felikas Δημοσ. 27 Απριλίου 2007 Δημοσ. 27 Απριλίου 2007 Καβατζώθηκα με ένα mobo από τη δουλειά, αλλά δεν ξέρω αν λειτουργεί! Πως το ελέγχω αυτό, από τη στιγμή που δεν έχω ούτε cpu, psu, ούτε κανένα άλλο εξάρτημα; Με κανά πολύμετρο;; Ευχαριστώ!
poscaman Δημοσ. 27 Απριλίου 2007 Δημοσ. 27 Απριλίου 2007 πολυμετρο:mrgreen:???με συγχωρεις φιλε μου αλλα με εκανες και γελασα... (μην το παρεις στραβα) αλλα δεν ειναι εφικτο να γινει αυτο που λες.μονο τις θυρες να μετρησεις ποσες ειναι θες μια ζωη για να ελεγξεις με πολυμετρο (ασε που δεν νομιζω να γινεται καν..) ελεγξε απλα με το ματι αν ειναι ολα καλα αν οι πυκνωτες εχουν φουσκωσει η σκασει...κατι αλλο δεν νομιζω να γινεται..
felikas Δημοσ. 27 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 27 Απριλίου 2007 Εφερα ένα παράδειγμα, όσο χαζό και αν σου φαίνεται, γιατί, έλεγα μήπως, όπως σε ένα psu βραχυκυκλώνεις το πράσινό με μια μαύρη υποδοχή και λειτουργεί, κατά έναν παρόμοιο τρόπο να μπορεσω να ελέγξω και την μητρική! Σε ευχαριστώ για την αμεσότητα πάντως!
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 27 Απριλίου 2007 Moderators Δημοσ. 27 Απριλίου 2007 Δυστυχως δεν γινεται φιλε μου... (και τι εννοεις καβατζωθηκα?? χιχιχι!!!)
poscaman Δημοσ. 27 Απριλίου 2007 Δημοσ. 27 Απριλίου 2007 καλη η αναλογια αλλα 1 ενωση στον επεξεργαστη να εχει παει περιπατο τοτε παει ολη η mobo.και αυτο ειναι κατι δυσκολο να δεις τοσο με το ματι οσο και με "εργαλεια"
felikas Δημοσ. 27 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 27 Απριλίου 2007 Δυστυχως δεν γινεται φιλε μου...(και τι εννοεις καβατζωθηκα?? χιχιχι!!!) Όχι ρε συ, νόμιμα την πήρα! Λύσανε ένα pc κ έμεινε κουτί (ωραίο, έχει και μια λαβή από πάνω κ το μετέφερα ευκολότερα), μητρική κ κάτι spdif k usb cards! Ευχαριστώ παίδες. Άλλη μία ερώτηση: Τι να την κάνω άραγε, αξίζει να "χτίσω" κανα Ρ4 πάνω του; Πόσα να μου πάει;
poscaman Δημοσ. 27 Απριλίου 2007 Δημοσ. 27 Απριλίου 2007 αν εχει μονο mobo κανα 100αρι υπολογιζω.τωρα στη υπογραφη σου βλεπω οτι απο pc εχεις 2-3 (και κατεβαστηρι) να στησεις τωρα pc με Ρ4 για κατεβαστηρι ειναι μια καλη λυση αλλα σου χρειαζεται-θελεις???
felikas Δημοσ. 27 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 27 Απριλίου 2007 Ζήλεψα κ την υπογραφή σου (για αγγελιες)! Να το δώσω σε κανά ξαδερφάκι μου, να μάθει από pc-ιά! Καλό δε θα ήταν αφού μου "έκατσε" η περίπτωση; Αμα πάει 100-αρικο, καλά θα είναι! Ευχαριστώ κ πάλι...
poscaman Δημοσ. 27 Απριλίου 2007 Δημοσ. 27 Απριλίου 2007 αν ειναι ετσι (να κανεις το καλο :)) τοτε φτιαχτο....ψαξε σε αγγελιες εδω κι αλλου θα βρεις παλια πραγματα..παντως αν θελεις μια καρτουλα γραφικων παλια εχω και καθεται...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.