Προς το περιεχόμενο

Αναλύσεις της Nvidia GeForce FX 5200

mtaras

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σκέφτομαι αυτόν τον καιρό να πάρω μια οθόνη 19" και πάνω. Το θέμα είναι αν θα χρειαστεί να αγοράσω και νέα κάρτα γραφικών για να την υποστηρίζει. Με την κάρτα που έχω Nvidia GeForce FX 5200 δεν ξέρω αν θα μπορώ να έχω αναλύσεις της τάξης 1680*1050 και γενικά αναλύσεις από wide οθόνες.

Κάποιος πιο ειδικός που να γνωρίζει; Να σημειώσω ότι έχω agp κάρτα γιατί αυτήν υποστηρίζει ο Η/Υ μου. Αν δεν μπορώ να κάνω την δουλειά μου με την συγκεκριμένη κάρτα, ποια μου προτείνετε; Δεν ασχολούμαι με παιχνίδια ή κάτι ιδιαίτερο. Εφαρμογές γραφείου και Internet.

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Μια χαρα θα εισαι. Εφοσον δεν ασχολεισαι με 3D εφαρμογες το συστημα θα πηγαινει οπως και πριν (αρκει να μην εχεις κανεναν επεξεργαστη-απολιθωμα κατω απο τα 800MHz).

Δημοσ.

μια χαρα εισαι.. δε χρειαζεσαι καινουρια...οσων αφορα την υποστιριξη τη οθονης τουλαχιστον..

• Moderators
Δημοσ.

Εαν ειναι DVI η συνδεση, να σε ειδοποιησω οτι η FX5200 δεν σηκωνει 1680x1050 wide στο DVI της...

Δημοσ.

Thanks παίδες. Σκέφτομαι να πάρω την LG L226WT-WF που μόλις είδα στο νέο PC magazine. Λογικά δηλαδή δεν θα έχω πρόβλημα όπως μου λέτε.

Τώρα δεν ξέρω αν η οθόνη είναι DVI και αν θα έχω πρόβλημα με την ανάλυση, όπως λέει και ο GeorgeMan.

Πάντως δεν θα χρειαστεί από ότι μου φαίνεται να αγοράσω νέα κάρτα και αυτό είναι το καλό.

• Moderators
Δημοσ.

Η μεγιστη αναλυση 2048 ειναι απο το d-sUB και οχι απο το DVI.

Εγγυημενα πραγματα, ειχα FX5200. ;)

Για την 1050 δεν ξερω παντως...

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Να ρωτήσω και εγώ την έχω συνδεδεμενη στο d-sub και με μια fx5600xt/256mb αλλά ότι και να κάνω την ανάλυση 1680χ1050 δεν την βλέπω ή πάνω ή κάτω πρέπει να πάω καμμιά ιδέα?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...