Lucretius Δημοσ. 27 Απριλίου 2007 Δημοσ. 27 Απριλίου 2007 Και έλεγα οτι είμαι ο μόνος με acer που δεν έχει καποιου είδους πρόβλημα! Λοιπόν, από χθες, και χωρίς κανένα προηγούμενο, σταμάτησε να λειτουργεί. Όταν τον βάζω να φορτίσει ανάβοσβήνει το κουμπί power και τα led του σκληρού δίσκου και της παροχής ρεύματος. Όταν προσπαθώ να τον ανοίξω αναβοσβήνουν και τα τρία στιγμιαία, και μετά τίποτα! Στο manual δεν αναφέρει τίποτα σχετικά με το πρόβλημα μου. Κάθε βοήθεια είναι ευπρόσδεκτη
tasosvel Δημοσ. 27 Απριλίου 2007 Δημοσ. 27 Απριλίου 2007 φιλε μου οι acer ειναι περιεργα μηχανηματα !! ετσι ειχα κι εγω εναν και καποια μερα σταματησαν να δουλευουν 5 πληκτρα απο το πληκτρολογιο χωρισ λογο !!¨) εγγυηση εχει? βγαλε απο πανω την μπαταρια και δοκιμασε να το ανοιξεις !! τι ακριβως κανει? μηπως δουλευει το notebook αλλα δεν δουλευει η οθονη του?
Lucretius Δημοσ. 27 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 27 Απριλίου 2007 Όταν βγάζω την μπαταρία και το έχω στο ρεύμα κάνει ακριβώς το ίδιο και δεν ανοίγει κάν. Η οθόνη δεν δείχνει τίποτα, ούτε ακούγεται κάποιο ανεμιστηράκι. Επειδή είναι εντός εγγύησης, το κόβω για service!
tasosvel Δημοσ. 27 Απριλίου 2007 Δημοσ. 27 Απριλίου 2007 πηγαινε το απ ευθειας για service !! αφου εχεις εγγυηση εισαι οκ !!
Lucretius Δημοσ. 27 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 27 Απριλίου 2007 Ευχαριστώ! Μείνετε συντονισμένοι για τις εξελίξεις! (αλήθεια υπάρχει κάποιος νόμος της γκαντεμοδυναμικής που να ορίζει οτι όλα τα προβλήματα πρέπει να εμφανίζονται Παρασκευή απόγευμα; )
tasosvel Δημοσ. 27 Απριλίου 2007 Δημοσ. 27 Απριλίου 2007 μπα !! στα acer μπορει να εμφαινιστουν οποτεδηποτε !!¨) χαχα !!
Lucretius Δημοσ. 27 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 27 Απριλίου 2007 Πλέον το έχω συνειδητοποιήσει! :evil: Never more!
Acid-Burn Δημοσ. 27 Απριλίου 2007 Δημοσ. 27 Απριλίου 2007 Kati paromoio ekane kai se enan gnwsto mou kai telika eftaige o fortisths...kai malista oxi o fortisths fortisths alla to miso meros tou pou htan to kalwdio :-P To laptop htan mia xara....Apla eixe meinei apo mpataria kai den fortize... Den koitas ki esy mpas kai breis allon fortisth mpas kai glitwseis arketo kairo talaipwria????
Lucretius Δημοσ. 27 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 27 Απριλίου 2007 θα δοκιμάσω με άλλο φορτιστή αν και δεν νομίζω να έχω αποτέλεσμα, καθώς ακόμη και χωρίς φορτιστή,τα ίδια κάνει!
Acid-Burn Δημοσ. 27 Απριλίου 2007 Δημοσ. 27 Απριλίου 2007 h mpataria exei akoma h exei teleiwsei teleiws???
Lucretius Δημοσ. 27 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 27 Απριλίου 2007 Μάλλον έχει, σε άλλο φορητό δουλεύει μια χαρά!
astrea966 Δημοσ. 27 Απριλίου 2007 Δημοσ. 27 Απριλίου 2007 μαλλον το βλεπω να παει για μητρικη.τουλαχιστον αυτο εκανε και ενα ibm λαπτοπ που ειχα και εφτιαξε μετα απο αντικατασταση μητρικης
mitsakos13 Δημοσ. 28 Απριλίου 2007 Δημοσ. 28 Απριλίου 2007 με άγχωσες έχω και το ίδιο laptop... φτου φτου μη το ματιάσω δεν έχω μέχρι τώρα κανένα πρόβλημα.
Lucretius Δημοσ. 28 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 28 Απριλίου 2007 thanks για τις πληροφορίες. Την δευτέρα το πρωϊ πηγαίνει για σέρβις (εκεί θα έχουμε τρελλά γέλια! )
Lucretius Δημοσ. 2 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 2 Μαΐου 2007 Λοιπόν, το λαπτοπ βρίσκεται από χθες το πρωϊ στην Mdi (για να την βρείς πρέπει να έχει μπάρμπα στην πολεοδομία) για σέρβις. Μου είπαν για 2 με 4 εβδομάδες αν και είμαι σχεδόν σίγουρος οτι θα πάρει περισσότερο. Από το τηλέφωνο που πηρα πρίν το πάω δεν μου είπαν τι πρόβλημα έχει - αν και κατα δική μου εκτίμηση μάλλον φταίει η μητρική. Και πάνω που το είχα σετάρει στα μέτρα μου!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.