parsifal Δημοσ. 27 Απριλίου 2007 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2007 Καλησπέρα σε όλους τους «κλοκάδες» Insomniacs! Ξεκινώ αυτό το thread πρώτον, για να «ξεστραβωθώ» ο ίδιος στα ερωτήματα που έχω και δεύτερον, με την ελπίδα ότι θα συγκεντρωθούν χρήσιμες πληροφορίες από τους καλύτερους γνώστες του αντικειμένου ως σημείο αναφοράς. Μετά από 5 χρόνια με έναν ταπεινό Athlon XP ήρθε η ώρα της ολικής αναβάθμισης και έτσι, αυτήν τη στιγμή παίζω με έναν C2D E6600 προσπαθόντας να βρω σιγά-σιγά τα όριά του. Αρχικά τον ανέβασα σε βήματα των 200ΜHz και έχω φτάσει στα 3200, όπου αυτήν τη στιγμή τεστάρεται με 2πλο ORTHOS BETA στο 1ο test (Small FFTs) επί 10ώρου περίπου, με πολύ ικανοποιητικές θερμοκρασίες και επίπεδα θορύβου. Έχω δει όμως άτομα να τρέχουν πάνω από 2 instances του προγράμματος (5+) με διαφορετικές ρυθμίσεις, priorities κλπ. Αυτό δεν είναι overkill και αν όχι, γιατί; Επίσης, θα ήθελα γνώμες και προτάσεις για παρόμοια προγράμματα, ειδικά αν υπάρχει κάποιο που έχει φτιαχτεί συγκεκριμένα για να στρεσάρει αξιόπιστα πολυπύρηνους επεξεργαστές, χωρίς την ανάγκη εκτέλεσης πολλαπλών instances. Για τη μνήμη: αρκoύν SuperPi και MemTest86+; Αυτά τα λίγα για αρχή. Ευχαριστώ προκαταβολικά σε όσους κάνουν τον κόπο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 27 Απριλίου 2007 Moderators Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2007 Θεωρητικα πρεπει να τρεξεις 2 instances και να πας στον task manager και να ορισεις το πρωτο να εκτελειται ΜΟΝΟ απο τον εναν πυρηνα και το δευτερο ΜΟΝΟ απο τον δευτερο. Και ναι, για τις μνημες αρκουν αυτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parsifal Δημοσ. 27 Απριλίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2007 Ναι φίλε GeorgeMan, το affinity το έχω ορίσει έτσι όπως λες... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 27 Απριλίου 2007 Moderators Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2007 Ε τοτε πιστευω αρκει. Ορισε μεγαλη προτεραιοτητα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vatos_locos Δημοσ. 27 Απριλίου 2007 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2007 το toast ήταν τρελό λιοσοπρογραμα αλλα κατά 99% δεν υποστηρίζει more than one core τώρα και εγώ Ορθός θα σου πρότεινα x2? x4? x6? όσα θες δεν νομίζω να είναι ovekill απλά τον γονατίζεις όσο πιο μεγάλες προτεραιότητες βγάζεις τόσο καλύτερα και σίγουρα θα είναι τα αποτελέσματα σου για μνήμες και εγώ memtest από win ότι είχα δοκίμασε μετά από λίγο crashαρε το pc ενώ με 48 ώρες memtest και τις μνήμες μου στα 480Mhz DDR 1 {400Mhz} και kingston Value μοντέλα δεν είχα το παραμικρό error απλά αν αποφασίσεις να τρέξεις πολλά ορθός άσε το pagefile στο free να ανεβαίνει μονο του γιατί θα σου λιώσει τα πάντα τo ορθός και μαζί με τις μνήμες θα αρχίσει μετά από λίγο να ανεβάζει τρελα pagefile αν τρέχεις πολλά instance μαζί αυτά απο μένα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
progx Δημοσ. 28 Απριλίου 2007 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2007 TATΡύθμισε το Workload Level και στους 2 πυρήνες στο 100% και κάνε τους c2d να ψήνουν Μπέικον :twisted: . p.s(για τους χορτοφάγους φίλους που ίσως έχουν πρόβλημα με το Μπέικον, μπορούν κάλλιστα να τοποθετήσουν στη θέση του λαχανικά της επιλογής τους ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.