Προς το περιεχόμενο

AMD ή INTEL

KazzaDum

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

AMD ή Intel

Πιτσες ή σουβλακια

Αυτοκινητο ή μηχανη

:mrgreen:

Ποσες φορες θα τα πουμε. Του καθενος δικα του ειναι τα λεφτα οτι θελει τα κανει. Αυτη τη στιγμη ομως οι επεξεργαστες της intel ειναι καλυτεροι. Οχι επειδη ετσι πιστευω εγω ή καποιος άλλος. Δεν ειναι θεμα πιστης. Ειναι θεμα αριθμων. Κι εγω AMD fanboy ειμαι και αμα ηταν να παρω τωρα CPU (μακαρι :cry: ) θα επαιρνα core2duo ή θα περιμενα τους K10.

ΥΓ. Μου ηρθε τωρα το θεμα της πιστης επειδη θυμηθηκα μια συζητηση με ενα φιλο μου για τις διαφορες αναμεσα σε αυθεντικα και πειρατικα windows. Και θελοντας να αντικρουσει τις αποψεις μου, μου λεει αρχιζοντας: "Εγω ξερεις τι πιστευω?" (μπλα μπλα τα υπολοιπα δεν εχουν σημασια).

Δημοσ.

Όπως είπατε και εσείς είναι λίγο βαρετό αυτό που γίνεται κάθε φορά που θέλουμε να φτιάξουμε ένα νέο υπολογιστή...

Αλλά το όλο ζήτημα γίνεται για να πουν τη γνώμη τους για το τι πιστεύουν κάποια άτομα που ασχολούνται με το αντικείμενο και έχουν δει 5 πράγματα παραπάνω. Έτσι αποκτάμε μια πιο σφαιρική άποψη από το να διαβάσουμε απλά ένα συγκριτικό τεστ και να μπορούμε να αποφασίσουμε καλύτερα.

Αυτή είναι η απόψή μου για το τι γίνεται το όλο θέμα...

Άσχετα από το ποιά είναι πραγματικά καλύτερη, προτιμώ την Intel. Την παρούσα χρονική στιγμή όμως συμβαίνει η συγκεκριμένη εταιρία να έχει και τους καλύτερους επεξεργαστές. Σε ένα χρόνο όμως μπορεί να είναι η AMD καλύτερη από την Intel. Οπότε γυρνάμε και πάλι στην αρχή!!!

Δημοσ.

Δύο ερωτήσεις πριν 5 μέρες, άφησε τα παλικάρια να σφάζονται για το αν τα βιστα φορτώνουν με 2 ή με 10 γιγα ραμ... και άφαντος.

και τι ερωτήσεις ... Κλασική περίπτωση garbage in - garbage out.

Για να βάλεις Vista θα φτάσει. Mια χαρά τρέχει το setup με 1 γίγα, και περισσεύουν και 300 mb για σερφινγκ.

Στατιστικά αν το δούμε, πιστεύω οτι θα επανεμφανιστεί πάλι σε 1 ή σε 3 μήνες.

πιθανό ακόμα με την απορία αν πρέπει να πάρει amd ή intel..

(ισως να εχει προσθέσει στις εναλλακτικες και τον Zilog Z80 ).

5/06, και 10/06 το ίδιο θέμα έψαχνε :) οπότε ότι προτάσεις κάνετε, καλύτερα να αναφέρονται στις κολεξιόν AMD, Intel, VK, "Ανοιξη 2010".

οκταπήρινους, και άνω, δηλαδή, γιατι περίπου τότε θα πάρει τη μεγάλη απόφαση, όπως το κόβω.

πώς; ο Βασίλειος δεν θα λανσάρει και επεξεργαστές; αφού το διάβασα στο inquirer

Δημοσ.
AMD θρησκεία θύρα 13 !!!
ΑΜD γιατί ετσι μας αρεσει.

Εχουν και καλυτερη προβλεψιμοτητα (εννοω περι Βιβλου). :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...