mixalis8 Δημοσ. 27 Απριλίου 2007 Δημοσ. 27 Απριλίου 2007 Λοιπόν.. ακούστε τι θέλω να κάνω... Στο site μου έχω phpbb forum. Το υπόλοιπο site ομως είναι γραμμένο στο χέρι. Χρησιμοποιώντας την βάση του phpbb που περιέχει του εγγεγραμένους χρήστες θέλω να κάνω στο site ένα login και να δημιουργεί το ίδιο cookie που δημιουργεί και όταν κάνω login απο το forum... Ελπίζω να καταλάβατε τι θελω... τι πρεπει να περιέχει αυτό το cookie???? (μήπως ξέρει κανένας απο SmartyPHP???)
Mystirios Δημοσ. 29 Απριλίου 2007 Δημοσ. 29 Απριλίου 2007 Μήπως το login γίνεται με session? τότε έχεις διαθέσιμο το username που ψάχνεις μέσω του πίνακα $_SESSION
mixalis8 Δημοσ. 29 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 29 Απριλίου 2007 με cookies γινεται.. αλλιώς δεν θα είχε auto log in.........
alkisg Δημοσ. 29 Απριλίου 2007 Δημοσ. 29 Απριλίου 2007 Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να ψάξεις τον κώδικα του phpBB και να καλέσεις τη συνάρτηση logon() ή όπως αλλιώς τη λένε, ώστε να σου κάνει αυτή τον έλεγχο username/password από τη βάση και να σου βάλει το cookie χωρίς να παιδεύεσαι "χειρωνακτικά". Αν ήταν SMF θα σου έλεγα, δυστυχώς από phpBB έχω μαύρα μεσάνυχτα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.