Προς το περιεχόμενο

Εγγύηση HP on site

strudel7878

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επειδή ενδιαφέρομαι για το παρακάτω λαπτοπ,

http://www.play247.gr/index.php?main_page=product_info&products_id=4162

και θέλω και την τριετή εγγύηση on site, θέλω να ρωτήσω αν την έχει κάποιος και κυρίως αν την έχει χρησιμοποιησει. Επειδη ειμαι καλομαθημένος με την αντίστοιχη της Dell (αψογη) θελω να μαθω αν αξιζει αυτή της ΗΡ.

Ευχαριστω

Δημοσ.

κάτι ακόμα...

Σε χαλασμένο part κανουν αντικατάσταση η επισκευή?

Γιατί η dell κάνει κατ'ευθείαν αλλαγή με καινούριο χωρίς να σε ρωτάει πολλά πολλά. Αλλά dell = Hp +450 euro....

Δημοσ.

Τα παραλες, δεν ειναι διαφορα 450 ευρω. Μην σου πω δεν υπαρχει καν διαφορα με τον 6400. Για την ακριβεια , 1373 ευρω βγαινει με ΦΠΑ, απλα εχει κατωτερη αναλυση οθονης (1440*900). Αυτο με την εγγυηση της Dell ειναι ψιλοαπατη. Βαλε τον ενα χρονο τωρα και μετα απο εναν χρονο βαλε ακομα εναν αμα ειχες προβληματα στο διαστημα αυτο.

Δημοσ.

o 6400 με το ιδιο config κανει 1460 χωρις φπα. και εχει ενα βασικο (για μενα ) μειονεκτημα. γυαλιστερη οθονη . Δεν λέω στο 9300 που έχω εχει φοβερη οθόνη για παιχνιδια και dvd αλλα οταν τον θες για δουλεια δεν θες να βλεπεις την φατσα σου στον καθρεφτη συνεχεια.... Αν παω gia dell θα κοιταξω για lattitude μονο...

Δημοσ.

1373 βγαινει με ΦΠΑ τελικα, και standard θα σου το ριξουν αμα παρεις τηλεφωνο. Κατι κανεις λαθος νομιζω. Αυτη περι καθρευτη ισχυει και εγω ακριβως τον ιδιο με εσενα εχω, αλλα με 1GB ram.

Δημοσ.
Τα παραλες, δεν ειναι διαφορα 450 ευρω. Μην σου πω δεν υπαρχει καν διαφορα με τον 6400. Για την ακριβεια , 1373 ευρω βγαινει με ΦΠΑ, απλα εχει κατωτερη αναλυση οθονης (1440*900). Αυτο με την εγγυηση της Dell ειναι ψιλοαπατη. Βαλε τον ενα χρονο τωρα και μετα απο εναν χρονο βαλε ακομα εναν αμα ειχες προβληματα στο διαστημα αυτο.[/QUOTE]

lipamai pou tha sto pw alla an den apatwmai (gia toshima toulaxisto) den pezei auto. prepei na to kaneis entos 15-30 imerwn apo thn agora tou laptop. me auth th logiki tha sou pareixan lifetime egiisi.....

Δημοσ.

Κανεις δεν ειπε οτι ειναι 70 ευρω τον χρονο η εγγυηση, οπως επισης δεν ειπα οτι το κανουν συνεχως. Απλα σε ρωτανε πριν το τελος του πρωτου χρονου αν θες να παρεις +1 ή +2 χρονια, και μετα δεν ξαναεπικοινωνουν μαζι σου.

Δημοσ.

Εγω χρησιμοποιοω εδω στην εταιρια που δουλευω για εκτυπωτες την On-Site εγγυηση,

και αν το προβλημα ειναι "απλο" ή υπαρχει το χαλσαμενο part στην αποθηκη τους τοτε ερχονται εντος 2 ημερων.

Ειμαι ευχαριστημενη (οχι απολυτα - αλλα μεσα σε νορμαλ πλαισια).

Αυτα γνωριζω!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...