεν παθεις δεν θα μαθεις!Επισης δεν κανεις τπτ αν δεν πας τουλαχιστον 1 φορα το μηνα το πισι για σερβις :-P:-P

Δημοσ.

Σε πληροφορω οτι δεν εχω παει ποτε ουτε ενα μου pc για service απο το 96. Παντα προσεχω και παντα σχεδον οταν γινει κατι ειτε ξερω μονος τι φταει ειτε μπορω να βρω καποιον που να το εχει παθει.

Στο service ετσι και μυριστουν ασχετο σε παραμυθιαζουν αβερτα. Εχω παθει και εχω μαθει αρκετα πιστευω. Αλλα να που εμελε να παθω και αυτο( παλι καλα που εμαθα απο αυτο και πραγματικα δεν επαθα)

Δημοσ.

Βγάλε την μπαταριά της μητρικής για κανένα δεκάλεπτο και θα επαναφερεις τις εργοστασιακές ρυθμίσεις στο bios.

Αν και λίγο χλωμό το βλέπω να μη σου δίνει σήμα επειδή άλλαξες το aperture size.....................

Δημοσ.

an to reset toy bios ton ksanaefere sta...isa toy,oti kai na leme einai beepes..Alla symfwnw me ton costas ioannoy ,ti na leei poy allakses to apperture size...provlhmata sta windows ISWS na eixes aplws..alla oxi kai no signal.eleos.

(re mpas kai to allakses xeirwnaktika to bios? :P)

Δημοσ.
Απο οσα γνωριζω εφοσον δεν υποστιριζει το συστημα huper memory πρεπει να παθαινει καποιο conflict.

Hyper memory και Ati 9600pro νομίζω ότι απλά δεν υπάρχουν αφού τώρα τελευταία εφμανίστηκαν στις κάρτες γραφικών τεχνολογίας pci-x.

To apperture size άλλαξες στο bios αλλά αυτό σίγουρα δεν προκαλεί κανένα πρόβλημα conflict γιατί η gpu το χρησιμοποιεί όταν το έχει ανάγκη μόνο, κυρίως σε παιχνίδια...

Δημοσ.
Hyper memory και Ati 9600pro νομίζω ότι απλά δεν υπάρχουν αφού τώρα τελευταία εφμανίστηκαν στις κάρτες γραφικών τεχνολογίας pci-x.

To apperture size άλλαξες στο bios αλλά αυτό σίγουρα δεν προκαλεί κανένα πρόβλημα conflict γιατί η gpu το χρησιμοποιεί όταν το έχει ανάγκη μόνο, κυρίως σε παιχνίδια...

Eιχα 2 DIMM μνημες 256 στα 400 και οι δυο. Πειρα τωρα και μια 1gh μνημη στα 400 και αυτη αλλα πρεπει να μπουν με καθορισμενει σειρα, μια 256 μετα η 1 και μετα η δευτερη 256 στα αντιστοιχα slot για να δουλεψουν και οι τρεις μαζι. Εκτος απο το π[ροβλημα οτι πευτουν στα 200mh για να δουλεψουν μαζι(ετσι μονο δεχεται η μητρικη 2 dimm single side και 1 double) οταν πηγα και εκανα την αλλαγη στο bios( του aperture size) μετα το restart δεν εστελνε καθολου σημα η gpu στην οθονη.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...