Προς το περιεχόμενο

Help! Πρόβλημα με Acer 9424

Lucretius

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και έλεγα οτι είμαι ο μόνος με acer που δεν έχει καποιου είδους πρόβλημα! Λοιπόν, από χθες, και χωρίς κανένα προηγούμενο, σταμάτησε να λειτουργεί. Όταν τον βάζω να φορτίσει ανάβοσβήνει το κουμπί power και τα led του σκληρού δίσκου και της παροχής ρεύματος. Όταν προσπαθώ να τον ανοίξω αναβοσβήνουν και τα τρία στιγμιαία, και μετά τίποτα! Στο manual δεν αναφέρει τίποτα σχετικά με το πρόβλημα μου.

Κάθε βοήθεια είναι ευπρόσδεκτη

Δημοσ.

φιλε μου οι acer ειναι περιεργα μηχανηματα !! ετσι ειχα κι εγω εναν και καποια μερα σταματησαν να δουλευουν 5 πληκτρα απο το πληκτρολογιο χωρισ λογο !!¨) εγγυηση εχει? βγαλε απο πανω την μπαταρια και δοκιμασε να το ανοιξεις !! τι ακριβως κανει? μηπως δουλευει το notebook αλλα δεν δουλευει η οθονη του?

Δημοσ.

Όταν βγάζω την μπαταρία και το έχω στο ρεύμα κάνει ακριβώς το ίδιο και δεν ανοίγει κάν. Η οθόνη δεν δείχνει τίποτα, ούτε ακούγεται κάποιο ανεμιστηράκι.

Επειδή είναι εντός εγγύησης, το κόβω για service!

Δημοσ.

Ευχαριστώ! Μείνετε συντονισμένοι για τις εξελίξεις!

(αλήθεια υπάρχει κάποιος νόμος της γκαντεμοδυναμικής που να ορίζει οτι όλα τα προβλήματα πρέπει να εμφανίζονται Παρασκευή απόγευμα; )

Δημοσ.

Kati paromoio ekane kai se enan gnwsto mou kai telika eftaige o fortisths...kai malista oxi o fortisths fortisths alla to miso meros tou pou htan to kalwdio :-P

To laptop htan mia xara....Apla eixe meinei apo mpataria kai den fortize...:-)

Den koitas ki esy mpas kai breis allon fortisth mpas kai glitwseis arketo kairo talaipwria????

Δημοσ.

θα δοκιμάσω με άλλο φορτιστή αν και δεν νομίζω να έχω αποτέλεσμα, καθώς ακόμη και χωρίς φορτιστή,τα ίδια κάνει!

Δημοσ.

μαλλον το βλεπω να παει για μητρικη.τουλαχιστον αυτο εκανε και ενα ibm λαπτοπ που ειχα και εφτιαξε μετα απο αντικατασταση μητρικης

Δημοσ.

Λοιπόν, το λαπτοπ βρίσκεται από χθες το πρωϊ στην Mdi (για να την βρείς πρέπει να έχει μπάρμπα στην πολεοδομία) για σέρβις. Μου είπαν για 2 με 4 εβδομάδες αν και είμαι σχεδόν σίγουρος οτι θα πάρει περισσότερο. Από το τηλέφωνο που πηρα πρίν το πάω δεν μου είπαν τι πρόβλημα έχει - αν και κατα δική μου εκτίμηση μάλλον φταίει η μητρική. Και πάνω που το είχα σετάρει στα μέτρα μου!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...