Προς το περιεχόμενο

Help! Πρόβλημα με Acer 9424

Lucretius

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ.
Λοιπόν, το λαπτοπ βρίσκεται από χθες το πρωϊ στην Mdi (για να την βρείς πρέπει να έχει μπάρμπα στην πολεοδομία) για σέρβις. Μου είπαν για 2 με 4 εβδομάδες αν και είμαι σχεδόν σίγουρος οτι θα πάρει περισσότερο. Από το τηλέφωνο που πηρα πρίν το πάω δεν μου είπαν τι πρόβλημα έχει - αν και κατα δική μου εκτίμηση μάλλον φταίει η μητρική. Και πάνω που το είχα σετάρει στα μέτρα μου!

δεν εχεις προβλημα επι αυτου διοτι ο σκληρος δισκος δεν προκειται να περαχτει διοτι δεν υπαρχει λογος επανεγγαταστασης

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Και εκεί που έλεγα οτι η περιπέτεια του υπολογιστή είχε τελειώσει (στο πρώτο περιστατικό είχε πρόβλημα μία από τις μνήμες) σήμερα, λίγο παραπάν από ένα χρόνο μετά ο υπολογιστής αρνείται να ξεκινήσει. Τον είχα κλείσει το μεσημέρι όταν έφυγα από το σπίτι (έβλεπα οτι η θερμοκρασία είχε φτάσει τους 45 και δεν ήθελα να ρισκάρω θερμοπληξία) και όταν γύρισα, πριν καμιά ώρα, αρνούνταν επίμονα να ανοίξει. Ανάβει μόνο το λαμπάκι του dvd drive, το κουμπί του power και η λυχνία λειτουργίας της οθόνης, η οθόνη όμως μένει κλειστή. Αφαίρεσα την μπαταρία και πάτησα το power για δεκαπέντε δευτερόλεπτα (συνταγή από την πρώτη επισκευή του υπολογιστή). Οι μνημες δεν έχουν πρόβλημα, καθώς λειτουργούν κανονικά σε άλλον υπολογιστη. Το ίδιο και ο σκληρός δίσκος. Ο φορτιστής δεν νομίζω να έχει πρόβλημα, καθώς το λαμπάκι του ανάβει κανονικά και η θερμοκρασία του ειναι σταθερή. Αν έχετε κάποια ιδέα με σώζετε,καθώς εδώ και ένα εξάμηνο ο φορητος είναι εκτός επίσημης εγγύησης (αν και έχω την εντύπωση οτι αν πάω και κάνω φασαρία στην mdi μπορεί και να μου αναγνωριστεί η διετής εγγύηση που προσφέρει ο νόμος)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...