Προς το περιεχόμενο

Άλλα ντ' άλλων στο word από το 2007 σε 2003

v-tidus

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά, έχω ένα ακόμη πρόβλημα με το πολυαγαπημένο word.

Συγκεκριμένα, ενώ έχω φτιάξει ένα κείμενο ωραία και καλά στο 2007, όταν το δίνω σε έναν φίλο μου να το δει που έχει 2003, έχουν γίνει άνω κάτω σειρές και παράγραφοι, και δεν βρίσκονται σε ομοιομορφία όπως εμφανίζονται στο δικό μου pc. Να σημειώσω πως το αρχείο είναι σε .doc και όχι .docx

Αν μπορεί κάποιος ας με βοηθήσει. Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Όταν τελειώσεις την εργασία σου με το Office 2007 θα κάνεις Αρχείο Αποθήκευση ως και μετά θα το αποθηκεύσεις σαν έγγραφο του word σε κάποια από τις παλαιότερες εκδόσεις του από το Αποθήκευση ως τύπου: (δεν ξέρω αν λέγετε έτσι στα 2007 αλλά βρίσκεται κάτω από το όνομα του αρχείου.)

Δημοσ.

Ρε παιδιά, το έχω κάνει αυτό, και το αρχείο βγαίνει .doc, το πρόβλημα είναι πως οι σειρές δεν έχουν την ίδια έκταση με ότι ήταν, και βγαίνουν οι λέξεις στα περιθώρια....

Δημοσ.

Mάλλον το όλο θέμα γίνεται επίτηδες από την M$ για να αναγκάσει τους users να αγοράσουν όλοι τα καινούργια office...

Δημοσ.

ειχα και γω το ιδιο προβλημα αλλα οταν κανω αποθηκευση σαν εγγραφο του office 97,2000 ολα ειναι μια χαρα και δεν αλλαζει καθολου το κειμενο.

Δημοσ.

Λοιπόν guys, παίρνω πίσω όσα είπα. Δικό μου το λάθος. Το πρόβλημα τελικά ήταν στις γραμματοσειρές. Χρησιμοποίησα τις καινούργιες των Vista δηλαδή την Calibri και την Cambria. Έτσι pc, χωρίς τις γραμματοσειρές αυτές τα έδειχναν χάλια. Ευχαριστώ όλους για τη βοήθειά σας!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...