Προς το περιεχόμενο

Αναβάθμηση μνήμης σε Satellite A100-011

bigbill

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεία σας. Έχω ένα toshiba Satellite A100-011 με 2 χ 512 mb μνήμης και θα ήθελα να αναβαθμησώ σε 2GB συνολική μνήμη. Αλλά για να γίνει αυτό θα πρέπει να βγάλω την παλιά μνήμη και να βάλω καινούργια με κόστος 200 ευρώ. Ξέρετε κανένα κατάστημα που κάνει αναβαθμίσεις και δέχεται να αγοράσει τις παλιές μνημες ωστέ να πληρώσω μόνο την διαφορά;

Δημοσ.
Γεία σας. Έχω ένα toshiba Satellite A100-011 με 2 χ 512 mb μνήμης και θα ήθελα να αναβαθμησώ σε 2GB συνολική μνήμη. Αλλά για να γίνει αυτό θα πρέπει να βγάλω την παλιά μνήμη και να βάλω καινούργια με κόστος 200 ευρώ. Ξέρετε κανένα κατάστημα που κάνει αναβαθμίσεις και δέχεται να αγοράσει τις παλιές μνημες ωστέ να πληρώσω μόνο την διαφορά;

αγορασε απο ebay μνημες.εγω πληρωσα για 2 μνημες χιλιαρες 100δολαρια μαζι με τα μεταφορικα δηλαδη 73ευρω:-D :-D :-D

Δημοσ.

Είσαι σίγουρος ότι έχει 2χ512? Το άνοιξες ή σου το είπαν από την αντιπροσωπεία? Γιατί το δικό μου έχει 1χ1024. Η ideal μου έλεγε ότι έχει 2χ512 και επέμενε μάλιστα.(το 1χ1024 το έχει 282 ευρώ). Μάλλον θα βάλω kingston που έχει γύρω στα 100 ευρώ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...