v-tidus Δημοσ. 27 Απριλίου 2007 Δημοσ. 27 Απριλίου 2007 Καλησπέρα παιδιά, έχω ένα ακόμη πρόβλημα με το πολυαγαπημένο word. Συγκεκριμένα, ενώ έχω φτιάξει ένα κείμενο ωραία και καλά στο 2007, όταν το δίνω σε έναν φίλο μου να το δει που έχει 2003, έχουν γίνει άνω κάτω σειρές και παράγραφοι, και δεν βρίσκονται σε ομοιομορφία όπως εμφανίζονται στο δικό μου pc. Να σημειώσω πως το αρχείο είναι σε .doc και όχι .docx Αν μπορεί κάποιος ας με βοηθήσει. Ευχαριστώ.
Stavros_Ribo Δημοσ. 27 Απριλίου 2007 Δημοσ. 27 Απριλίου 2007 Όταν τελειώσεις την εργασία σου με το Office 2007 θα κάνεις Αρχείο Αποθήκευση ως και μετά θα το αποθηκεύσεις σαν έγγραφο του word σε κάποια από τις παλαιότερες εκδόσεις του από το Αποθήκευση ως τύπου: (δεν ξέρω αν λέγετε έτσι στα 2007 αλλά βρίσκεται κάτω από το όνομα του αρχείου.)
adi32 Δημοσ. 27 Απριλίου 2007 Δημοσ. 27 Απριλίου 2007 mporeis na kaneis kai online metatroph http://www.docx2doc.com/Default.aspx http://www.zamzar.com/
v-tidus Δημοσ. 28 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 28 Απριλίου 2007 Ρε παιδιά, το έχω κάνει αυτό, και το αρχείο βγαίνει .doc, το πρόβλημα είναι πως οι σειρές δεν έχουν την ίδια έκταση με ότι ήταν, και βγαίνουν οι λέξεις στα περιθώρια....
Mavronasel Δημοσ. 28 Απριλίου 2007 Δημοσ. 28 Απριλίου 2007 αντιμετωπίζω και εγώ το ίδιο πρόβλημα αλλά στο access. Δεν έχω βρει λύση ακόμα
v-tidus Δημοσ. 29 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 29 Απριλίου 2007 Mάλλον το όλο θέμα γίνεται επίτηδες από την M$ για να αναγκάσει τους users να αγοράσουν όλοι τα καινούργια office...
lethes7 Δημοσ. 29 Απριλίου 2007 Δημοσ. 29 Απριλίου 2007 ειχα και γω το ιδιο προβλημα αλλα οταν κανω αποθηκευση σαν εγγραφο του office 97,2000 ολα ειναι μια χαρα και δεν αλλαζει καθολου το κειμενο.
v-tidus Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 Λοιπόν guys, παίρνω πίσω όσα είπα. Δικό μου το λάθος. Το πρόβλημα τελικά ήταν στις γραμματοσειρές. Χρησιμοποίησα τις καινούργιες των Vista δηλαδή την Calibri και την Cambria. Έτσι pc, χωρίς τις γραμματοσειρές αυτές τα έδειχναν χάλια. Ευχαριστώ όλους για τη βοήθειά σας!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.