koumos Δημοσ. 27 Απριλίου 2007 Δημοσ. 27 Απριλίου 2007 Παιδια εβαλα κατα λαθος βεβαια το alcohol στα vista και οταν παει να εκκινησει ο υπολογιστης μου βγαζει μια μπλε οθονη και μου επανακινει τα windows και παλι απο την αρχη. Αυτο γινεται σε laptop...Τι να κανω??help.πρεπει καπως να απεγκαταστησω το alcohol αλλα δεν μπαινει σε safe mode γινεται το ιδιο πραγμα!
koumos Δημοσ. 27 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 27 Απριλίου 2007 Ενταξει παιδια βιαστηκα να ποσταρω..εκανα system restore των windows και ολα ειναι παλι οπως και πριν και ουτε ιχνος εικονικης συσκευης...μεγαλη ασυμβατοτητα παντως τα vista γενικως....
21century Δημοσ. 27 Απριλίου 2007 Δημοσ. 27 Απριλίου 2007 Περιμενε λιγο καιρο που θα υπαρχει πληρη συμβατοτητα αφου ακομα και σημερα γνωστα προγραμματα παρουσιαζουν μικροπροβληματα...
michalis23 Δημοσ. 27 Απριλίου 2007 Δημοσ. 27 Απριλίου 2007 το ιδιο επαθα και εγω μετο daemon tools αλλα δεν ειχα κανει system restore γκκρρρρ ....
agia Δημοσ. 27 Απριλίου 2007 Δημοσ. 27 Απριλίου 2007 ύπαρχει συμβατό alchohol για Vista http://rapidshare.com/files/25159768/Alcohol1201_4_Vista.rar Μπες σε safe mode kai βγάλετο το αλλο
koumos Δημοσ. 27 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 27 Απριλίου 2007 Ρε παιδια δε μου εμπαινε ουτε σε safe mode!μου πεταγε μπλε οθονη και μου ελεγε οτι υπαρχει ενα σοβαρο σφαλμα με τους καποιου drive του υπολογιστη και τα windows θα τερματιστουν. Ειναι ενα λαπτοπ της HP. Μπηκα σε advanced setup mode και εκανα system restore και ολα οκ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.